🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #5

• 73 499
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 1 725
Търсих, търсих и нищо не намерих, та затова питам. Сега пак търсих и пак нищо не ми излиза.
Нищо де - ако някой ги качи, ще ги видя

# 1 726
Точно парвеню си е завалията. Яко кинти му трябват за лайфстайл. А пък капитализмът е жесток  и не дава на красивите бохеми средствата за лъскавия живот 😃 Трябва му спонсорка ама с ниво на финанси над това на Деница. Иначе може и 10000 пъти по-омачкана да е.

# 1 727
Марта - нито ми е симпатична, нито ми е интересна, по-скоро някаква второстопенна роля зае,  да съобщава на Виктор коя девойка не се чувства добре. Специално я гледах да видя какво толкова ви харесва в нея?

Ева - и  на мен ми хареса как пя. Тя певица ли е? И роклята, този път, беше хубава, синият грим, обаче - не.

Теодора, Ния-Косара,  и Вика - не искам да излизат още, в следващите епизоди може да вземат думата. Вика - толкова си може.
Карина - също странна птица, дали е в депресия нещо?

+100

Като му сподели тайната, очевидно не е знаел, реакцията му беше, според мен, естествена. Не беше подготвен да чуе това. Като и пожела да срещне човека на мечтите и, ясно, че той, Големия ебач, се разграничи. Ясно, че даже няма интерес дори да я изчука пръв. Някой на негово място можеше да и каже, 'споко, ще оправиме този тежък товар!".
То да оправи някой товара не е трудна задача. Проблемът е, че в Елвиирната глава това идва с много сериозни последици - този е МЪЖЪТ. Там ще има изненади, свещи, ще хвърчат разни пеперуди(ама истинаски, а не само метафорични) в култовият момент на това "даряване" от страна на Елвирка.
И тя е кълбо от противоречия. Ако е толкова религиозна и семейството/средата да е повлияло толкова силно, до сега да е женена или поне сгодена с мераклията да откъсне цветето.
Ама тя хем го пази това цвете, хем го натоварва с огромна тежест същото мило цвете, хем била скандална девица, хем с онези порядки на мястото, където е израстнала, хем с опити за вписване в градския начин на живот.

# 1 728
  • София
Капитонова мисля, че беше Скорпион. То не бяха всичките, а само някои. Не знам в коя тема е, абсурд да се намери из всички страници.

# 1 729
  • Далечният изток
Изчетох ви, сега отивам да гледам Smile

Ами хич не ми е нежен Виктор, нито ми е мъжествен. Иска му се да се изживява като фатален красавец. Е, може сред определени кръгове дами и да минава за такъв. Но аз честно не го харесвам и не го харесах още от началото. Харесвам високи, добре сложени тъмни мъже, и въпреки точно тази му външност, никога в реала не бих го забелязала. Има нещо отблъскващо в него, за мен де. Може би сервилното му държание, липсата на гъвкавост, заучените фрази, беден изказ, спонтанност няма, мнение няма... Може и това, че го дават по телевизора да играе роля, а в живота да е по-отпуснат, не знам. Но това поведение никак не ми е мъжкарско. Съгласна съм, това е и моето мнение, че в предишната му дълга връзка жената е била властната и водещата фигура, и горе-долу той подсъзнателно търси такава партньорка, пък хем му се иска и да е някоя домакиня, да го гледа с обожание, да вдига краката, когато му се прииска. Абе определено и той не знае какво иска... А, всъщност знае едно - бъдещата няма да е нито една от кокошките от шоОто Smile

Отивам да гледам, че ще се произнасям по девственицата после... Innocent

magdalenatar, първият ми път беше много романтичен, точно като по филмите, че и по-прекрасно, ама нито съм се пазила за този момент, нито точно това съм целяла, просто така се случи...

# 1 730
✨Ето зодиите на някои от момичетата:✨
Марта - Везни♎
Виктория К. - Скорпион♏
Людмила - Телец♉
Елвира - Везни♎
Весела - Водолей♒
Дениз - Лъв♌
Ева - Близнаци♊
Гергана - Скорпион♏
Венета - Близнаци♊
Александра - Везни♎
Радостина - Рак♋
Карина - Рак♋
Благовеста - Овен♈
Зорница - Везни♎

От съфорумката Brielle
Като видях коя е моята зодия-хахаххах ужасТ.

