🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #5

• 73 497
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 1 740
  • Далечният изток
Иво Сиромахов във Фейсбук Simple Smile

Виждам, че в социалните мрежи има много претенции към морала на участничките в "Ергенът". Надявам се в следващия сезон продуцентите да поканят участнички с безупречен морал и несъмнен принос към обществото като Нешка Робева, Велислава Дърева, Алена, Ива Николова, Цвета Караянкова, Илияна Беновска, Цецка Цачева.
Все пак телевизията трябва да възпитава вкус и интелект.

Кой ще е ергенът в тази компания се питам Simple Smile
Ергенът на републиката?!

# 1 741

Интересно ми е Деница каква зодия е
В същата тема по-напред дали не мернах-Козирог-тази е.

За пръв път виждам толкова кротък и умерен Козирог Grinning

# 1 742
Деница е козирог и не се отричам от зодията си. Типичен козорог си е тя. Работата е там, че ние козите много се филмираме: амбициите ексалират във фикс-идеи. Такъв ѝ е случая на нея със създаването на семейство. Нещо не върви по план работата и хоп - козирошки филмарщини по темата. Лош избор на начин за постигане на целта

# 1 743
А Дениз е моята - отивам да се гръмна

Изчакай ме моля Laughing

# 1 744
толкова Везни са сложили и Близнаци... очаквам Близнаците да правят интригите, а Везните да ги сдобряват. Александра вече работи по темата Simple Smile

# 1 745
  • София
Сещам се преди време някой беше писал, че Александра споделила, че след края на шоуто, е близка с Елвира и Ева.
Вчера пък на стори Марта беше качила, че гледа епизода с Елвира и Люси. И още някоя беше, но не се сещам коя, май Карина.

# 1 746
Точно представата на Виктор за семейния живот най-ясно показва какъв егоистичен нарцис е. И не, не бих го определила като женкар. За да е такъв трябва да обича жените заради самите тях. Той обича да го обичат. Особено, ако се вземе предвид написаното тук за дългогодишната му партньорка - че е властна, явно е решил сега когато се е еманципирал да обърне палачинката.

Познавам такъв тип в живота. Ужасно е да гледаш отстрани битието на съпругата му. Докато тя взема децата от училище на бегом след работа той е много зает ... със  себе си - ходи на фитнес и плуване, защото здравословния живот е важен. Отделно е зверски ревнив и това - партита с колектива и/или приятелки не се признават - той задължително е там или жената си е в къщи. Лошото е, че този егоизъм се проявява и спрямо децата.Томове мога да напиша по въпроса, но не му е тук мястото.

# 1 747
За Деница днеска излезна някаква статия, че била на 40 всъщност. Ами тоя път не познаха любимите ни жълти сайтове. На 34-35 си е. Оказа се случайно, че е позната на моя позната - били са колежки в университета. Не е ядрен физик, а е завършила екология и околона среда или нещо такова. Родом от Козлодуй си е и се е уредила с връзки в АЕЦ-а. Не била никак смотана в живота и не ѝ липсвало мъжко внимание, но до семейство не се е стигало

# 1 748
Ох, чувствам се вече гадно. Като истинска злобарка. Никоя не мога да си харесам от самото начало като фаворит. С течение на времето пък още по-малко. Ако някоя хваща окото с приятна визия, то като поведение и излъчване е порес. Дали грешката не е в мен? Thinking

И тази Марта не мога да схвана какво толкова се харесва на хората тук. Да, хубавка е, ама не е някаква невероятна красавица. Субективна работа, ама не е важно на мен да ми харесва. Щом той си я харесва, това е важното. Ама Марта е грубовата, повърхностна, не по-малко от останалите там, изказът и е останал там някъде на 18г, щастливо безработна по своите собствени думи, никакви амбиции не заявява за нищо. С какво е толкова висока топка, пак не разбрах. Но, да, ще ѝ призная, че е усмихната и незлоблива и неконфликтна.
Това, което тя демонстрира особено в последните епизоди казва ясно нещо. На нея ѝ е супер там. Ама Виктор няма нищо общо с това нейно усещане. На срещи с него, без срещи с него, на нея си и все идеално. Тя си прави разнообразието с жените. И връзка с Виктор не търси. Търси си просто разнообразието от онзи семеен живот, който е живяла. И да им се случи нещо с Виктор, то ще е за много малко и то не заради него, а заради нея. Още от неизживяното ще търси. И айде аут на Виктор. Не е влезнала Марта във формата за връзка, а за набор от изживявания.

