🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #5

• 73 528
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 1 710
Интересно къде е Витко, когато жена му взема децата. На бизнес среща ли? Или ще прави селфи с хавлишки в този момент. А тя да е домакиня ли, не схванах...
Тук много се изложи, според мен....защо пък той не се видя да взема децата, жената му е дом.помошница нещо ли, че не разбрах, не се ли вижда да се редуват или пък той да ги взема...жена му няма ли да работи и тя....
Видял картинка в списание или реклама, и я описа.
Не видях желание той да направи нещо обаче, за да е хармонична тая картинка. Сякаш не се предполага, че трябва да положи и той усилие, а чака наготово всичко да му се поднесе.
Витко, не е хубаво така, кака....описа се като мъжка държанка....
Много си мързелив също...трябва да се постараеш повече, за да стане реална тази картинка, която описа.
За повече съвети, Витко, следвай ме...Joy

Последна редакция: нд, 20 мар 2022, 15:13 от teta75

# 1 711
знаете ли къде мога да гледам епизода от снощи?

https://bg-mam.ma/p/1421796/44480888

# 1 712
Как Сийка,
При моя пръв път нямаше кръв. Това значи ли, ако бях от мюсюлманско или помашко семейство, щях да бъда “върната” и сочена с пръст? Защото може би това е целта на възстановяването на химена. Смятам, че и при много други момичета не е минал първият път, както е описано в книгите.

Защо мен питаш? Питай тях. Simple Smile

От циганка съм чувала обаче, че те вече не били толкова прости и ако на сутринта няма блага ракия, свекървата хваща снахата за ръка и я води на гинеколог. И там вече каквото каже лекарят...

Сигурно е така, но просто е нереално това все още да го има в днешно време.

# 1 713
Попрочетох тук и там какво сте писали и съжалявам, че ще се върна на дискусията за шестте пъти секс в седмицата, но трябва да се направи сериозно уточнение какво повечето мъже разбират под секс. Аз не се изненадвам, че Виктор, или много мъже биха казали, че шест пъти го правят, но колко от тях асоциират секса само с тяхното удоволствие и колко пъти от тия шест партньорката им също изпитва удоволствие. То и 500 пъти може да твърдиш, че го правиш на седмица, или че можеш да го правиш, но колко пъти удоволствието е споделено и колко пъти жената с която си се прозява, докато ти го играеш големия любовник 😁

# 1 714
Марта - нито ми е симпатична, нито ми е интересна, по-скоро някаква второстопенна роля зае,  да съобщава на Виктор коя девойка не се чувства добре. Специално я гледах да видя какво толкова ви харесва в нея?

Ева - и  на мен ми хареса как пя. Тя певица ли е? И роклята, този път, беше хубава, синият грим, обаче - не.

Теодора, Ния-Косара,  и Вика - не искам да излизат още, в следващите епизоди може да вземат думата. Вика - толкова си може.
Карина - също странна птица, дали е в депресия нещо?

По темата: девственост на 24:
Елвира в епизод 4 му поднесе първата част на Тайната, само, дето не каза какъв е този товар, който носи. Виктор я възприе като дете, без изобщо да се сети, че девствеността си има предвид. Но той още оттогава я почувства като дете. Като му сподели тайната, очевидно не е знаел, реакцията му беше, според мен, естествена. Не беше подготвен да чуе това. Като и пожела да срещне човека на мечтите и, ясно, че той, Големия ебач, се разграничи. Ясно, че даже няма интерес дори да я изчука пръв. Някой на негово място можеше да и каже, 'споко, ще оправиме този тежък товар!".
Ако Елвира е религиозна, мюсюлманка или помакиня, или от село (четох в коментари) - това обяснява нещата. Макар, че в някои села си представям, по-скоро, да са ги задомили на тази възраст, че и 2 деца да имат.
Нашият ерген се сети обаче за любимата Александра(Сашка), как някога казала, че Елвира е много чиста. Всичко помни той, ама ако беше малко по-умен, можеше да се сети сам какъв е 'товара' на това момиче.
Услужливи мъже винаги ще се намерят да свършат работата.
До колко години трябва да е девствена една мома - няма предписания, за мен няма нормалнно и ненормално, всеки трябва да си го направи, когато иска, с който иска и когато е готов.
На някои от вас не им харесват стиховете и, други я намират за смотана. Чака принца, ами защо да не си го чака. Защо да не му пише стихове. Можеше пък Принц Виктор да има предпочитание и към девствени момичета, в предаването трябва да има всякакви интересни типажи.
Здравословно, нездравословно, сигурно си мастурбира момичето, все пак е на 24.
Някой писа, че майка и е виновна. За мен, не е виновна.  Възпитанието е оказало влияние, да. Аз поддържам  тезата, че децата избират родителите си, а не обратното.
Елвира не е преигравала, игра себе си и беше искрена.
Според мен идеята за споделянето на великата тайна е на сценаристите, дори и това, че половината споделяне беше в Епизод 4 , а втората половина в Епизод 9 (може да има и още епизоди). Допускам, че може да има и такава клауза в договора, че трябва да сподели факта. Казали са и, че затова са я вкарали в предаването, ако не иска, ще вземат друга девственица. На Елвира и беше трудно да говори, сама си казваше, че от вълнение не чува момичетата какво си говорят даже. Блага се възползва да напарви 'добро'   като и предложи мъжът на нейните стремежи, а дали не си вкара автогол?

