🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #5

• 75 454
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 1 140
Ха,как ме подсети последния пост. Прощавала му била,леле как ме е яд на подобни жени,в името на това да не са сами,са готови да простят,първо флиртове и закачки,после изневери и паралелни връзки. И не,не е казано защото е в такова шоу. Цялото ѝ излъчване е такова на Деница.

# 1 141
  • София
Сега Зорито ще има доста кандидати, особено ако върви в комплект с тъст по еврофондовете. Зестрата не е за подценяване.

Сертификати всеки може да издава за всичко. Затова признавам само дипломи и документи, издадени от държавата. Аз пари за сертификати не давам дори в професията си, имам само два, и то защото ми бяха бонус по-скоро. Има хора, които обичат да трупат сертификати.

# 1 142
  • София
Момичета, някъде може ли да се провери зодиите на участничките и на Виктор?

# 1 143
  • SF
Щом я радва, Зори да си колекционира сертификати, но с показването им насам-натам, много олеква. Като имаш 1000 сертификата, все едно нямаш нито един. Пенкелер. Това е като да посетиш 100 непознани града за 1 седмица. Накрая не помниш къде си бил и какво си видял.
То е ясно, че не еднакво добра във всичко, което е награмадила като картонени принтове. Все нещо й е по-интересно от останалите глупости, които е посетила като семинари за ден и е получила хартийката за спомен, подабно на бадж или магнитче. Ако ми трябва копирайтър, а тя ми кандидатства с този сертификат и знам, че притежава още 50-60, не бих я наела. Няма как да разчитам, че съм нацелила истинското й умение и знание. Less is more.
Знам и още: количествените натрупвания, водят до качествени изменнения.

# 1 144
Ха,как ме подсети последния пост. Прощавала му била,леле как ме е яд на подобни жени,в името на това да не са сами,са готови да простят,първо флиртове и закачки,после изневери и паралелни връзки. И не,не е казано защото е в такова шоу. Цялото ѝ излъчване е такова на Деница.
Да, Деница е точно типа жена, която ще се побърква в нейния си измислен балон и ще се убеждава, че това е просто кривване, само и само да си има гадженце. Докато гадженцето й не й бие шута, когато съвсем й се разхлабят нервите от много “разбиране и толерантност”.

# 1 145
Сега Зорито ще има доста кандидати, особено ако върви в комплект с тъст по еврофондовете. Зестрата не е за подценяване.

Сертификати всеки може да издава за всичко. Затова признавам само дипломи и документи, издадени от държавата. Аз пари за сертификати не давам дори в професията си, имам само два, и то защото ми бяха бонус по-скоро. Има хора, които обичат да трупат сертификати.
Бих прибавила - издавани до 1990 г, че то след товааааааа.... - университет до университета, по села и паланки ...Wink Който взел, взел.

# 1 146
  • София
Щом я радва, Зори да си колекционира сертификати, но с показването им насам-натам, много олеква. Като имаш 1000 сертификата, все едно нямаш нито един. Пенкелер. Това е като да посетиш 100 непознани града за 1 седмица. Накрая не помниш къде си бил и какво си видял.

Ами това има - това показва. Другите също показаха кой каквото има - едната показа гащи, другата крак, третата тъпота, четвъртата "талант" за писане на стихове, петата злоба, шестата, че може да погълне стек вино още на обяд и т.н.

# 1 147
Много искам да видя някакви актове на еманципация от Деница, а не все по прощаваща и готова на всичко. Дано не ѝ поведение в живота това.

# 1 148
Сертификатите на Зори са нещо като хваленето при децата- интересни са на останалите с нещо, което имат повече от другите.Така се чувства важна.Кой знае какъв ролеви модел е възприела като малка.Това оказва въздействие на всички хора .Съдя по себе си дори.

# 1 149
От момите там, спроед мен само Капитонова има някакъв вид достойнство и здраво его. Щях да кажа и Марта, но не съм убедена, че тя не е била точно в брак тип “съквартиранти, мъжът си харесва друга, тя е тъжна, ама нали мъжът се прибира при детето и я издържа”.
Малката Вики, Благовеста и Елвира може би няма да умеят да си траят при изневяра - къде от наивност, къде от емоционалност, но с няколко мили думи биха го прибрали обратно до следващия път.

Последна редакция: сб, 19 мар 2022, 12:47 от Linda*kiss

# 1 150
Много ми хареса как категорично отряза Цитиридис на въпроса за обсъждане на предишните й връзки. Без да й пука, че ще предизвика вакуум в предаването.
Както и неговия подход - повече шеговито неразбиращ отколкото злобно ироничен.
Мислиш ли, че ще и е приятно да разкаже как се е влюбила така напористо още два пъти (примерно) преди Виктор и са я отхвърли? Тва да не е "Искрено и лично"!
Иначе подходът на Цитиридис беше любезна подигравка. А на Прея даже беше доста нелюбезна, така се хилеше с мечешкия си глас.

# 1 151
  • SF
Зори се беше издокарала с рокля в цвят, сатен и дантелка, по-подходящи за нощничка, отколкото за официална рокля. В София по Пиротска има магазини с такава мода.

И никога не се гримирайте с цвят, който е точно като роклята и очите ви. Това е закон! Значи: никога повече от 1 деним и никога грим с цвета на очите ви!!! Без грим - да, но сенки с цвета на ириса - не!
След няколко поста пак ще го повторя.

# 1 152
Роклята е същата като тази на Ева, с която влезе в предаването, но къса и друг цвят. Може би фирмата, която ги облича, я е облякла за представянето. Това е рокля за лолитка, на нея и стоеше все едно има шкембе отпред.
Скрит текст:

# 1 153
Деница , че е такъв тип , такъв е . Ама кое по-точно му прощава , кой на кого прощава като никой не и е длъжен и не е обвързан с никого … смях .
Зорница си е скрит психопат … да оставим дипломите , живее в по-голям балон даже от Деница . Повтарям се , ама никаква реална представа няма , нито за себе си , нито за заобикалящия е свят . Хубаво е да не си “смачкан” от околните и да запазиш самочувствие , ама тук граничи с простотия . И да , говоря най-вече за външния вид и самооценка .
Бонбонката , ако не беше чак толкова посредствена , щеше да ми е фаворит .
Виктор ясно , че е малко кифла и той . И нормялно поне физически да е привлечен от някои дами . Поне това показва , че не е гей , че нали и такива мнения имаше . Иначе какво би им осигурил той в живота не съм запозната , ама щом е бил толкова време с Парова , няма да е без хич . На масовката , която ни заобикаля като мъжко поведение , няправо си прави добро впечатление . Особено с тембър , смях и начин на изразяване .

# 1 154
  • SF
А откъде идва съмнението, че Виктор е гей?

Общи условия

Активация на акаунт