🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #5

• 73 534
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 1 530
Може ли някой повече на "ти" със сценографии и монтажи да ми обясни от какъв зор го пратиха Виктор за зарзават в първите секунди на епизода от днес.

# 1 531
  • Мюнхен
Нещо не се изкефих на днешния епизод.
Харесвах Радостина и намирам за жалко, че други останаха вместо нея. Имаше доста приятно поведение, макар и леко резервирано.

Точно това може би е проблема. Той е един и те по принцип са тези, които се борят за него. Ако една от тях не показва никакъв интерес, а и от негова страна няма такъв, защо да я държи? Колкото и симпатична да ни е тя.

# 1 532
На мен лично освен досадно, ми е и неудобно да слушам Елвира как се обяснява…
В следващия епизод може да чуем нещо по-смело от нейна страна:
 ,,Срам ме е да си поискам,
но вече как да устискам?!?
Виктор, ела ме обладай,
не мога чакам до безкрай…”
Никой не знаел нейната тайна… Е, вече всички сме съпричастни. 👀

# 1 533
Има едно средно положение между девственица и баджанаци зад всеки ъгъл.
Но предполагам, че е късно да го обяснявам и да го разберете.
Защо? Обясни се, ако искаш. Ще се пробваме да разберем мега сложната концепция. По-добре от абсолютизмите, които даде за пример - че едната дественост е нещото, което би отблъснало всички мъже, които познаваш.

Има и цял стадион мъже, които биха били съвсем ок с девственица.
Но при Елвира проблемът е друг - характера.
Ето едно средно положение Wink

Последна редакция: сб, 19 мар 2022, 22:15 от Linda*kiss

# 1 534
Ох, от къде да започна… добро беше епизодчето. Ще се опитам хронологично:
Играта - весело и хитро я бяха замислили. Малко повече се вживяха момите да се сърдят, все едно не бяха обърнали внимание на името 😃
Срещата - много красиво място и много ми хареса аутфита на Люса. Относно самата нея - аз съм на мнение, че най-красивата версия на един човек е усмихната му версия. Обаче Люса прави изключение и то не само заради самите зъби
Разказите по преживяно - още там ми стана жалка Блага. Все едно не е очаквала, че тоя ще има и други срещи. Елементарно същество с елементарни реакции.
Коктейла - обичайните кокошкарски истории. Великото признание - Виктор според мен не знаеше. Деница пак като кученце се държа. Няма надежда за тая жена явно.
Розите - Блага не е добре с главата, жалка е и не е много секси тва. Предпочитах Теодора да си ходи. Или между двете накрая - Гергана. Искаше ми се видя нещо от Радостина, ама явно няма. Достойно си тръгна

# 1 535
  • София
Проблемът е, че е твърде обвързващо. От един мъж се очаква да остане с тази жена, защото се е "пазила" толкова време. А повечето не желаят такова притискане, все пак може да не вървят нещата, да няма химия.

# 1 536
Имам двама сина. Не си представям след време да ми доведат 24г. девствена снаха.
Почвай да си представяш. Всичко има по този шарен свят.

# 1 537
  • Terra incognita
Е, със себе си.
Иначе мъж може да се уплаши от девственица заради отговорността, която се очаква да поеме.
Чета ви аз, хиля се, върти ми се в главата оная дъска с отговор 6 пъти и изведнъж ми светва въпроса.... Това предаване се снима няколко седмици, тоз човек с кого по 6 пъти на седмица сега прави тия Неща?  Wink Sweat SmileSweat Smile

Последна редакция: нд, 20 мар 2022, 08:12 от VickyTaylor

# 1 538
Може ли някой повече на "ти" със сценографии и монтажи да ми обясни от какъв зор го пратиха Виктор за зарзават в първите секунди на епизода от днес.
Тъкмо реших, че ще кара някоя "Избрана" да готви Smiling Imp

Ако съм сценарист, щях да пратя някоя да копна някъде и да и гледаме сеира Wink

# 1 539
Чета ви аз, хиля се, върти ми се в главата оная дъска с отговор 6 пъти и изведнъж ми светва въпроса.... Това предаване се снима няколко седмици, тоз човек с кого по 6 пъти на седмица сега прави тия Неща?  Wink Sweat SmileSweat Smile
Ама как на седмица? Той поясни, че има дни, в които цифрата се достига за ден. На следващият ден наново. С тази сексуална активост и аз го мисля от известно време как го кара там с целия тоя харем на сухо. А от снимачни часове и екипи на продукцията покрай него надали му остава време да погледне нещо настрани. Днес стана ясно, че те вече са там две седмици (не помня кой го каза).

# 1 540
А пък съм
казала на моя голям син да не ми води някоя кифла с 5 метра нокти дето нищо не може да върши.Девственици може 😄

# 1 541
А защо никоя от момичетата сякаш не вижда конкуренция в Марта? Тя беше първа избрана за среща, а дори и сега той продължава да ѝ подхвърля разни работи дори и пред всички.
Защото е с “багаж” - емоционален и семеен. А не виждат той да е влюбен в нея, че да я предпочете.

# 1 542
  • Terra incognita
Да бе, да бе. 6 пъти на ден правел секс. Направо му повярвахме.

# 1 543
  • София
Да бе, да бе. 6 пъти на ден правел секс. Направо му повярвахме.
Чакай въпроса не беше ли на седмица? Или пак не съм разбала😂 Тоя ако прави 6 пъти на ден ще го призная. Няма жена която да се навие на такова нещо 😀

# 1 544
Може пък да му е занаят Grinning

Общи условия

Активация на акаунт