🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #5

• 73 610
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 1 245
  • София
И продължава:

Още щом Блага гащите свали,
една мисъл мен ме осени,
мъж ценен и желан си ти,
достоен да получи цветето ми.

И още щом розата ти получих
Си казах че на късмет случих-
Да бъдеш ти първи
Потънал в моите кърви
🙄

Виксата в промото казва, че не го е очаквал, та и на мен ми стана интересно как му го е съобщила 😄

# 1 246
Тета ще припадне, ако види как мъжът ми чисти лицето с шпатулата ми и после му правя маска за свиване на порите Joy
И с крем го мацотя и балсам за устни съм му купила. Всичко доброволно прави. Даже му е интересно Joy

# 1 247
  • SF
tiesto_bg, може ли да ми подчертаеш иронията в твоя пост? Аз наистина не схващам кого или какво иронизираш. Ако искаш, обясни. Вече изразих съмнения, че не разберам поста.

Освен, че съм луда по tiestо, друго общо не ми идва наум. Съжалявам,  ако нещо съм изтрила от миналото ни.

# 1 248
Аз не казвам, че няма.
Казвам, че на МЕН ми е странно.
И едно е да слагаш крем защото нещо ти е сухо, друго е да мацаш за да нямаш бръчки и да ти е мека кожата...ей тъй, да си убав....

# 1 249
  • SF
Аз точно за това се мажа!! Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Нищо не ми е сухо, но яко мажа.

# 1 250
Esmee, IriS, вземете дарете по една десета от чувството си за ритъм със словата на това девствено девойче, че да не ѝ изглеждат толкова нелепи писанията.

# 1 251
Па що да не е убав!? Аз да съм убава и да водя некой чехъл спихнал до мене? Айде, нема нужда.

# 1 252
Ха! "Мармалад" свършвал. Бил днес последния епизод. Щяло да има нов проект с нови ексклузивни попълнения. Да не би да му измислиха нещо телевизионно на Виктор в btv?

# 1 253
Аз точно за това се мажа!! Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Нищо не ми е сухо, но яко мажа.

Не схвана..говорим да мъже. Тиесто аз го разбрах. Днес не си на център май, я ке концентрирай, разсеяна ми се видиш Stuck Out Tongue Winking Eye

Лайка, ма що....мажи го. На мен не ми пречи, казах вече че не се меся на хопата, кой как му е хубаво...просто си говорим и си споделих и аз...

Азалия, който си е хубав си е хубав и без крем. Грозен и пет крема да маже, няма да стане хубав. Суетен мъж не ме кефи.

# 1 254
Азалия, който си е хубав си е хубав и без крем. Грозен и пет крема да маже, няма да стане хубав. Суетен мъж не ме кефи.
Мен ме кефи поддържан и добре изглеждащ за годините си мъж. Па моя е бая по-голям от мен и трябва да изглежда добре.

# 1 255
  • Мюнхен
https://www.kliuki.net/%D0%B1%D0%B8%D0%B2%D1%88%D0%B0%D1%82%D0%B … %B2-%D1%82%D0%B0/

Не знам дали е споделяно, но Бонбонова явно доста футболисти е сменила. И сгодена е била.  Не бях чувала и за Денис Теофиков.

# 1 256
  • SF
Не схвана..говорим да мъже.

Не говорим ли за кожата и поддръжката на мъже и жени. Аз поне за това говоря. Не разграничавам половете. Според мене не е гейско мъж да се излъска и изпъне. Simple Smile

# 1 257
Аз не смятам, че е гейско понаправен мъж, но суетата като качество за мъж ми е много отблъскваща, а всякакви мазане, лакиране, солариуми, фризьори и т.н са Си точно това. И понеже аз съм много суетна, предпочитам мъжа ми да е точно обратното, малко баланс да има. Иначе Виктор определено не смятам, че е гей, а просто доста метро мъж

# 1 258
И докато си говорим за кремове и сапуни, тази вечер Елвира потготвя стихотворение под надслов
" Сега ще ти призная,
тайна голяма,
която зее в мен като рана.
Девтсвена съм аз, да знаеш,
моля те, да не се ебаваш " !
Междудругото, нямам нищо против девствеността на Елвира, но все пак реших,  и аз да напиша едно стихотворение от нейно име, хахахахахахахахахахахаха

# 1 259
Още щом погледна Елвира,
да й кажа, че е селска мома в мен напира..

Общи условия

Активация на акаунт