Колко пъти седмично да се прави секс?
С клиентките във фитнеса е нормално  да се е случвало и 6 пъти на ден. Като спортист грЕБЕЦ също.
Имах един инструктор по кормуване и го питах "Ти на всяка жена ли предлагаш секс?", а той каза: "Иначе ще ме помислят за педераст!". Simple Smile
От друга страна Виктор трябваше да е минал вече периода на хвалбите на тема честота на секса. После на Елвира обясни, че иска да се слива. Това по-възвишено някак. 
"Куче, което много лае не хапе"- и това го има. Виктор не излъчва секс, въпреки мускулите. Аз за сега усещам повече женска енергия да излъчва, отколкото мъжка. Не казвам, че е обратен, а просто излъчването му е нежно някакво, мъчи се да е възпитан и галантен, съгласява се против волята си, а не е като каже някоя мъжка дума и да отсече, защо не каже на някоя, че не я харесва директно?!
Единствено на Гергана започна да обяснява, че да се постави на негово място, как да обърне внимание на всички, то не е възможно. Което значи, че не я харесва.
На Виктор май му харесва него да го свалят жените а той да е в малко по-пасивна позиция.
Блага в тази роля май му допада. Гащички, крака му пуска, обича палавостта и. Блага трябва винаги да е обект на някой мъж, сама не може тя. Той самият е разочарован от живота, че техните се развели и обича да гледа щастливи жени, беше казал, че у Александра това му харесва, и писъците на Блага от парашута му допаднаха много. Той не обича тъжни, ревиливи жени. Стихове също не му допадат, той не може да ги коментира даже, колко ли книги е прочел в живота, само си ги слага в джоба.
Зорница му беше казала, че, ако нещо му досаждат жените, да идва при нея да го успокоява. Да ама той и успокоителка не търси.
На Людмила добре и отговори за секса, щом го пита. Но и с нея не му се прави секс, доколкото схващам. Много клюкарско от нейна страна да разкаже  на момичетата, можеше поне за секса да спести. В Людмила ми харесва това, че има мнение за всяка ситуация и си го казва, а не като мълчаливите красавици, на които не знаем имената.
Радостина? Коя е тази? Нищо не се сещам за нея. Правилно е да я изгонят.

# 1 715
Смятам,че 6-те пъти ги обсъдихме като възможни(при някои даже повече),но акцента беше на споменаването им в ефир.Изтъкването по-скоро,както голямата сексуалност.С кво решил да пардира,моля ви се.

# 1 716
Представата на Виктор за вечерите със семейство и деца е типичната представа на мъж, който няма деца, но е гледал много филми и си изгражда мнение на база видяното там. Което ме учудва, като се знае, че все пак е живял с жена, която е имала малко дете.
Особено ме учуди изказването как след вечеря всички щели да седнат пред телевизора заедно да гледат филм /оптимист Joy/ Което ме навежда на мисълта, че не е прекарвал много време вкъщи вечерно време. Иначе щеше да знае какво се прави след вечеря с малко дете - къпане, миене на зъби и тикане на детето в леглото, когато то иска да изгледа поредния епизод на Спондж Боб. Кое дете точно ще седне мирно да гледа с родителите си филм на дивана?

Последна редакция: нд, 20 мар 2022, 12:09 от Lady Cassiopeia Duval

# 1 717
Добре сте го казали. И за мен Виктор си е нарцистичен, повърхностен, дистанциран, егоистичен, който си търси хубава, безгрижна и весела жена като аксесоар, а не като партньор, с който да споделят и да си помагат. Тя да откликва и да задоволява всичките му желания, а ако вземе да му досади и се разделят. Няма лошо, не значи че е лош човек. За всеки влак си има пътници. Има и жени дето търсят такива мъже. Все пак е и възпитан, елегантен, има маниери, привлекателен е. Само дето говори за някаква сериозна връзка и семейство, а то така не се гради.

# 1 718
Аз пак да питам - къде можем давидим зодиите на участниците? Вие нали им гледате ФБ и инстаграма - никъде ли не им пише датите на раждане?
Някой тук каза, че Люси била нейна зодия - каква е?

# 1 719
Хич не е на център Витко, а вие за момите пишете че не са.
Търкулнало се гърнето, та си намерило похлупака....

# 1 720
На Викторчо представата за семейния живот и съпругата е като на 15годишен, поне по това, което казва. Хем да работи, хем децата, хем вечерята, хем после секс маратона. То ги има тия неща всичките, ама не и в комбо.

# 1 721
Зодиите бяха качени в темата. С търсачка или с гугъл може да се пробва да се открие поста.

Витко ми стова все по-антипатичен като човек. До края сигурно няма да мога да го дишам. Парвеню.

# 1 722
Аз пак да питам - къде можем давидим зодиите на участниците? Вие нали им гледате ФБ и инстаграма - никъде ли не им пише датите на раждане?
Някой тук каза, че Люси била нейна зодия - каква е?
Някой назад в темата ги беше публикувал.

# 1 723
  • София
Люси е Телец, това запомних, защото е моята. Виктор е Овен. Другите не ги помня.

# 1 724
Проблемът е, че е твърде обвързващо. От един мъж се очаква да остане с тази жена, защото се е "пазила" толкова време. А повечето не желаят такова притискане, все пак може да не вървят нещата, да няма химия.

Проблемът, както казах, не е самата девственост..това не е лошо.
Проблемът е значението, която тая мома придава на девствеността..това не ми е нормално. Специален човек, па спец.подарък, дрън дрън...прекалено много филми е гледала.

Абсолютно съм съгласна. В повечето случаи първите пъти са неловки или болезнени. Поне аз не познавам никой, който да си спомня за сефтето си като за нещо романтично като сцена от някакъв филм. 😂
Това не значи, че трябва да го направиш просто ей така, без да му мислиш, но чак пък такава важност да се отдава ми е много смешно.

Общи условия

Активация на акаунт