🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 4 (13.03 - 20.03) 🌴

• 30 617
  • 771
  •   1
Отговори
# 270
Наистина кастът е странен, какво са целели само продуцентите си знаят, но не им се получава засега. Няма нужда от известни участници играта , за да прави рейтинг. Нужни са смели и хитри, мислещи и можещи,вдъхновяващи хора. Не механичен сбор от мъже и жени със странни професии - актриса, дето не сме чували, психоложка със съмнителна психологична експертиза , вратар със смешна физическа и психическа устойчивост и т.н.
Дори тромавият Жоро игра и печели , повече от т.нар. учител по ФВС Денис.
[/quote
Килограмите бяха решаващи тук

# 271
Зоран ми харесва все повече. Донесе днес победата на племето.
Алекс е странна с това "хлътване" по доктора, как се изживява като прелъстена и изоставена.

Гласувах, че Ивана ще спечели двубоя Wink
А дано не позная.

# 272
Добра колиба, много стегната и делова среща водена от общи интереси. Добра игра и на двамата, направиха добър избор с Бо и не лош с Карин.

# 273
Жоро се оказва все по-ключов играч. Ще пренареди той нещата. Как ме е яд за Драго, че не се усети не към Ванко, а към него, ама заминало. Очевидно искат да елиминират коалицията Амелия-Ганка-Мила плюс Иван и Денис.
Зоран много ме радва, само си имам едно наум откакто прочетох, че е човек на Милошев.

# 274
  • София
Много кофти бутна докторът Александра, добре че не се удари, че можеше да стане голям сакатлък.
Радвам се, че паднаха Ифугао, така им се пада, като изгониха Драго. Като искат да стигнат до обединението и да победят, поне да си изгладуват амбицията. Grinning
Наблюдавам с интерес Георги от първия епизод. Нечистоплътен ми идва, но мисли и очаквам изненади от него. Зоран не ми харесва. И чисто физически, и че играе "циганската" - все драматизира и наревава като бита циганка на съветите. Иначе има добри ходове до момента и очевидно ще стигне далече.

Последна редакция: ср, 16 мар 2022, 01:44 от Reinа

# 275
  • София
Историите на момичетата оплюват други момичета, кои "дискриминиращи", кои "магазинерки". Не ги кара да изглеждат по начина, по който се надяват. На останалите са малко "generic", предполагам, че точно върху Зоран ще се фокусират и неговата история ще е много по-трогателна.

# 276
Аз защо на предния съвет останах с впечатление, че Ванко и Ганка са много близки , може и така да ми се е сторило. Ако съм права коалицията би следвало да е
1 Ванко , Гани , Анелия , Мила, Доктора , Давид , Карин
2 Зоран , Йо, Бо ,Жоро, Александра,Джулиана

# 277
Аз бих превъртял тези десетина минути ако зависеше от мен Simple Smile

# 278
Зоран ми беше откровено неприятен в началото и съм го споменавала многократно в постове сигурно до досада на всички в темата 😁 но последните епизоди ми става все по-симпатичен и искрено забавен, а и явно е адаптивен, защото добре се ориентира накъде духа във вятъра. Интересен играч.

# 279
Въртя, суча и само Алекс ми е симпатична от жените. Пряма е, добра е в битките, ама тея качества в Сървайвър не помагат. То другите само едни интриги, едно злословене. Донякъде и Борислава и симпатизирам.

# 280
  • София
Що за глупост са тези писма в ефир.

# 281
Историите на момичетата оплюват други момичета, кои "дискриминиращи", кои "магазинерки". Не ги кара да изглеждат по начина, по който се надяват. На останалите са малко "generic", предполагам, че точно върху Зоран ще се фокусират и неговата история ще е много по-трогателна.

Да, и аз се изненадах, че Ганка сама не се усети как звучаха думите й. Сама каза как се е чувствала подтискана от другите, заради това, че е била от село, че си е чела книгите и т.н., а после завърши победоносно как тя работила на важна позиция, а другите били магазинерки?! 😁  някак няма много смисъл да се жалваш как си бил третиран лошо, а после със снизходителност да се отнасяш към простичка професия. Странно изказване.

# 282

Да, и аз се изненадах, че Ганка сама не се усети как звучаха думите й. Сама каза как се е чувствала подтискана от другите, заради това, че е била от село, че си е чела книгите и т.н., а после завърши победоносно как тя работила на важна позиция, а другите били магазинерки?! 😁  някак няма много смисъл да се жалваш как си бил третиран лошо, а после със снизходителност да се отнасяш към простичка професия. Странно изказване.
Комплекси избива сигурно

# 283
  • София
Е много очевАдно вече става с двубоите на острова. Поредната игра като за Ивана.
Изобщо тази година всички риалитита куцат. Лично мнение.

# 284
Според мен Ганка искаше да каже, че е стигнала по-напред от тях и е постигнала повече, че подигравките, че си е чела книжките са се отплатили. Замисли се преди да каже продавачки, защото нямаше предвид обида към професията въобще. Поне според мен.
Ако пак Ивана остане никой не може да ме убеди, че не я подбитват с подходящи игри.

Общи условия

Активация на акаунт