🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 4 (13.03 - 20.03) 🌴

• 30 627
  • 771
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Поредната заблудена участничка в лицето на Александра, Ванко дори ѝ подхвърли думите "моята игра", но тя изобщо не го отрази. Той също прекрачи границата с ненужните сравнения с "пияна жена в дискотека" и пр.

Описанието на Йоана на Александра на съвета съвпадна с моите първи впечатления, като я видях с венеца.

Последна редакция: вт, 15 мар 2022, 21:13 от La Vikinga

# 241
А Жорко плете ли плете .. през три плета преплита в това време Simple Smile

Алекс е слаб играч, това е ясно. Но и там вече има някаква, макар и малка интрига.

# 242
Чудя се дали не е възможно Георги, Анелия и Ганка + Александра да изиграят Ванко 🤔

Все пак си мисля, че е по-вероятно логичното да се случи и Александра да напусне, защото явно масово не е харесвана, дори в другото племе. Много странно, защото не мисля, че са ни показали толкова моменти, в които тя да е била дразнеща, а сега едва ли не излиза, че е общо взето мега досадна за всички.

# 243
  • София
Владо: Изпращат сходни сили.
Те: *изпращат Карин сещу Зоран*

# 244
Тая Борислава е толкова безполезна Bowtie

# 245
  • София
Дано спечели Бонтог.

# 246
До следващ съвет и шут в задник@ на Александра има цяла седмица. Чудя се на самочувствието на изкуствената примадона от самотния остров - тя наистина ли вярва, че е толкова велика??? Тотално разочарование е. Много искам да ѝ нашокат рЕпата и да я направят смешна и трагична...
И друго исках да попитам - що момите си завират тия гащи в з@дниците? За вибр@тор ли ги ползват? Щото за прикриване хич не са достатъчни Joy

# 247
  • София
Едно предаване не трябва да се гледа само защото е популярно. И ако не е популярно не значи, че не става за гледане! Много често е точно обратното. Справка, филми и сериали.
Изобщо не ме вълнуват рейтингите, защото не съм продуцент и паричките не влизат в моя джоб. Не че не ме вулнуват, по-скоро не им отдавам чак толкова голямо значение. За мен важно е качеството и да покрива то това което искам да видя.
А защо рейтингът е такъв вече го коментирахме 100 пъти. Аз цял ферман изписах. Много са факторите. И причината не е в марката и името Сървайвър.
Но зрителите лека-полека ще се възпитат да харесват този тип игра и вярвам, че това целят от БТВ, така че вярвам ще има още сезони, като просто този път имат повече време и пипнат тук-таме малко по-добре нещата. Нещата опират до каст и монтаж.

И всъщност рейтингите не са чак толкова лоши. Малко по-слаби са от Ергенът, а уж всички гледали Ергенът. Хаха, голяма лъжа. Като цяло се представя прилично. За провал може да мине само ако са имали прекалено големи очаквания. Което няма как да се постигне със сезон веднъж на 7 години.
Така че аз съм оптимист и с право бих казал!

# 248
Аз съм гледала Сървайвър преди, но нямам почти никакви спомени Grinning американските не ги следя. Сега ми прави впечатление, че участниците са много слаби и се разчита предимно на интриги. Мила е точно каквато си мислех, тези сълзи в началото бяха само за заблуда. За Драго ми се промени мнението, в началото не го харесвах, но май е било заради въздействието на Пейо Grinning Изпуснала съм защо Александра не я харесват, освен защото имаше идол. Йо ми е много смешна, много си е повярвала, че е голям стратег, но лично за мен е нула. А и в игрите никаква я няма, ще се радвам да си ходи.

# 249
Бонток направо са си спечелили.

# 250
Тва за гащите и аз не знам. Все едно са на конкурс мис Плеймейт.

# 251
Много е високомерна Александра, разбирам ги защо не я харесват. Не може да държиш сметка на хората за решенията и поведението им.
Добре играе Жорката, спечели си фен.
Играта е класика.

# 252
И аз чакам с нетърпение Йоана да си тръгне.

# 253
Стига, бе хора, с тази рейтинги. Интриги имало, силни играчи си тръгвали, мишки оставали. Аз пък искам точно такъв сезон, който максимално се доближава до американските. Харесва ми дотук сезона, искам да гледам Сървайвър и догодина, и по-догодина и то все така силно , че и по-силни сезони.

# 254
  • София
Владо не е в кондиция този епизод, Александра срещу Иван не е първият смесен двубой днес. Освен това ѝ каза "Алоо" (накъде си тръгнала Sweat Smile).

Последна редакция: вт, 15 мар 2022, 21:44 от La Vikinga

Общи условия

Активация на акаунт