🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 4 (13.03 - 20.03) 🌴

• 30 561
  • 771
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Пусната е нова анкета!

за Йо
да, прави сте. Твърде много е в светлините на прожектора. А и лидерите на коалициите винаги са мишена. Много по-удобно е да си втори в тази коалиция. А и Йо всички вътре предполагам знаят, че е фенка на Сървайвър и е гледала всички американски сезони, т.е. би трябвало да знаят, че е много опасна. А и е фитнес инструктор и е опасна и в определени битки, поне повече отколкото Бо, която според мен всички вътре я смятат като най-слабата физически и е супер удобна за битки за личен имунитет.
Така че дано Йо си изиграе правилно картите, тъй като нейната задача е по-сложна отколкото тази на Бо. Симпатизирам и определено, защото играе играта и заслужава да стигне максимално далеч, стига да не сглупи в даден момент. Например онзи даскалски тон с който им каза да не играят емоционално играта на племенния съвет на Ифугао беше добър ход за нас зрителите, но лош ход за нея в играта, защото може да ги жегне останалите, а и демонстрира едно ментално превъзходство над тях един вид.

Simple Smile

# 376
Не разбрах защо някой трябва да защитава Александа, при условие, че тя нападна Ванко с думи тежки , като не си мъж , мишка и прочие. Падна на нивото на Джулиана . Аз не бих използвала тези думи към един мъж . Има си изрази , които е долно да изполваш срещу друг човек . Да нахокай го , възмути се но лепенето на етикети е безвкусно и говори за липса  на култура. Той не я нарича к.ва или прочие заради залепването и за Иван.
По принцип винаги съм за този против който се обяви стадото, но Алекс я усещам злобна -сама си е постлала.
Глупости са това, че видите ли само тя изразила възмущение от постъпката на Карин. Просто реши да запише дивидент, понеже знае когато е намесено дете , рожден ден , колко сантиментални стават хората. Та да не ми играе ролята на бялата и добра , не е , и и личи. Не рива га яде баницата ))
 Не вярвам в емпатията на Жорко, просто един глас +

# 377
  • София
Дяволо, трябваше да погледнеш кога са давали Мастършеф, защото разсъжденията ти се базират на грешни предположения.
Мастършеф традиционно си е пролетния сезон, два или три пъти седмично делнични дни от 9, променяла се е схемата, но варира от понеделник до четвъртък.  Последният сезон беше вторник и сряда 21-22:30. Така че е точно съвпада с излъчването на Сървайвър.

Вече какво ще решат, не се знае, ако схемата е като този сезон, няма място за още едно риалити, ще трябва да се откажат от нещо или да преместят нещо за есенния сезон, но тогава също е пълно с Фермата и Гласът, няма два свободни дни от 9.

Аз се надявам да дават и Сървайвър и МШ, Гласът и България търси талант може да си починат, тъкмо ще съберат таланти.

# 378
AuroraBB, забравих в началния си коментар да засегна точно това. Още докато гледах епизода се изумих на логиката на Жоро, който много харесвам. Вярно е, че защити Александра, защото е удобна стратегически, но имаше и емоционален момент, наистина не хареса реакцията на Ванко. А за мен тя беше напълно естествена. Това, че е паднала духом и не са ѝ издържали нервите на Александра, в никакъв случай не ѝ дава право да обижда по този начин. Аз не я видях като жертва, а като агресор в този случай. А понякога освен да отвърнеш със същото, друг избор нямаш. Друго щеше да е ако си беше мълчала и Ванко я беше нападнал. Така че не изпитах грам съжаление към нея в този момент.

Diavolo, това обръщение накрая ѝ беше най-тъпият ход в цялото предаване. Много бих се издразнила аз, ако някой се обърне към мен като към 4токласник.

# 379
В Алекс има истинска страст да побеждава в игри и не само.Качество,което заслужава само уважение.Освен това е с много силна изразена индивидуалност и казва нещата открито.И е човек на крайностите.Такива хора са голяма рядкост и никога не са харесвани от всички.

