🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #5

• 73 551
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 1 545
  • Мюнхен
Жена която в ефир си призна, че е девствена си е голяма отговорност. Ако ергена избере нея, а после нещата не се получат, ще има да го разнасят после как я е прелъстил и изоставил. При всяка друга няма да е проблем.

# 1 546
Колко пъти на свдмица, не на ден.Това питаха за секса.

# 1 547
Е, той не прави всеки ден секс по 6 пъти на ден, но има и такива дни.

# 1 548
Да бе, да бе. 6 пъти на ден правел секс. Направо му повярвахме.
Ами прави си реклама човека - ако не му провърви с плеймейтка от предаването, да го потърсят други отвън

# 1 549
  • Terra incognita
По- нагоре Гери е написала, че бил обяснил, че тази цифра понякога я достигал и на ден. И един мармот...нали...
Чакай въпроса не беше ли на седмица? Или пак не съм разбала😂 Тоя ако прави 6 пъти на ден ще го призная. Няма жена която да се навие на такова нещо 😀

# 1 550
😆
Ами с това е решил да впечатлява момите, и с тоалетчета.

# 1 551
Проблемът е, че е твърде обвързващо. От един мъж се очаква да остане с тази жена, защото се е "пазила" толкова време. А повечето не желаят такова притискане, все пак може да не вървят нещата, да няма химия.

Проблемът, както казах, не е самата девственост..това не е лошо.
Проблемът е значението, която тая мома придава на девствеността..това не ми е нормално. Специален човек, па спец.подарък, дрън дрън...прекалено много филми е гледала.

# 1 552
  • Берлин
Многооо...криндж /и аз я казах ключовата дума 😂 /.
Хареса ми Ева днес. И външно, и как пя.
Елвира - отврат на отврата е цялата история тук. И си е монтирала много грозни мигли.
Рускинята имаше и някои коментари в десетката. С леко начупена коса, ако не прави мимики и гримаси и ако не говори с тоя гаден руски акцент- перфектна за Витю. А този МИЛИЯТ е такова клише . Бляк.
Люса е ужасно грозна, ужасно. Къде е Зори? Тя поне имаше две работещи мозъчни клетки, нищо че не работиха и те синхронно, ама...
Дългата Вика има тъпа физиономия и е тъпа.
Еманацията на вечерта- връща се девицата, нахилена до уши с Витю, Безгаща я поглежда умилена от смелостта й и носения дар, после заголва крака до степен проверка епилирала ли си е триъгълника.
Става все по-зле

# 1 553
Има едно средно положение между девственица и баджанаци зад всеки ъгъл.
Но предполагам, че е късно да го обяснявам и да го разберете.
Защо? Обясни се, ако искаш. Ще се пробваме да разберем мега сложната концепция. По-добре от абсолютизмите, които даде за пример - че едната дественост е нещото, което би отблъснало всички мъже, които познаваш.

Има и цял стадион мъже, които биха били съвсем ок с девственица.
Но при Елвира проблемът е друг - характера.
Ето едно средно положение Wink
Жената е на 24, а не на 18. Това е проблемът. Не е просто едно девствено момиче.
Моля те, затвори вратите на тоя стадион и не ги пускай тия мъже да излизат оттам.

# 1 554
Аз не съм  гледала Капитонова никъде другаде и сега като се кротна не ме дразни.
Оооо,пропуснала си видеата ѝ за “жената плюс”? И не си се записала за “ритуала ѝ за парички”?🫣🤭

# 1 555
Ще ревете за Зори а?

# 1 556
Нещо не се изкефих на днешния епизод.
Харесвах Радостина и намирам за жалко, че други останаха вместо нея. Имаше доста приятно поведение, макар и леко резервирано.

Точно това може би е проблема. Той е един и те по принцип са тези, които се борят за него. Ако една от тях не показва никакъв интерес, а и от негова страна няма такъв, защо да я държи? Колкото и симпатична да ни е тя.

Може би е така да...Но ако е истина тази теория е много жалко. Тоест на показност остават или разгонени К, или инфантили или пияници или такива, които са прозрачни и аз вече не знам какви.
То и Карина, не говори много много, Ния Косара какво говори, почти не сме я чули да казва нещо, малката Виктория дори като приема розата " МъЦа " и дори се чудя дали може да обели една дума. По-скороси мисля, че Радостина не се е чувствала на мястото си и не е успяла дори да се интегрира. Не знам, странно ми е чудо като Гергана, която гледа като кривогледа мръсница или айде хахаха Маг Гьолвен от Каспичан, все едно ще ти хвърли всеки един момент една магия за смърт примерно, стои там при условие, че си личи поне на кадрите, че Ергена дори се дърпа от нея. Това са жестове на тялото, който той прави и дори да се опитва да ги прикрива пред камера те си личат. Абе не се изкефих днес. Нивото малко трябва да го вдигнат, дъното е докоснато.

# 1 557
За мен на  24г да е девствена, не е НЕнормално. ОК ми е възрастта...

# 1 558
На 24 години за да е девствена е много вероятно да й куца нещо в отношенията.
Един мъж ако е с нея, освен, че най - вероятно няма да бъде добре задоволен, защото ще има пасивност от нейна страна, сълзи и сополи, но ще се очаква и да се оженят и да имат 3 деца.

Яд ме е, че Радостина си тръгна. Изглеждаше хубавка, имаше хубаво тяло, секси мадама. Можеше да й даде шанс.
С какъв акъл остави Теодора, Ния Косара?
Вики, с която умря от тъпня? Гергана и Ева, коити си личи, че не харесва.

# 1 559
На мен ми хареса как Карина в играта предпочете да мине квадратче напред, а не целуне Виктор. Даже много ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт