🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 4 (13.03 - 20.03) 🌴

• 30 636
  • 771
  •   1
Отговори
# 165
Според мен пък Драго трябваше да пробва да играе с новодошлите от Бонток и срещу Амелия и Ганка. Да беше взел Жоро под крило, да пробва да се присламчва към Йо и Бо. Дали те нямаше да искат да разкарат другата силна коалиция? Грешката му е, че защити Алекс.
Ясно е, че няма всички да седнат на един клон след обединението. Ще се гонят помежду си.

# 166
Теглят камъни, единия е различен цвят и, който го улучи си отива.

Интересно ми е, ако (примерно) след прегласуване на съвет, двама участници се окажат с равен брой отрицателни гласове, какво се случва? Не съм запозната с правилата на шоуто и затова питам как се процедира в този частен случай.

# 167
  • Sofia
Еее, много на късмет, не е честно така. Simple Smile Поне да им спретваха някаква бърза игра за елиминация.

# 168
  • София
Еее, много на късмет, не е честно така. Simple Smile Поне да им спретваха някаква бърза игра за елиминация.

Аааа, в американския си имаше и бързи игри...на първо време се сещам за една, в която трябва да запалят малък огън, който да прогори въженце над него...

Сега разгледах insta профила на Йо - там тя показва страхотно тяло, което не виждам точно него на острова - то и гладът си оказва голямо влияние (е, гърдите не са мръднали, но предполагам за това си има причини😁)

Като заговорихме за тела, на мен най-много ми харесват фигурите на Алекс и Драго, даже на Кари, която е спортист, има нещо, което ми е мъжко като осанка.

Последна редакция: вт, 15 мар 2022, 09:51 от Velina25

# 169
Ами, да и това го е имало. А това с камъчета е един вид наказателно, че не са постигнали някакво решение, кого да изгонят.

Аааа, в американския си имаше и бързи игри...на първо време се сещам за една, в която трябва да запалят малък огън, който да прогори въженце над него...

# 170
Като заговорихме за тела, на мен най-много ми харесват фигурите на Алекс и Драго, даже на Кари, която е спортист, има нещо, което ми е мъжко като осанка.

Абе фигури. С изключение на Жорката, всички фигури са си добре.

# 171
  • София
Аз продължавам да не разбирам защо изгониха Драго, а не Жорката например. Защото е силен играч? Или ги дразни? Не ни показаха достатъчно може би.

# 172
Ванко не е мъжкар.Добър е в игрите,но е хлъзгав в отношенията си с хората.Въобразява си,че Ганка го харесва,но между тях двамата няма общи неща за сериозна връзка.Бих казал,че точно тя ще му разпише пътния лист,когато най-малко го очаква.

# 173
  • София

Абе фигури. С изключение на Жорката, всички фигури са си добре.

Той Ванката, ако го хване и след предаването и самото момче има упоритост и постоянство, ще го направи пушка...

# 174
Благодаря за темата.
Аз съм назад, та ще ви изчета, като изгледам снощния епизод, за да не се спойлвам много, макар че вчера в нечие стори видях, че Ифугао са паднали (еха), а щеше да е интересно да се види разбивката на коалицията как би се получила в Бонток.

# 175
След снощния епизод оставам с впечетление, че нищо не разбирам от тази игра. За мен остава пълна мистерия защо изгониха вече на доста напреднал етап от играта единак, играч без гръб. При наличието на толкова много двойки, тройки, четворки, петорки и т.н. коалиционери, за чието изгонване имаше снощи златен шанс!
Защо въобще не влезе в оборот името на Жоро? Какви договорки има, за които не знаем?

Казах си, а сега започвам да ви чета, че доста се написали от снощи. Simple Smile

Така е. Много по - умно щеше да е, да погнат някое от момичетата.
Същото е и в Бонток, можеше мин.път да опитат да гонят док или дори Йо и Бо, вместо Милен, който също е единак.

# 176
Според мен пък Драго трябваше да пробва да играе с новодошлите от Бонток и срещу Амелия и Ганка. Да беше взел Жоро под крило, да пробва да се присламчва към Йо и Бо. Дали те нямаше да искат да разкарат другата силна коалиция? Грешката му е, че защити Алекс.
Ясно е, че няма всички да седнат на един клон след обединението. Ще се гонят помежду си.

Нали се опита, говори с Ванко и му имаше доверие, но напразно както се видя...

# 177
това ми е най-любимото предаване, но това, което стана вчера ми дойде в повече и спирам да го гледам.

Никога не е било чак така да се гонят най-силните играчи и да остават най-слабите. Драго се оказа прав, че най-смелите и силните си заминават първи. За малко същото да се случи и със Зоран

Като цяло селекцията тази година беше слаба, а и след тия гонения вече ми се изгуби интереса  напълно. Хубави и красиви жени са Ганка, Мила, двете руси от Бонток и всички останали, но не предизвикват никакъв интерес и възхищение у мен. Двете руси момченца от Бонток пък са една много жалка картинка. Да не говорим за Ивайло, който разби тъпомера за най-недостоен участник в Сървайвър.

Това беше от мен за този сезон. Единствения достоен, който остана е Зоран

# 178
  • Другата България
това ми е най-любимото предаване, но това, което стана вчера ми дойде в повече и спирам да го гледам.

Никога не е било чак така да се гонят най-силните играчи и да остават най-слабите. Драго се оказа прав, че най-смелите и силните си заминават първи. За малко същото да се случи и със Зоран

Като цяло селекцията тази година беше слаба, а и след тия гонения вече ми се изгуби интереса  напълно. Хубави и красиви жени са Ганка, Мила, двете руси от Бонток и всички останали, но не предизвикват никакъв интерес и възхищение у мен. Двете руси момченца от Бонток пък са една много жалка картинка. Да не говорим за Ивайло, който разби тъпомера за най-недостоен участник в Сървайвър.

Това беше от мен за този сезон. Единствения достоен, който остана е Зоран
Ама разбира се, че почти винаги точно това е била тактиката.
Както вече писах, сега успоредно гледам 16ти сезон на американците, който е на трето място в топ 3 на американските формати. И не само в него, но точно там първи си заминаха най-силните и от фенове, и от любимци. Самият Ози, детето чудо, ще си иде с идол в джоба, Парвати, която го спечели, с какви физически данни блесна? Точно това е Сървайвър, малко от победителите са били най-силните в буквален смисъл на думата, побеждават най- "силните" като стратегия, ум, приспособимост и тактика.
Ваня Джаферович да не би да беше най-силният от неговия сезон? Една жена го доведе до финала него лично, още примери не вярвам да са необходими. Всеки, който е гледал чужди формати е наясно, че буквалната сила тук е на последно място що се отнася до оцеляване.

# 179
  • София
На мен ми е любим момент, когато Ваня се обърна и изгониха Марчо - най-силният, най-достойният. Ама какво се очакваше Ваня да чака да му дойде редът да го изгонят.

После видяхме и Марчо колко е свестен като го даваха по новините като част от групата на Митьо Очите.

Общи условия

Активация на акаунт