🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #5

• 73 492
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 1 755
Напоследък дават само Люси какво мисли, а съм сигурна, че снимат всички.
А при церемонията на розата само Блага как се префантосва. Grinning

# 1 756
Аз ще си кажа какво ме кефи в Марта: жена със здравословно самочувствие е. Има градивно себеусещане на себе си. Личи ѝ по поведението. Няма конфликти и драми, защото не живее в някакви тежки вътрешни фрустрации. Много може да бъде критикувана и за много неща, но това няма значение, защото тя си се харесва. Голяма част от женските и изобщо човешките проблеми идват от ниската самооценка. Тоя човек няма тия проблеми и затова не търси проблеми в другите. Бичи си айляка както се казва.
Догатки много за разваленото ѝ семейство, но хубавото е, че тя не го приема като провал и не е жерта на това. Живее си живота, кефи си се. За мен това е здравословен пример

Не че трябва да е перманентно нещастна, но има и друга дума за хората, които си препускат през живота без да се замислят над нищо и без да приемат нищо за своя грешка - селският идиот.
Изглежда незлоблива и лек характер, но това “бичи си айляка” дали не е опънало много нерви на хората около нея, докато тя си го бичи.

# 1 757
Да, фигурант е Марта и не е единствената. Снощи една статистка си тръгна. Различни хора, различни характери, различно държание. За мен това е идеята на предаването. Интересно е да има такива по-нееб*ателни. Достатъчно “на живот и смърт” има. Не ми е фаворитка, но ме кефи, че е вътре Simple Smile
Фаворитка и аз си нямам и то защото идеята на предаването е загубена още с избора на ерген. Снощи нещо се намекна, че и те имат избора дали да приемат розата. Очаквам скоро, или поне ми се иска, при това розораздаване някоя да каже “ами не, мерси” 😃😃😃 Не го очаквам баш от Марта, но ми се иска някоя да го направи

# 1 758
Момичета, къде мога да гледам последните два епизодя на "ергенът"? Тоест последния, предпоследния го гледах докато отново не го спряха заради бат Ви Бойко. Благодаря Ви, предварително!

# 1 759
Момичета, къде мога да гледам последните два епизодя на "ергенът"? Тоест последния, предпоследния го гледах докато отново не го спряха заради бат Ви Бойко. Благодаря Ви, предварително!
Трудно ли е да напишете в гугъл "ергенът епизод 9" ?
Аз също не успях да го гледам вчера и така го намерих веднага.

# 1 760
Снощи нещо се намекна, че и те имат избора дали да приемат розата. Очаквам скоро, или поне ми се иска, при това розораздаване някоя да каже “ами не, мерси” 😃😃😃 Не го очаквам баш от Марта, но ми се иска някоя да го направи
И на мен би ми била интересна ситуация. И с удоволствие бих очаквала на Виктор реакцията. Надали от това, че си трягва някоя, която той харесва. Надали ще е разочарован, но все някак трябва да го отиграе.
Обаче от така избраните вътре не виждам коя би го направила. Може би единствено Ния-Косара.

Последна редакция: нд, 20 мар 2022, 14:30 от geri1919

# 1 761
В една връзка винаги на първо място е визуалното привличане, според мен или за мен. Когато видях за пръв път мъжа си, ченето ми висна! Дори си казах, че и женен да е, не ме интересува, ще е мой. Не ме убивайте с камъни, не беше женен. После не го виждах сума време и когато вече го видях за втори път и влязохме в разговор, веднага се усети взаимно привличане. От там нататък беше лесно. Първият ни интимен контакт беше месец след запознанството ни, като до тогава всеки ден излизахме заедно. Значи ме спечели първо с външен вид, после с внимание и с това, че можех да говоря с него на всякакви теми, и най-вече че яко ме разсмиваше. Накрая ме довърши със секс и бях негова завинаги. Обаче си го избрах по осанка, вид, излъчване. Ами... така се случват нещата.
За снимката на Марта с някакъв там, на която пишеше "честито, любов" или нещо такова, никой не я коментира. Да и имам тук качествата, които и приписвате, ама... Тоя просто не мога по един показател да го сложа редом до нея... Като почна от това, че е с някаква ужасна и смешна хавайска ризка. И прическа от 86-та. Какъв се явява? Новият!? Леле мале, по добре сама, отколкото зле придружена. Сори, аз избирам мъжете първо на вид.  После, ако имат и други качества, продължаваме напред, но нямат ли вид, аз не участвам.