# 1 731
Намерих ги. Запазила съм ги, ако някой иска да ми пише, за да ги качим в първия пост на новата тема

Виктор – Овен

Благовеста – Овен
Людмила – Телец
Венета – Близнаци
Ева – Близнаци
Радостина – Рак
Карина – Рак
Дениз – Лъв
Марта – Везни
Елвира – Везни
Александра – Везни
Зорница – Везни
Гергана – Скорпион
Виктория Капитонова – Скорпион
Весела – Водолей

Интересно ми е Деница каква зодия е

# 1 732
В тази статия пише , че Благовеста била разделила Райна и Константин. Била преспала на някакво участие с Константин и Райна ги хванала. Тя не е била много малка тогава? Също така пише, че е от ромска фамилия.
https://woman.bg/zhulta-shpionka/ah-tazi-palavnitsa-bonbonova-ra … QqQMyaMRrR7McK6Ms

Някой може ли да качи пак профила на майка й да разгледам снимки?

# 1 733
Цитат на: ssiillvvyy link=topic
Явно не може да се задълбочи и да разбере, че не секса е основата на една връзка. Не ме разбирайте погрешно - секса е много важен, защото той си е физическата изява на любовта - няма как да е иначе. Но хубавия секс е в резултат, а не причина. Именно на привличането към самия човек се дължи хубавия секс, нещо далеч повече от размера на бицепсите и обиколката на ханша например....  Той все се връща към 7 годишната си връзка и към това, че тя била много по-различен човек от него, пък секса и страстта ги държали заедно, за мен просто не си е направил добре анализа на отношенията им. Той си е бил привлечен от нея точно като личност и като човек - не е нужно да сте на едно мнение, понякога точно това, че сте на различно прави другия толкова интересен и вълнуващ и точно за това са имали такава силна страст по между си и готин секс. Не съм запозната добре с Парова, но почвам да мисля, че е силна, властна и независима жена - струва ми се, че е била дори доминираща във връзката им.  Вече той да си се анализира сам защо е толкова привлечен от такъв тип жена. Интересно ми е и друго  - сега вече Виктор търси друг тип жена и представата му за съпруга и майка е съвсем друга! В разговора с Люси говореше за идеалната семейна вечер: срещат се с жена му, която ВЗЕЛА децата от детска,  той ПОМАГА със салатата, докато тя приготвя вечеря и т.н Определено се видя, че представата му за семейни отношения е как жената поема изцяло грижата по децата и къщата, докато той ще се сключи символично да помогне с някой дребен елемент. За мен вече си търси тиха и кротка жена, която да е майка на децата му. Как ще се справи с това противоречие - търси едно, а е неудържимо привлечен от друго - това вече не знам!

Ех, колко ми хареса това!
Да, сексът е много важен, но не е единственото, което ги е държал заедно 7 години.
И финалното изречение с противоречието е много в целта.

# 1 734
Божкей,Блага е моята зодия!Отказвам се ритуално от зодията си. Joy

# 1 735

Интересно ми е Деница каква зодия е
В същата тема по-напред дали не мернах-Козирог-тази е.

# 1 736
А Дениз е моята - отивам да се гръмна

# 1 737
Наум в момента в "Търси се", ако някой се интересува от нашия водещ 😀

# 1 738
Онзи ден гледах живо с Венета, Дениз и Капитанова. Венета каза, че е болна, никога не може да хареса мъж, който не пие алкохол и че се съобразява какво говори, тъй като глобата е 50000лв., а тя ги няма тези пари. Уговориха се днес да се видят. Дениз беше с плитки, попитаха я колко струват и тя каза 80 евро, по-евтино за разлика у нас, не разбрах къде е била. Като цяло трите са в добри взаимоотношения.

# 1 739
Смятам,че 6-те пъти ги обсъдихме като възможни(при някои даже повече),но акцента беше на споменаването им в ефир.Изтъкването по-скоро,както голямата сексуалност.С кво решил да пардира,моля ви се.

Ма да, бе. За мен с една и съща жена секс от 19ч до 7 сутринта, е 1 секс. Как ги броят 4-6-10-20-500 някой каза...

Не сподели дали е купил къща, построил дом, отгледал дете (бившата с много секс нали имала дете)

Общи условия

Активация на акаунт