🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #5

• 73 526
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 1 500
еми тази, която отвръзва горнището на банския пък заслъжава да й се опука един токат...

Who is she ?

# 1 501
Коя развърза банския на Александра???
Най-долната подстрекателка Виктория Капитонова.

# 1 502
Дениз

# 1 503
Лагери има.
Дениз питаше Сашка що всички я мразели. А Сашка има поне 3 дружки, значи не всички я мразят.

Да развържеш банския е физическа разправа, много грубо за мен. Би следвало да има санкция за това..прекачва граница.

# 1 504

Май беше Дениз.Много драма, много рев.Вече започват да ме дразнят.
А и ЕрегенОт няма ли малко като мъж да се покаже- едно и също само повтаря- колко мило, колко сладко ...

# 1 505
  • София /Абсурдистан
Ама че змии. От кога лошотията е печеливша стратегия Simple Smile

# 1 506
Навремето когато най-добрата ми приятелка започна да излиза с момчето, с което аз излизах и донякъде харесвах, тя ми каза: В любовта и на война няма приятелства. Та... и тези, с мръсните номера, не ме учудват.

# 1 507
  • Terra incognita
Някой сценарист й е подшушнал какво да направи. Тaзи сюжетна линия Сашка vs. Дениз е от самото начало. Накрая може да ги помирят и да станат bff, та да стане още по- захаросано.

# 1 508
Ех,пусти комар,тъкмо Вки щеше да изгони Вики,и комарът обърка работата. 😂
Да си ходи Радостина,не ми харесваше изобщо.Но Виктор светва като 100-ватова крушка като види Марта,много я харесва. Тая Блага супер ме нерви с това реване,не валидол,ми инжекция диазепам ще ѝ трябва,когато си тръгва.

# 1 509
Изказвам се, че ще забравя какви ме възмути  и после ще ви чета.
Та да питам още ли има хора, които смятат Блага за блага? Simple Smile Злобна е и още как, но го завоалира с лигаво мрънкане. Как злобно ѝ размаза тортата и се присмиваше на танца ѝ. А момичето танцуваше , не просеше отново секс от  човека като нея.
Абсолютно взаимни са нериятните чувства с Люси. Само, че Люси е по - директна. Сигурна съм, че има и други качества и занимания Люси(вижда се по добрите ѝ отношения с другите), но са монтирали само тези изказвания. И дават двете постоянно, защото са усетили, че има конфликт и конкуренция.Не е красива, ок, но ми е в пъти по-приемлива от Блага. Момичето има  нещо и на горният етаж.

Горкото момиче Елвира. И тя като Зори вярва в концепцията на предаването. Затова реши да сподели с него, ако я избере и станат двойка да не го притеснява, че тя е неопитна. А двете зли сестри на Пепеляшка как се споглеждаха зад гърба ѝ и правеха физиономии. Тя милата им се доверява. Най-големите интригантки и неприятници в целият състав са Блага и Алекс! Избистри ми се, всички конфликти са около тях.
Блага  как се присмиваше на Елвира, че той естествено ще избере нея. А кажете ми, че тази има реална самооценка. Мания за величие.

А Дон Вито - сексуалният е целият едно клише. Загуби ме тотално. С изцепките и бройките на креватните изпълнения.За мен истинските мъже не плямпат колко пъти и какво правят, а действат. Такива, които говорят... Сексуален бил, не мисля така. Това (според мен) си личи и по тембър, походка, мимики.. А той изобщо не дава индикации за такъв, флегматичен ми е. А пък това да съм във връзка и то 7 г само за единият секс, и нищо друго.. е по-повърхностно нещо не съм чула.
Заключението ми е, баш си е за Блага ергенина. 😁

# 1 510
Според мен Елвира вече се страхува, че няма да намери мъжо, с който да си легне и това я плаши
И с основание.
Аз поне не познавам мъж, който би си легнал с 20 и кусур годишна девственица.
Обаче в разни етноси може да е популярно и да я спазарят добре на пазара за булки

# 1 511
Леле,колко се смях. ОНА му вика,че го Аресва,той-“много мило” и гледа уплашено
Боже, оправи ми деня!!!🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Утре ще гледам предаването, че днес изпуснах......
Ох, обаче как ме разсмяхте.....

# 1 512
А защо никоя от момичетата сякаш не вижда конкуренция в Марта? Тя беше първа избрана за среща, а дори и сега той продължава да ѝ подхвърля разни работи дори и пред всички.

# 1 513
Нещо не се изкефих на днешния епизод.
Харесвах Радостина и намирам за жалко, че други останаха вместо нея. Имаше доста приятно поведение, макар и леко резервирано.

Виктория ми падна адски в очите. Не понасям клюкарки и злобарки, тя днес с коментарите си срещу Деница ( които бяха много грозни и на ниско ниво ), показа доста повече злоба дори и от Людмила. Тая я отсвирвам директно, сори.

Блага пак рева и това не мога да го разбера.

А нашият Ерген нещо не му е много богат речникът, поне да смени малко това " Много мило ", че в абсолютно всеки епизод го казва.

Пффф разочарована съм.

# 1 514
В първия епизод много харесах Александра, но с всеки следващ епизод ме отблъсква с поведението си.
 Ако Капитонова се изправи срещу нея в словесен сблъсък, въпреки разваления български, ще я размаже словесно с по-богат речник и доводи.
И въпреки надменното отношение и крясъци на Сашка спрямо “противниковия отбор”,  постъпката с банския е отвратителна…

Общи условия

Активация на акаунт