# 1 762
Да бе, сигурно е опънала не ами направо е скъсала 😃 Селска идиотщина за мене е друго - общо взето Венета ми е с това определение.
Марта все пак 16 години семеен живот и дете е гледала. Едва ли е била толкова безгрижна и рееща се. Допада ми спокойстието и увереността ѝ. Достатъчно нервотички има вътре, нека има и малко баланс Simple Smile

Аз ще си кажа какво ме кефи в Марта: жена със здравословно самочувствие е. Има градивно себеусещане на себе си. Личи ѝ по поведението. Няма конфликти и драми, защото не живее в някакви тежки вътрешни фрустрации. Много може да бъде критикувана и за много неща, но това няма значение, защото тя си се харесва. Голяма част от женските и изобщо човешките проблеми идват от ниската самооценка. Тоя човек няма тия проблеми и затова не търси проблеми в другите. Бичи си айляка както се казва.
Догатки много за разваленото ѝ семейство, но хубавото е, че тя не го приема като провал и не е жерта на това. Живее си живота, кефи си се. За мен това е здравословен пример

Не че трябва да е перманентно нещастна, но има и друга дума за хората, които си препускат през живота без да се замислят над нищо и без да приемат нищо за своя грешка - селският идиот.
Изглежда незлоблива и лек характер, но това “бичи си айляка” дали не е опънало много нерви на хората около нея, докато тя си го бичи.

# 1 763
daizy_g аз намерих сестрите:

В интерес на истината в сестрите й има нещо такова, особено в едната. Но определено е нещо по-назад във времето и вече бягат от него. Биха се обидили със сигурност, ако някой им каже, че имат такъв произход. Или го крият или нямат!

# 1 764
Гледам сега епизода от вчера, слушам ги Людмила и Виктор с най-топ ценността им секс в една връзка... Миличките. Grinning Тъжно ми е чак. Важен е, разбира се, но връзка, която главно се оповава на секса, няма просъществуване в дългосрочен план.

# 1 765
И на мен ми харесва, че Марта не е невротичка. Но не мисля, че е висока топка. Просто е намерила тая цака - да е на границата на дебилното спокойствие. Изглежда като жена, която все чака друг да взима решенията и е игнорирала проблемите си в брака като щраус.

# 1 766
И аз за г-ца Ботбони Амфора, като я видях и чух,че е от Ямбол си помислих същото.Сестра й има типичните черти за този етнос.
Гера мома и тя е подобна.Чертите й го сочат.
И да кажа,  че за мен има значение кой от какъв етнос е. В Германия, също знаят, че тамошните по тъмни По поспорт Бъргари,  са си същински Ц

# 1 767
  • софия
Едната сестра ми прилича на певицата Роксана Smile. Склонна съм да вярвам, че си крият произхода.

# 1 768
На Марта "любовчето" от снимката не ми се коментира, но са си лика прилика. В моите очи точно това търси Марта, което въпросният господин се вижда, че предлага. Това ѝ се прави.
А отделен е въпросът дали това е новият или не. Някои много близки приятели така се наричат, също като целувките по уста между жени приятелки. Странно за мен, но факт.

# 1 769
Скрит текст:
Най-после изгледах този епизод.
Това с девственосттта на Елвира определено е търсено от продукцията - за това са я избрали и доста добре я подхлъзнаха да го обяви точно по този начин. Не им се получи обаче особено интересен този факт обаче. В крайна сметка това са си лични решения и не виждам защо толкова трябва да бъдат преекспонирани. Както не виждам защо трябва някой да я обвинява за това решение, не виждам и защо трябва да я издигат в култ, да реват и припадат от него. Ако наистина смятат, че девствеността е някаква невероятна ценност - защо всички останали не я притежават? Може би Виктор беше единствения, който обърна нещата към нея - да й покаже, че тя трябва да е убедена и щастлива от решението си, а не останалите. Иначе беше поредната, на която й показа, че трябва да търси любовта другаде. Същото направи и с Люси, и с Деница, с Гергана да не говорим.

Срещата с Люси беше до сега може би най-смислената и близка до истинска среща. Тя даде максимума - опита се да го опознае, да флиртува, да го предизвика, да му се хареса, абе опита се да започне връзка - точно като на първа среща. Но нещата бях само от нейна страна, определено той не я харесва, пък и аз поглеждайки я отстрани не я харесах. Не е красива за мен, а и не видях чак толкова искрено поведение - просто стъпки, които следваше и знаеше, че трябва да бъдат такива, не са един за друг.

