🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 4 (13.03 - 20.03) 🌴

• 30 618
  • 771
  •   1
Отговори
# 255
Според мен ниският рейтинг е изцяло заради покъртително лошия каст. Повтарям се, но по-лошо подбор никога, никъде не съм виждала.
А тая Ивана да и набие някой канчето вече, че ми идва да чупя тоз телевизор.

# 256
Няма да има нов сезон на сървайвър защото вече върви реклама за Master Chef. Освен ако не ги дават и двете догодина, но не ми се вярва.

# 257
Каста е покъртителен. Ако Драго отпадне, на мен лично единствено Зоран ми допада, евентуално и Анелия. Всички други с радост чкам да си заминат. Начело с Ивана джуката.

# 258
Защо от Бонток играят само Зоран и Иван? Останалите се разписаха по 1 път и от там нататък само те двамата? Защо не задължително всички да минат поне по 3 пъти. То и от Ифугао Карин същи мина 1 път, но поне се редуваха.

# 259
Зоран колко пъти ще го пускат,защо всички кокошки седят хич не е честно само мъжете да се въртят.

# 260
  • София
Кастът няма нищо общо с рейтинга, това не са известни хора, те нямат тежест, с която да привличат зрители. Хората, които не гледат предаването изобщо нямат представа кой участва или ако са гледали част от епизод първата седмица, едва ли са ги запомнили. Не мисля, че участници имат шанс да задържат зрителя в предаване като "Сървайвър". За мен сезонът е добър като история и динамика. "Сървайвър" е именно история за мен, затова ми харесват обрати и изненади, те обаче не са дело на продукцията, тоест предаването не е по сценарий, правят си го хората вътре, но монтажът е ключов и редакторите наистина избират кои герои да ни представят. Та, в този ред на мисли, смятам, че се справят добре, дори се опитвам да предвидя победителя и финалиста по монтажа на епизодите и това кой как е представен и колко синхрони получава (особено този сезон, в който следваме съвременните американски сезони), но ми е трудно. Засега моите предположения са Ванко, Йоана и Жоро. Зоран опредлено е ключова фигура в много от епизодите, но прекалено често е показван да говори срещу останалите.

Edit: Поправям се и слагам Зоран след Ванко, защото видях, че предстои синхрон с негова лична история, което ме кара да мисля, че ще стигне напред, може би топ 4.

Последна редакция: вт, 15 мар 2022, 21:47 от La Vikinga

# 261
  • Mediterraneo
Изтървах ви напоследък. Искам само да кажа, че съм безкрайно разочарована от любимците си Ифугао, че изгониха Драго. И безкрайно щастлива, че им натриха носовете с тази загуба в битката тази вечер! Банда кухи лейки остана. Само Александра ми харесва. Драго ги сплотяваше, правеше добри стратегии, сега следват загуба след загуба за Ифугао.

# 262
Наистина кастът е странен, какво са целели само продуцентите си знаят, но не им се получава засега. Няма нужда от известни участници играта , за да прави рейтинг. Нужни са смели и хитри, мислещи и можещи,вдъхновяващи хора. Не механичен сбор от мъже и жени със странни професии - актриса, дето не сме чували, психоложка със съмнителна психологична експертиза , вратар със смешна физическа и психическа устойчивост и т.н.
Дори тромавият болногледач или медицинска сестра / подскажете вярното/Жоро игра и печели , повече от т.нар. учител по ФВС Денис.
Ванко със що за професия - инфлуенсър- супер амбициран, до болезненост, с его до небесата , съвсем естествено се конфронтира със себеподобната Александра.
Бо или както там беше, тотален паразит-  не защото е с нулева физическа подготовка, а чисто емоционално и като функция в групата...Пълен ужас са повечето с едно- две изключения.

Последна редакция: вт, 15 мар 2022, 21:54 от ellis

# 263

Хубава, класическа Сървайвър игра, в която тактиката е много важна

Бонток - Ифугао

Рунд 1 Зоран - Карин  1:0
Рунд 2 Йо - Ганка 2:0
Рунд 3 Бо - Анелия 2:1
Рунд 4 Док - Ванко 2:2
Рунд 5 Денис - Георги 2:3
Рунд 6 Мила- Алекс 2:4
Рунд 7 Док- Ванко 2:5
Рунд 8 Зоран - Жоро 3:5
Рунд 9 Док - Алекс 4:5
Рунд 10 Зоран - Ванко 5:5
Рунд 11 Док - Жоро 6:5
Рунд 12 Зоран- Ванко 6:6
Рунд 13 Док - Анелия7:6
Рунд 14 Зоран- Жоро 7:7

Рунд 16 Зоран - Жоро 9:7
Рунд 17 Док- Ванко 9:8
Рунд 18 Зоран - Жоро  10:8

# 264
Ей, голяма женска злоба от Йо и Бо към Алекс. Не могат да и простят за тоя безценен Аполон и това е. И Мила си вкара автогол, че и нея намразиха.
Иначе ми харесва как премислят и играят, ама ей това много ме отблъсква.
Тъп епизод. Сега ще гледаме поредната победа на Ивана с чинийките. Само жена може на я бие нея.

# 265
Не знам как точно да коментирам "гениалната" стратегия на Ифугао да пуснат жени срещу Зоран и доктора. Явно не бяха особено гладни иначе няма никаква здрава мисъл в това.

# 266
Искам Ивана да си тръгва. Писна ми от нея и глупостите и.
Харесвам все повече Зоран. Радвам се, че донесе победа и ще хапне.

# 267
Тая пък Александра какво му е харесала на този доктор, че очевидно го преживява много тежко, та чак явно жалка е станала в очите на повечето там. Не съм толкова злобна, та няма да го нарека грозен и тъп, но със сигурност не е толкова красив, или умен, колкото му вдигнаха акциите там и заслужаващ толкова емоции, които Александра му отдава.

# 268
Трябваше всички да се редуват, а не двама човека да изнесат цялата игра, и резултата може би щеше да е друг.

Да идва играта на острова, че нямам нерви вече.

# 269
  • Sofia
Александра видимо много я болеше, докато се качваше по скелето, а горе припкаше като яре.

Общи условия

Активация на акаунт