Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 115)

• 45 306
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Не Вермелион, по тази логика няма никакво сходство между Серевай и Ханде. Защото Ханде не е изневерила на Керем.

Точно преди 15 минути леля Белма е влизала в своя профил. Качила е свой пост, но не е отследвала Керем.

# 166
  • София
Ем момичета, то по вашата логика и Ханде е бита карта и минало, и стара история, та какво я нищите таз мома в темата за Керем?
Темата ни е "Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми", Ханде е партньорка на Керем в този така успешен проект. Heart Коментираме и други артисти, участвали в сериала. Това е логиката! Heart Eyes

Последна редакция: чт, 17 мар 2022, 22:05 от Dilemi

# 167
Слънце, ако продължиш с поезията ще ме зарадваш, тази вечер си в настроение и те е обзело вдъхновение Sweat Smile

# 168
От Туитър с Гугъл Wink
„Ако ваш приятел е в опасност как би ви сигнализирал това без да навреди на сигурността си ако е наблюдаван от „лошия“? Естествено- като направи нещо, което не е типично за него и никога не го е правил. За да се усетите и ви светне червената лампичка за опасност и сигнал за помощ. Все пак вие го познавате, нали ви е близък приятел, и на това разчита, да разберете, че нещо не както трябва.
Поведението в последните седмици на нашите любимци Ханде и Керем показва точно това – сигнал за безпомощност и нужда от помощ и подкрепа, в този явно труден период за тях. По принцип не вярвам на това, че някой външен човек или агенция може да влияе на живота ти, но ти си актьор, животът ти е в ръцете на други хора (както извинявайте за сравнението простит*тката не прави нищо без съгласието и одобрението на сутеньора й. Той диктува правилата и казва какво може и какво не може) В момента Ханкер диктуват правилата. Една тяхна снимка, лайк и вече са в тренда и се говори седмица за тях. Всички реклами, предложения са за тях. Но има договори, става въпрос за милиони и то долари, не може да си позволят  да рискуват всичко, само защото станаха световно известни с един , както го наричат хейтърите посредствен сериал. Идват нови проекти с нови партньори, трябва официално да се разграничим от ХанКер. Единственият начин кариерите и на двамата да успеят да се развиват е ХанКер да спре да съществува. А това може да стане с публична дистанция между двамата главни герои в нашия реален сериал. Това, че не се следват в социалните мрежи не значи нищо, важно е да си комуникират в реала и снимките им заедно да стоят на телефоните им и на лаптопи и таблети.
Ние феновете ги познаваме много добре и знаем кога ни пращат сигнал за помощ. Имайте малко вяра и ще разберете, че всичко това е ‚червена лампичка“ към нас феновете, които ги познаваме и обичаме. "
Gift Heart

# 169
Серенай пък му е партньорка от много успешна реклама, пожънала успех и ще си я коментирам и аз!
Оф тия фенове от Туитър вече стават смешни чак, те Ханде и Керем не я преживяват толкова тая раздяла сигурно...

# 170
  • София
Вермелион, успокой се. Я ни разкажи, какъв ти е проблема, защото нещо не можем да те разберем. Искаш Серенай до Керем ли. Ами звънни му и го помоли да си я върне.
Но да ни казваш да не "нищим" тук партньорката на Керем, ми се струва прекалено. Така че не знам, кой точно не може да преживее раздялата на Керем със Серенай.

# 171
Аз проблем с никой нямам, май вие имате проблем с различното мнение.

# 172
Серенай пък му е партньорка от много успешна реклама, пожънала успех и ще си я коментирам и аз!
Оф тия фенове от Туитър вече стават смешни чак, те Ханде и Керем не я преживяват толкова тая раздяла сигурно...

Аз тази реклама не съм я гледала. Но щом смятате, че е пожънала успех - чудесно. И няма лошо, коментирайте си я. Но няма смешни фенове. Всеки фен има право на лично мнение, така, както и вие. Щом притопляте супата със СС след толкова години.