Последна редакция: нд, 20 мар 2022, 13:25 от geri1919

# 1 749
Аз ще си кажа какво ме кефи в Марта: жена със здравословно самочувствие е. Има градивно себеусещане на себе си. Личи ѝ по поведението. Няма конфликти и драми, защото не живее в някакви тежки вътрешни фрустрации. Много може да бъде критикувана и за много неща, но това няма значение, защото тя си се харесва. Голяма част от женските и изобщо човешките проблеми идват от ниската самооценка. Тоя човек няма тия проблеми и затова не търси проблеми в другите. Бичи си айляка както се казва.
Догатки много за разваленото ѝ семейство, но хубавото е, че тя не го приема като провал и не е жерта на това. Живее си живота, кефи си се. За мен това е здравословен пример

# 1 750
  • софия
geri1919, не си само ти. На същото мнение съм Simple Smile Марта не ми харесва, нито имам фаворитки чред участничките. Малко ме е яд за Радостина, искаше ми се да видя нещо повече от нея. А Теодора се конкурира с Людмила по лош външен вид, да не кажа, че е по-зле.

# 1 751
Зодиите бяха качени в темата. С търсачка или с гугъл може да се пробва да се открие поста.

Витко ми стова все по-антипатичен като човек. До края сигурно няма да мога да го дишам. Парвеню.

Мдааа, ако не започне да води някой по-нормален разговор или  да разговаря свободно на различни теми - и на мен така.
Няма нищо по-трагично от добре изглеждащ мъж, който няма нищо там горе. Това не можем да го знаем, защото е предаване, но все пак, може ли Х епизода да се чува само Много мило, много хубаво, малко ми звучи като на Ева " Приемам с любов и благодарност ", абе не можете ли да измислите нещо ново ?

В живота си, някога имах такъв случай, хубав мъж, доста добре изглеждащ дори, но......нула тема на разговор, нула обща култура, нула интереси освен Формула 1 в неговия случай, и тн. На мен ми беше хубаво в началото да се появявам пред дружки и в компания с този Казанова, но когато започвахме разговори и моите приятелки го питаха елементарни неща, той едно изречение не можеше да върже. Печелеше с усмивка, хумор и добра визия. И така, за кратко време е ок, но да свържеш живота си никога. Или трябва да си от една мая с такъв човек и твоите интереси да са нулеви и ти да си куха лейка.
Да се надяваме, че до края на това предаване, ще има поне един смислен разговор.

П. С според мен, когато си мъжкар, никога не се хвалиш с бройката на жените, с които си спал или по колко пъти го правиш. Именно Не казването на тези неща или избягвайки този въпрос би те направил интересен за една жена, мистериозен и като магнит. Мое мнение

Последна редакция: нд, 20 мар 2022, 13:41 от Дракарис22

# 1 752
Бичи си айляка както се казва.
Догатки много за разваленото ѝ семейство, но хубавото е, че тя не го приема като провал и не е жерта на това. Живее си живота, кефи си се. За мен това е здравословен пример
Да разбираме, че е просто фигурант там.
Той едва ли не ѝ се извинява, че не и отделя повече внимание.
Тя му вика: " Нямаш ядове. Аз съм си много добре без теб."
Лошо няма. Много хубаво даже. Само леко се губи идеята на предаването. Нали уж тръгнали връзка да си търсят всичките. Уж.
За семейството ѝ хич не подхващам темата. Само те двамата бивши съпрузи си знаят какво е било положението. Не ни е и работа и да знаем.

# 1 753
Не мисля, че споменаването на секс навиците на Виктор е хвалене. Да не забравяме, че сме в тв шоу, касаещо любовните взаимоотношения, колкото е важно на колко години е и какво работи, толкова и другите показатели.
 Няма никой зодия Риби, защо така? Нали били романтични шматки, звучи като подходящ тип.
 В статията за Деница се твърди още, че Гергана била на 37, как мислите?

# 1 754
Аз пак да питам - къде можем давидим зодиите на участниците? Вие нали им гледате ФБ и инстаграма - никъде ли не им пише датите на раждане?
Някой тук каза, че Люси била нейна зодия - каква е?

Е много имах да чета, показали са ви зодиите таман на два пъти преди мен, но няма как да изтрия поста.

Последна редакция: нд, 20 мар 2022, 13:59 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт