🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 4 (13.03 - 20.03) 🌴

• 30 630
  • 771
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Искам да попитам каква актриса е Йоана? Къде е участвала? Че и на първо място са ѝ го написали във визитката...
Аз сефте го разбирам.Ами то като нямаше нулев епизод,така е.
Някой да я попита другия понеделник на лайфа

# 226
И аз очаквах повече страст за победа след покъртителния сезон на Фермата. А то - същата работа, пак коалиции, пак интриги движат формата. Само дето са една идея по-гладни. На Иванка ще и дават купички и чинийки до откат, останаха само жени та игрите ще са… ами, като за жени и тва е. Определено не го виждам това “велика игра” в бг формата.

# 227
  • София
В 20.00 в понеделник са и Капките все пак, колко гледаемост да има, според мен лош ден са си избрали.

# 228
  • София
В Ифугао дали не се заформи нова петица по 'неволя'?
Ганка, Анелия, Карин, Жоро и Ванко

Имаме следните конфигурации в самите племена:

Ифугао:
петицата (новосформирала се)
Ганка <-> Анелия
Карин <-> Ванко
Интересно ми е Жоро къде ще се закачи? По-скоро за Карин, защото Карин е в коалиция и с Йо и Бо. Не толкова явна, но беше гъста с тях, бяха заедно и уж се харесваха. А и тримата (Жоро, Ванко и Карин гласуваха анблок срещу Александра).

Бонток:
петицата (ама то вече нямаме петица, защото Йо и Бо се съюзиха със Зоран)
Йо <-> Бо
Иван <-> Денис
Иван <-> Мила
Иван <-> Денис <-> Мила
Йо <-> Бо <-> Зоран

Ако обединението беше сега се набиват на очи няколко бъдещи коалиции:
Анелия <-> Ганка <-> Мила <-> Иван <-> Денис + евентуално Александра
Йо <-> Бо <-> Жоро <-> Карин <-> Ванко + евентуално Зоран + евентуално Джулиана

Много е важно кое племе ще вземе надмощие и ще разбие бъдещ такъв алианс.
Засега Йо и Бо държат козовете с евентуално изгонване на Иван/Денис/Мила според това кой от тримата ще получи огърлица. Имат скрит идол за който никой не знае, а и Иван, Денис и Мила не знаят, че двете сключиха съюз със Зоран.
Ганка и Анелия пък които са сърцето и мозъка на другата коалиция би трябвало да се опитат да ударят по Йо/Бо  и да запазят Мила и тези около нея за тях, защото би трябвало да се досещат, че с Мила идват още два гласа. Много е важно кой от двете племена ще бъде изпратен като присъстващ на племенния съвет и кого ще спаси той.

Последна редакция: вт, 15 мар 2022, 18:35 от Diavolo

# 229
  • София
А чисто хипотетично,ако сложат огърлица на Йо,тя би ли могла да даде идола на друг? Ясно е,че няма глас.

# 230
Не би трябвало да има проблем. Тя е блокирана да гласува, но не и да си позлва идола според мен.
А чисто хипотетично,ако сложат огърлица на Йо,тя би ли могла да даде идола на друг? Ясно е,че няма глас.

# 231
Туджаров най-после ги е строил в две редици за по-голяма активност в социалките.Макар че 800 гледания...но все пак е някакво начало.Дано,дано вдигнат интереса към предаването,че инак...
А той спомена в надкаста,че Докторът е бил на каста на ИВ -как си личи само,нали?
Чудя се кого са предпочели като негов типаж-Стратимир? Как мислите?
Според мен Доктора се е борил за "Бойци" и са решили, че ще е ту мъч да имат полицай, пожарникар, войник И лекар Grinning Възможно е и да е предпочел "Сървайвър", кастингите май са били по горе-долу еднакво време.
Ванко също е бил май на кастинга за Игрите, той си е за "Шампиони", там се припокрива с Боби.

Днес пътувах по Цариградско и на 4 реклами на "Нова" видях 1 на БТВ и то на сериала им "Мен не ме мислете". Хич не им се рекламира. Малко са остарели в този аспект и не се сещат да си рекламират продукцията, но все още не е късно да се развихрят в тикток и да грабнат нова публика, има ги епизодите онлайн и всеки може да навакса.

# 232
  • Другата България
Да. Може да го даде.

# 233
  • София

Според мен Доктора се е борил за "Бойци" и са решили, че ще е ту мъч да имат полицай, пожарникар, войник И лекар Grinning Възможно е и да е предпочел "Сървайвър", кастингите май са били по горе-долу еднакво време.
Ванко също е бил май на кастинга за Игрите, той си е за "Шампиони", там се припокрива с Боби.

Док и Денис са били на кастинг и не са избрани.Хах,аз по тънката романтична линия го пратих при Приключенците Simple Smile
А може да са го резнали да не кажат хората-Уф,пак лекар Simple Smile

# 234
  • София
От мъжете Иван, Ванко и Милен биха имали някакъв шанс в ИВ. Ама Милен по-скоро не с този потрошен крак.

# 235
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
това ми е най-любимото предаване, но това, което стана вчера ми дойде в повече и спирам да го гледам.
Никога не е било чак така да се гонят най-силните играчи и да остават най-слабите. Драго се оказа прав, че най-смелите и силните си заминават първи. За малко същото да се случи и със Зоран
Като цяло селекцията тази година беше слаба, а и след тия гонения вече ми се изгуби интереса  напълно.

Абсолютно подкрепям тези думи.Аз ще го изгледам до край,но съм изключително разочарована от стечението на обстоятелствата.Само това гледаме,игрите са между другото.
Много мишки този сезон.Сървайвър дори не е вече до физически капацитет и игри,а до сплетни и интриганстване.
За какво са ни участници като Жорко,Йо,Бо,Джулиана,Анелия и Ганка ...безполезни елементи,които само развалят сезона.Мила също е с мишешко поведение,но тя поне се справя в игрите.

Гонят се силни и симпатични участници,които има какво да покажат за сметка на горепосочените.Бясна съм заради инвестираните емоции и време ей така на вятъра.
Очаквам довечера Ивана отново да е крепена с игра,точно за нейните умения и така 5 пъти подред (какво съвпадение?)

Дано повече не снимат.Много се изложихте Милошев и компания. 👎👎👎👎👎👎👎

# 236
  • София
Единствените участници, от които аз не съм доволна, са тези, които решиха да се откажат. Заели са само мястото на хора с повече хъс, които знаят защо са там.

# 237
  • София
На мен ми е любим момент, когато Ваня се обърна и изгониха Марчо - най-силният, най-достойният. Ама какво се очакваше Ваня да чака да му дойде редът да го изгонят.

После видяхме и Марчо колко е свестен като го даваха по новините като част от групата на Митьо Очите.
Чуден, чуден момент. Heart Много харесвам зад кадър епизодите с Ваня този сезон и това, че подчертава, че засега той е последният оцелял. Relaxed

# 238
Толкова е ниска гледаемостта на Сървайвър този път, че се съмнявам да има нов сезон скоро.
Никой никъде не говори за него. Мисля, че и въобще не присъства в 10- ката по рейтинг. Вчера я мернах някъде по темите.
Аз също съм разочарована за момента.

# 239
Таз пък Ганка голям хилеж удари. Да не изстине нейното място вместо на Алекс…

Общи условия

Активация на акаунт