# 380
  • София
Аз понеже Александра я познавам от реалния живот, та съм склонна да вярвам, че просто не са ни показали кога ги дразни, а не че няма такова нещо. Не очаквам от нея умна игра и не съм разочарована - оръжието й е единствено и ясно - легна при доктора, усука се на Драго, айде с Жоро чак за лягане не се прежали, та писмо му написа. Методите й са елементарни, но и толкова й е капацитета. Човек на крайностите или пряма не бих я нарекла, по-скоро е много лабилна психически.

# 381
Винаги ще уважа страстта ѝ за победа и физическата ѝ сила. Дори това, че е директна мога да приема. Не съм съгласна обаче, че е някакъв уникат, който рядко се среща, нито че си изразява прямостта с обиди. Ако искаш да те уважават не можеш да разчиташ само на силата си, трябва да покажеш поне малко уважение към другия. Можеше да каже на Ванко, че не е харесала постъпката му без да го обижда. И не, това, че някой е по-силен в нещо, не му дава право да обижда.
В Алекс има истинска страст да побеждава в игри и не само.Качество,което заслужава само уважение.Освен това е с много силна изразена индивидуалност и казва нещата открито.И е човек на крайностите.Такива хора са голяма рядкост и никога не са харесвани от всички.

# 382
  • Другата България
Алекс разчита основно на женските си предимства, оръжия.
Там мисъл няма много според мен.
Аз понеже не гледах както казах, та ако може някой да ми каже за какво нейно писмо става въпрос.

# 383
А знаете ли зодиите на участниците ?

# 384
  • София
За зодиите аз измъкнах следното
Помагайте с тези, които аз не знам! За това и ги няма на 1 стр. защото все още има доста липси в списъка.

Зодии:
Денис Христофоров (Стрелец)
Пейо Георгиев (Лъв)
Зоран Петровски (Близнаци)
Ивайло Крушарски (Рак)
Илиан Василев (Скорпион)
Иван Георгиев (Ванко) (Лъв)
Иван Узунов (Козирог)
-
Джулиана Бутракова (Скорпион)
Борислава Върбанова (Овен)
Александра Петкова (Везни)
Мила Савова (Близнаци)
Ганка Статева (Дева)
Ивана Микова (Везни)
Йоана Върбичкова (Водолей)
Карин Околие (Телец)

Търсят се:
Драгомир Методиев
Милен Кутелов
Георги Петков
-
Анелия Щерева
Маргарита Чанева

Мила и Денис?

Анелия и Джулиана публикуваха част от писмата на техните близки:

Последна редакция: ср, 16 мар 2022, 17:25 от Diavolo

# 385
Ъъъъ чак пък Александра да е агресора в разговора с Ванко?!
Ей сега згледах началото. Анелия благодари за подкрепата. Ванко казва "Драго ме кефеше, но избрах теб."  - Александра със съвсем равен тон казва на Ванко, че си е изиграл добре картите и реално е подвел Драго...след което Ванко повишава тон, Алекс се отдръпва-връща, но той продължава да ѝ държи тон и определено цели внушение с думите като за пред оператора и зрителите.
А какви дивиденти вади Александра като изказа мнение, че Карин не е постъпила правилно според нея? Пред кого? - нас зрителите? - дреме ѝ, ние не избираме коалиции и победители. Пред племето си отново остана неразбрана, след като всички запяха в хора - дададада и те така 1 сандвич ще го донесат за племето, щото нали племето е много важно...
И това го пиша точно защото смятам, че дори стратегически Карин и Марга постъпиха правилно като не показаха надъхващото видео на Милен, отделно лакомийката на Кари.

# 386
Карин е родена на 1.05.
Така пише в уики, значи телец.

# 387
На Алекс понякога и идват в повече емоциите и нуждата винаги да си каже мнението и да си заяви позицията. Това я прави предвидима и слаба в контекста на играта. Отделно явно успява да ги дразни в племето с тези си прояви.

