🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #5

• 73 516
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 1 515
  • Terra incognita
Споделям мнението, че Виктор не е сексуален.
Много беше смешно, като обясняваше как си представя, че след работен ден отива в супера с жената и децата и всички са много хепи, а около тях пърхат еднорози.
Абе, Вики, ако знаеш какво те чака с две лапета след детска градина в супермаркет, ум ще ти зайде.

# 1 516
Особено в бебешкия пубертет…Бррр…

# 1 517
Виктория К. дори и да не злобее толкова явно като Людмила, цялото ѝ изражение и стойка пръска злоба.
Има и тя доста курсове да мине докато започне да успява да се владее.

# 1 518
На мен Виктор не ми изглежда изобщо толкова сексуален, колкото се опитва да се изкара. Прилича ми на пасивен мъж, когото не стига, че трябва да свалиш, ами и да се хъх... обслужиш (почти) сама в леглото.

# 1 519
След днешните му изказвания за сексуалноста му, смятам че, Блага е идеалната за него. Не особено умна, но пък палава...

# 1 520
  • Terra incognita
Да, защото изглежда пасивен в секса и свалките и предпочита активни жени като Блажка, които се раздават на макс.

# 1 521
Според мен Елвира вече се страхува, че няма да намери мъжо, с който да си легне и това я плаши
И с основание.
Аз поне не познавам мъж, който би си легнал с 20 и кусур годишна девственица.
Обаче в разни етноси може да е популярно и да я спазарят добре на пазара за булки

Глупости! Понеже пък един нормален мъж много би се кефил да има бажданаци зад всеки ъгъл.
На Елвира проблема не е че е девствена. А в поведението й. И неосъзнатостта й.
Има доста нахакани девственици. Както и доста комплексирани “мръсници”.

# 1 522
Обаче Виктор изглежда много навит на Блага, което показва от кой тип мъже е и на какъв етап от живота е… Зори Джи добре го оцени 😁

# 1 523
A, видяхте ли коя  е жената с надписа LOVE? Ние мислихме Капитонката, а то било Людмилка
А видяхте ли, че розите по надписа LOVE бяха жълти?
Нали много си падат по символиката. И нали точно ден преди това констатираха, че жълтата роза била на раздяла.

# 1 524
Има едно средно положение между девственица и баджанаци зад всеки ъгъл.
Но предполагам, че е късно да го обяснявам и да го разберете.

# 1 525
Това предаване ми е идеално да го пусна с пуканки да се посмея. Не ги бива много за актьори, особено Виктор, обаче някои компенсират. Блага могат да я вземат за ревла в някой драматичен сериал, а Венета ми е любимка просто Joy
Хич не ми пука коя ще спечели, но пусто любопитство, ако някой знае, може ли да ми прати инфо на ЛС?
Много нелепо ми дойде влюбването на Зорница - жена на 32г отива в тв предаване, срещу нея стои излъскания Кен, на който му е най-важно да правят секс всеки ден и тя за любов говори след 5 дни...
Елвира това и е ролята в предаването - на девицата. Нали всяка са я взели с някаква цел. И не виждам нищо лошо, че на 24 е девствена. Все още ме изумява повече някоя на 14г да не е, ама и аз съм изостанала явно. Друг е въпросът какво търси в това предаване и какво го обсъжда по телевизията?
Но пък коментари как няма мъже дето да си легнат с такава...Еми язък за тея плашливи, неуверени мъже, дето само обиграни жени взимат в леглото си

# 1 526
Виктор съм сигурна, че и огледала има в спалнята и.., ако ме разбирате 😁От този тип е и тоооолкова суетен.
Аз не съм  гледала Капитонова никъде другаде и сега като се кротна не ме дразни. Даже ми беше забавна с коментарите си на развален български.  Яд ме е за Радостина.

# 1 527
От последните няколко епизода Виктор създаде впечатление, че си е тамън за Блага, а и тази среща най го развълнува. Това обяснява и защо типаж като Радостина отпадна и може да даде представа кои ще я последват.

# 1 528
Не неопитността в леглото би уплашила един мъж да си легне с 24 годишна девственица. То и на недевствените не знаеш колко опит са натрупали преди да си легнеш с тях.
Но нали мъже четат темата. Нека те да обяснят защо девствеността на 24 е проблем.
Имам двама сина. Не си представям след време да ми доведат 24г. девствена снаха.

# 1 529
Чета ви аз, хиля се, върти ми се в главата оная дъска с отговор 6 пъти и изведнъж ми светва въпроса.... Това предаване се снима няколко седмици, тоз човек с кого по 6 пъти на седмица сега прави тия Неща?  Wink Sweat SmileSweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт