🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #5

• 75 449
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 1 110
В живота ги изслушвам, казвам си мнението ВЕДНЪЖ, и то ако ме питат, и ги оставям те да си решават. Не се чувствам изобщо подготвена че да се меся и настоявам. Всеки си знае...това ми е отношението, ако трябва да обобщя в две думи...

Бонбончооо...ми не са ми грозни бе. Ти знайш ли кви крокозъбели съм виждала....Grinning

# 1 111
А, добре. Значи ще го изгледам. И аз останах с такова впечатление от нея. Просто на нас, баламите ни показаха скалъпени кадри....

# 1 112

Нима няма около тебе хора, на които да казваш "абе що се хабиш за няма нищо!" Едва ли си говорите като Виктор с участничка пред камера: Как се чувстваш - добре - благодаря - аз ти благодаря - много мило - ако имаш нещо да ми споделиш - да - много яко - чудесна си - чудесен си - усещам ти сърцето - и аз твоето - беше прекрасно, - да, беше страхатно, уааау, - уааау...
Hands Plus1
..."аууууууууу, пулса ми е сигурно 300 ... Worried, сърцето ми направо спря .......... SatisfiedSatisfiedSatisfied"

# 1 113
Как ще няма грозни жени , има разбира се … има и грозни мъже . Свят шарен - кой с голям нос , големи уши , криви зъби , кой с плътни устни , кой по-нежен , кой по-груб . Природа , не сме създадени с еднакви пропорции . Ако поддържането включва пластични операции , тогава мога да се съглася . И в живота и в шоото също .

Последна редакция: сб, 19 мар 2022, 13:00 от *Мери*

# 1 114
Зорито я гледам сега при оня дебеличкия съмнително-хомо човек - не е в час момичето. Била изгонена, защото ставали интриги между участничките, а тя не била взимала страна - искала всички да са щастливи. Joy

Била на етап в живота си, в който сексът не ѝ е интересен, на редовна база. За бебеправене - може. Joy

# 1 115
  • SF
Да, да... Така е.
Аз пък се пазя, дори и някой път да не си знае всеки, ако ме пита и иска мнение и напътствие, да не се предлагам много. Но това е за друга тема.
За хахо-хихи приятелите, мога да им кажа "много си шантава!" Ако не мога, ми стават просто някакви познати, с които не можем да си казваме всичко и трябва да внимаваме какво си казваме. Знам си го и се съобразявам. Но това е друга тема, която касае животите ни и не може да обхване с 5 поста всички възмаони варианти.
Ако се върнем към основната, 1. Зори не би ми била приятелка, но 2. ако ми е колежка, приятелка на моя приятелка, сестра на гадже, човек когото не мога да избирам дали да е около мене или не, бих й казвала, че не е голямата певица, която светът мечтае да слуша.
Но, повтарям, че зависи в какви отношения сме. Може и да я оставя да си пее и да си мисли, че ми харесват дрехите й.

# 1 116
Бонбончооо...ми не са ми грозни бе. Ти знайш ли кви крокозъбели съм виждала....Grinning

Ауууу, ти събота беше ли на крипто конференция със Зори Джи, дипломирана бизнесдама? Joy най-важното било. 500 човека. Ако са дали по 100лв вход... Юхуууууууу. Пазарът на кирпто е бил В НАЧАЛЕН ЕТАП. Joy Божкей! кИшираш част от инвестициитИ си у криптото.
И на Цитириси носи дипломи. Ама яко печатница тази. НАЙ-ПОСЛЕДНИТЕ били.

Търся съмишленици да правим конференции из България.

# 1 117
Аз обичам шумкащи пари Satisfied

# 1 118
Аз обичам шумкащи пари Satisfied
A така…И у джобЕто и беж 😄

# 1 119
Тия дипломи-сертификати и квото-е-там, много жалка работа. На съвсем обикновена дебела бяла хартия формат А4.

Да беха купили някаква готина хартия, нещо да измислят custom... То туй повече от лев и пеесе не струва.

За миналото Зориту не искала да говори, да се фокусираме върху бъдещето... и сертификат за фейсбук реклами вади. Аууууууууууууу.

# 1 120
  • SF

Аз имам свободно време!

# 1 121
Начи, не си ли учил 5 години, то не е диплома... казах. Joy
За мен са нелигитимни зорините тапии. АбЦолютно!!!

# 1 122

Аз имам свободно време!
Идвам и аз 😄

# 1 123
Зорито я гледам сега при оня дебеличкия съмнително-хомо човек - не е в час момичето. Била изгонена, защото ставали интриги между участничките, а тя не била взимала страна - искала всички да са щастливи. Joy

Била на етап в живота си, в който сексът не ѝ е интересен, на редовна база. За бебеправене - може. Joy
На 31 като не ти е интересен секса,не знам,не знам. Подозирам,че никога не ѝ е бил интересен,защото е непознат 🙈
Тета,и мен нещо не ме кефи Викторчо,нали тук някой му беше постнал профила в ИГ,голям кифльок е,силно влюбен в себе си. Не виждам как и по кой начин в живота и/или в шоО ще е привлечен от типаж като Зорка,Вики,Ния,,Карина,Теодора,Людмила,Гергана
И Айде стига веЧ с тези дипломи и сертификати. Те не са това,което са. На днешно време само този който не иска,не може да трупа подобни.

# 1 124
Кат вип гост ще дода.....

Общи условия

Активация на акаунт