🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 4 (13.03 - 20.03) 🌴

• 30 635
  • 771
  •   1
Отговори
# 210
  • Другата България
А аз им гледам чистите коси и бели дрешки.....Sunglasses

# 211
  • До морето
Сега изгледах епизода и много искам да кажа колко съм разочарована от Александра. Класическа патка. Че и с китки по главата. Дори и да затворя очи за оповестяването на идола, може ли по този лаишки начин да тръгнеш да питаш Ти за мен ли ще гласуваш??? И по -тъпото Питам те, щото да ти знам мотивите 😒🙄🤨 Сякаш има мотиви, с които ще се съглас! Не се пита Ти за мен ли ще гласуваш? а се казва Айде да гласуваме за еди-кой-си.
Отделно малоумното й натискане с доктора и още по-малоумната й демонстрация, че се дразни на Мила. Отвен това беше единствената, дето репликира Карин за видеото за Милен. Абе, трай си, бе.
Като цяло до тук тя ми е най-голямото разочарование, а даваше сериозна заявка в началото. Инфантилният й начин на обличане само допълва природната глупост между ушите й.

Сума ти дрешоляк имат там. На Ванко тениската на партито за РД направо изгладена беше.

Мери Ан къде гледаш 16 ти сезон?

# 212
  • Другата България
Вероятно имаш предвид на събличане?
Щото тя е с най-изрязаните бански и снощи два пъти и видяхме половината з@дник натюр.

# 213
Няма да дадат плуване, защото тогава вече играта ще е нагласена. Ако един тотално не може едно нещо, няма да го дадат, но това не означава да ѝ дават само скучни игри. Хайде първите не бяха и мотивирани да стане, Маги сама се би, но с Милен ми беше ясно какво ще стане.
Време е за игра поне с два компонента. Хайде единият да е за издръжливост, където е по-добра, но и да има втори с тичане и целене, където той да е по-добър.

Тя наистина нищо не прави по цял ден, само лежи.

Игрите при Ивана са като за шимпанзе, средно  интелигентно.

# 214
Продукцията отначало подковават гледащите, че ще оцелее най-проспособимият. Ами не ми харесва да отпадат силните играчи, а "приспособимите" да остават. Освен това игрите са доста плоски, само с един или два компонента. Особено при Ивана. Отделно нарочно не ни дават какви са отношенията между играчите, за да се изненадаме на съветите кой са решили да гонят. Толкова орязват всичко, за да има интрига, че чак не разбрахме за новите любовни страсти.
Жалко за Драго!

# 215
Ванко не е мъжкар.Добър е в игрите,но е хлъзгав в отношенията си с хората.Въобразява си,че Ганка го харесва,но между тях двамата няма общи неща за сериозна връзка.Бих казал,че точно тя ще му разпише пътния лист,когато най-малко го очаква.

Глуповат е Ванко, няма да го  бавят и него.

# 216
Довечера...вероятно Ивана ще победи,защото играта ще е за второкласници.
Днес осъзнах какво ми липсва в тоя сървайвър-страст за победа.Съответно и аз не мога да се развълнувам емоционално,че да ми се гледа това реалити.Интригите и подлостите са някакво всекидневие по нашите ширини.Забавното е,че всички уж са възмутени от тях в реалния живот,но в играта сървайвър се приемат,защото били важна част от основния и смисъл.Човек,какъвто е в една игра,такъв е и в живота.А клишето с "нацепените батки" реално замита реалността с "второразрядните подлеци" тип Джаферович.Да си здрав и мускулест стана синоним на тъп и глупав,а да си алчен подлец стана синоним на умен хитрец.

# 217
Стана клише, щото масово нацепените батки, дето се подвизават из форматите, са адски глупави.

А да имаш напомпани мускули съвсем не е признак на сила. Справка - Бърканичков.

# 218
  • София
Забравих да спомена за Карин.
Според мен доста преднамерено има призна с цел да я видят колко милее за племето. Как така се сети да спомене за това точно преди съвета? Ако не бяха на съвет, дали щеше да им признае? А така и провери кой има симпатии към нея. Анелия веднага я подкрепи, а Алекс я захапа. Така че и дойде две в едно.
Но генерално според мен по-скоро сбърка.

Карин с лъвския скок 🙂
Според мен ако беше се записала в ИВ щеше да мачка брутално.
Мила също щеше да има много голям шанс за успех в ИВ с нейния профил (гимнастика, плуване, силов спорт).
Марга по-скоро не, защото е малко тромава, ама според зависи каква е играта.

# 219
  • София
Мне ,не мога да я харесам Карин,сори Дяволо Simple Smile И тя не знае къде се намира.Все едно гледам устата афроамериканка в нискобюджетна продукция.Инак наистина красива снимка.
Ами аз все си мислех,че Алекс е на мушката,но тя пък добре го изгигра.Драго си го харесвах,мда.
Сам си го направи и да ви кажа дори не искам да остане на острова,защото и да успее да победи всички последващи,отново няма да съумее да отиграе нещата.Ивана ми се вижда да е по-пресметлива от него.
Йо какъв тон извади на съвета...бррр като дружинна ръководителка.
Зоран -ааа,много ме разочарова.Как не може да му светнат два кадъра в минута.Онези близначките бродещи неспирно с една пръчка Simple Smile и сега как лежерно се люлят в хамака.Зоране,издишаш Simple Smile
Освен и той да не се прави на 6 без 10.
Че и другият мой свежар Жорката се трепе да го търси пусти идол.

# 220
  • София
Лайф с Бо и Йо

Хубав лайф. Удоволствие е да се слушат двете. Стискам им палци да стигнат максимално дълго.
Туджаров се включи по едно време и им зададе няколко въпроса. Той им е голям фен, както и Неделчо.
Споделиха инфо за себе си и защо са се записали за формата. Отоговориха и на въпроси на фенове.
Любими Бг играчи на Йо: Ваня и Яна Маринова. На Бо: Ваня, Жени и Занев, просто защото е бил истинска машина (факт).

Тази вечер от 20:00 ч. ще правят лайф, Ивайло и Ивана. Дано е сигнал за сбогуването с формата на Иванка!
Бо и Йо ще направят нов лайф, следващия понеделник, пак от 20:00 ч. преди епизода.

# 221
  • София
Туджаров най-после ги е строил в две редици за по-голяма активност в социалките.Макар че 800 гледания...но все пак е някакво начало.Дано,дано вдигнат интереса към предаването,че инак...
А той спомена в надкаста,че Докторът е бил на каста на ИВ -как си личи само,нали?
Чудя се кого са предпочели като негов типаж-Стратимир? Как мислите?

# 222
Тази вечер от 20:00 ч. ще правят лайф, Ивайло и Ивана. Дано е сигнал за сбогуването с формата на Иванка!
Бо и Йо ще направят нов лайф, следващия понеделник, пак от 20:00 ч. преди епизода.
0% шанс да си причиня Ивайло, особено в комплект с Ивана.Вчера на лайфа на Йо и Бо Ивайло за пореден път доказа колко е неграмотен.

# 223
Искам да попитам каква актриса е Йоана? Къде е участвала? Че и на първо място са ѝ го написали във визитката...

# 224
  • Другата България
Стана клише, щото масово нацепените батки, дето се подвизават из форматите, са адски глупави.

А да имаш напомпани мускули съвсем не е признак на сила. Справка - Бърканичков.
Много е тъжно когато хората не могат да направят разлика между ТВ формат и реалност.
За самите хора е тъжно.

Общи условия

Активация на акаунт