# 388
  • София
А в лайфовете на Йо и Бо излезе ли нещо интересно?

# 389
  • София
Лайф с Ивана и Ивайло
Много хубав лайф с много ценна информация. Много по-добър от този на Йо и Бо.
Тъй като едва ли много хора ще гледат точно тези двамцата, ето най-важното:

Ивана е в Италия, ще се снима в някакъв клип с Калки.

Ивана изобщо не се е подготвяла за Сървайвър, отишла е просто ей така, каквото стане. Била е шокирана първата вечер сама на плажа на острова на изкуплението, защото е чувала всички звуци от джунглата през нощта. Много гадинки имало. А вечерта когато било изгонена имало ураган и времето било тежко, влажно и хладно. И без огън е била в началото.

Ивайло е бил ухапан от тарантула и докторите са действали много бързо, като са били притеснени. Но странно защо този инцидент не е показан на нас зрителите?!
btw: пропуск голям за мен!

И за двамата Сървайвър е велико изживяване и велика игра!
Ивайло съжалява много, че се е отказал, но няма връщане назад. Още повече, че е фен на американските сезони и се е подготвил за всякаква игра. И стратегическа и физическа. Но когато попаднеш там е съвсем различно и само този, който е бил там знае.

Не е имало риба, а само планктон. Не е имало и кокос. За това не са търсили храна. Нямало е такава!
На такава локация са ги завели тази година, за да им бъде още по-трудно (btw: но защо не ни се показва всичко това, алоуу монтажааааа). Така че са карали само на базовия ориз, който е бил малка дажба, минимална.
Три дена не са яли абсолютно нищо в Ифугао, в началото на сезона (само вода им е давана и ориз е нямало).

Нямало и бамбук, спали са на твърдия пясък и всички са имало болежки с костите и ставите.

Започнали са да играят играта едва на втория ден, което е фатално за Сървайвър и Пейо ги е надиграл.
И двамата не са търсили идола. Ивайло случайно го е намерил, докато е отивал на тоалетна. Но понеже няма как да пресъздадат такова нещо са измислили това как все едно го търси и го намира в горичката.

Ивана е получила възпаление от влагата и е пила антибиотик почти през целия си престой на острова.

Возят ги със закрити лодки и камиончета, за да не знаят къде се намират и къде отиват. Абсолютно нищо не са виждали от заобикалящия ги пейзаж.

Ивайло си призна чистосърдечно, че просто са го изиграли и надиграли с идола и изгонването на Маги.

Нямат право да си говорят с никого от продукцията (включително и операторите). Не знаят кой ден е, колко часа е и т.н. В тотално неведение са били за всичко! Ивана се е пробвала да говори с оператора, но той не откликвал и мълчал. И от екипите за заснемане били с маски, че дори и лицата им не могли да видят.

Не е имало нагласени игри в полза на Ивана. Ивана беше възмутена от въпроса и твърденията, че продукцията я бутала и каза, че това е невъзможно в Сървайвър.

Държането на Ивана на острова е било стратегия, да ги сплаши в началото. И тактика, да бъде интересна.
Ивана в крайна сметка е дала ориз на Милен, както и креда, за да си запали огън. Но не е показано от продукцията.

Ивайло е без отбор в момента (футболен вратар е).

Когато е имало игри между племената им е било забранено да разговарят с конкурентите от другото племе.

И двамата не поддържат отношения с никого от останалите сървайвъри, само с Марга и Илиян.

Ивана с нищо не се издаде, дори с мъничко не подсказа, че само след 1 час ще отпадне от играта...
Като цяло не издадоха нищо, а и двамата малко или много са разочаровани и точно от такива участници може да изскочи нещо нежелано като спойлер, но евала за професионализма и поведението като цяло!

==> Лайф с Ивана и Ивайло <==

Последна редакция: ср, 16 мар 2022, 16:09 от Diavolo

Общи условия

Активация на акаунт