Последна редакция: чт, 17 мар 2022, 22:11 от st_ina

# 173
  • София
Аз проблем с никой нямам, май вие имате проблем с различното мнение.
Напротив, ти не приемаш различното мнение. И се включваш регулярно да го оспорваш.

# 174
С риск да ме изтрият, но темата не е ли за Керем и сие, а не да се коментират потребители 🤨

# 175
А може би е трябвало и Ханде да му изневери, че да не я отпоследва, както Серенай. (казвам го като шега, разбира се) Според мен Серенай е с много по западно мислене и не е типичната туркиня, та и от там са си запазили поне привидно уважение.
Това ми е мнението, за което бях нападната и не виждам какво съм написала толкова. Лека вечер.

# 176

Bell Гостите, които ще са в Малага. Нас ни няма. Проверих. Ще съжаляват, че не ни поканиха.

Стана ми интересно кои ще са гостите и се зачетох в имената. Друго турско име няма със сигурност. От споменатите ми е позната само тази актриса.

Преди години бях голям фен на испанските сериали, но не видях други познати имена. Може би Бърборанка ще знае някои от тях като най-виден киноман сред нас. Grinning

# 177
  • София
Мики, така е - но причината да знам доста испански актьори, не е само, защото съм киноман, живях в Испания и гледах много испанско кино. Както си знам българските актьори (тези от едно време и модерните сега), така понаучих и доста от испанските. На Керем ще му бъде интересно и надявам се приятно да се срещне с толкова много актьори, да обменят мнение и опит, да си споделят някакви интересни случки. Кой знае - може и да го поканят да участва в някой испански проект. Керем говори перфектен американски английски, ако реши да учи испански - ще му помагам. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 178
  • София
Не съм видяла да е публикувана програмата на  Керем на Фестивала в Малага. Thinking
В това видео се твърди, че той ще бъде в Малага от 18 до 20 март, като ще присъства само на откриването на фестивала. То ще се състои  на 18 март 2022 от 20 часа и ще бъде предавано пряко по youtube канала на фестивала. Останалите дни Керем ще прекара в срещи и туризъм. Sunglasses

https://www.youtube.com/watch?v=Hr-64OmKNWU

# 179

Bell Гостите, които ще са в Малага. Нас ни няма. Проверих. Ще съжаляват, че не ни поканиха.

Стана ми интересно кои ще са гостите и се зачетох в имената. Друго турско име няма със сигурност. От споменатите ми е позната само тази актриса.

Преди години бях голям фен на испанските сериали, но не видях други познати имена. Може би Бърборанка ще знае някои от тях като най-виден киноман сред нас. Grinning
Много я харесвам , даваха сериал с нея по бтв май , нещо от сорта Между шевовете на машината ли беше ...Много секси и готина ,
Аз също гледах испански сериали  и то в оригинал . Испанският не ми е много силен ,ама си разбирам мна 90 % . Обожавах Хората на Пако , пак без превод ги гледах сезоните , умирах си от смях и научих някои псувни . Нашите са направили римейк - Полицаите от края на града - Пачо е Геро .
Убедена съм ,че има познати лица от списъка , ама не ми се взира . Керем е в добра компания , и не се притеснявам за кариерата му . Ханде трябва да му е благодарна ,че като нейн партньор извлече най доброто от нея . И моля , не ми казвайте колко е талантлива - красива - да , мила и възпитана - да любимка на милиони -да  ,  по-добра актриса от преди - да , но има много да учи за актриса , не ,че и е нужно . И така си е ОК .
Мястото и като партньорка на Керем в супер успешен сериал и е тук , в неговата тема . Както и на други негови сериални колеги .
Лека вечер , момичета - ама колко , арестували са Бойко , не съм му фенка , ама светът се тресе и има опасност да бъдем употребени за пореден път , а си играем на стражари и апаши ...

Последна редакция: чт, 17 мар 2022, 22:40 от Phillipine

Общи условия

Активация на акаунт