Според мен за сега най-силно го привлича Блага. Виктор си реагира първосигнално като всеки стандартен мъж. Първо Блага е хубава и женствена, второ показва, че не е трудно достъпна, трето - играе ролята на беззащитно дете, една такива нуждаеща се от подкрепа, напътствия  и т.н и естествено Виктор веднага клъвна и запона да се прави да герой и велик мъж за нея. Даже историята с гащите я завъртя така, че той трябваше да се прави на кавалер и да се опитва да я защитава. Не казвам, че ще я избере - сигурно няма, просто тя му влияе най-много в момента.
 Гергана например също е красива и с предизвикателно поведение, но е самоуверена и не се прави на бездащитна девойка, която има нужда от закрила и с това поведение го отблъсна веднага. Мисля, че той би я отстранил, ако продукцията му позволи, но не му разрешават за сега.  Най-малкото в доста неудобно положение го поставя с тази физическа близост - все пак някаква разголена жена да ти се натиска така и да ти сяда в скута, трудно може човек да запази прилично поведение за пред камера.
По принцип като цяло ми прави впечатление как той се държи доста далече от тях и винаги тялото му е в някаква защитна позиция. Даже ми е странно - целувки отдалече, през масата, без докосване на тела, ръце - странно и смешно е, но явно пред камера трябва да са такива и той се опитва да се владее. Всичко е игра за него.

Карина най-после я видяхме и разбрахме някои неща за нея в последните два епизода. Ами хубава е и има нещо достолепно в нея, не е и глупава също. Има и някакъв лек здравословен проблем- някакво леко изкривяване - рамене, лице. Може да бъркам де, няма никакво значение в крайна сметка - по никакъв начин не е в нейн минус, само ако е така - мога да я поздравя, че го преодолява. Но определено тя ми стана изключително симпатична и само положителни са ми впечатленията за нея.
Радостина не е стандартна красавица, но също имах хубави впечатления от нея. В последните епизоди не ми изглеждаше добре в лице, но като цяло е приятно момиче, държа се достойно и мисля, че наистина заслужава някой готин мъж и ще си го намери.
Дениз ми беше доста неприятна в началото, сега стана по-умерена. Може би след като си тръгна онази неприятна Габи. Това момиче ме изумява с трансформацията си като си сложи грим. За първи път виждам чак такава промяна.
Започвам Венета да я съжалявам все повече и повече. Добър човек е, симпатична е, но явно й е липсвала любов и внимание като дете и си е измислила това поведение на шут, с което да е център на вниманието винаги. По този начин ще си остане завинаги шута в компанията и макар на всички да им е забавно, никой няма да я търси за нищо сериозно. Изобщо не виждам как би имала сериозна връзка и семейство.

Виктор започва да ми пада в очите. Всичко е само някаква лъскава външност и заучено поведение и то доста елементарно. Много мило, благодаря ти, мога ли да направя нещо за теб? и пак отново, едни и същи думи, едни и същи стандартни фрази. Утешава ги по един и същи начин, без значение дали някой плаче за загубата на майка си или за това, че другите му се подиграват, че е свалил гащите си!
Като гледам основно и това търси в жените - външност, показност и демонстрация на някакъв стандарт. Явно не може да се задълбочи и да разбере, че не секса е основата на една връзка. Не ме разбирайте погрешно - секса е много важен, защото той си е физическата изява на любовта - няма как да е иначе. Но хубавия секс е в резултат, а не причина. Именно на привличането към самия човек се дължи хубавия секс, нещо далеч повече от размера на бицепсите и обиколката на ханша например. Даже не може да се обясни - май Деница говори донякъде за това -някаква химия, някакво вълнение, с което точно определен човек те привлича и те кара да търсиш точно него и там вече характера, емоциалността на човека имат много голямо значение. Той все се връща към 7 годишната си връзка и към това, че тя била много по-различен човек от него, пък секса и страстта ги държали заедно, за мен просто не си е направил добре анализа на отношенията им. Той си е бил привлечен от нея точно като личност и като човек - не е нужно да сте на едно мнение, понякога точно това, че сте на различно прави другия толкова интересен и вълнуващ и точно за това са имали такава силна страст по между си и готин секс. Не съм запозната добре с Парова, но почвам да мисля, че е силна, властна и независима жена - струва ми се, че е била дори доминираща във връзката им.  Вече той да си се анализира сам защо е толкова привлечен от такъв тип жена. Интересно ми е и друго  - сега вече Виктор търси друг тип жена и представата му за съпруга и майка е съвсем друга! В разговора с Люси говореше за идеалната семейна вечер: срещат се с жена му, която ВЗЕЛА децата от детска,  той ПОМАГА със салатата, докато тя приготвя вечеря и т.н Определено се видя, че представата му за семейни отношения е как жената поема изцяло грижата по децата и къщата, докато той ще се сключи символично да помогне с някой дребен елемент. За мен вече си търси тиха и кротка жена, която да е майка на децата му. Как ще се справи с това противоречие - търси едно, а е неудържимо привлечен от друго - това вече не знам!
Много от нещата, които си анализирала се припокриват с моето мислене. Благодаря, че си отделила времето.

Последна редакция: нд, 20 мар 2022, 15:25 от Tatti

Общи условия

Активация на акаунт