Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 115)

• 45 313
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
Само за това им съчувствам на известните, че хората очакват от тях да дават обяснения за неща, които са твърде лични. Какво да каже Керем... "Не ми хареса как Хандето прави запръжката на боба и се разделихме".
Иначе донякъде и сами са си виновни като излагат дотолкова личния си живот на показ.

# 196
Като, чета мненията на феновете из соц. мрежи, никой не им вярва, че са разделени Wink
Забавляват се на техен гръб

По начина на отписване първо от Туитър, после от Инстаграм, предполагат, е Ханде е свършила тази работа, Керем докато стягал багажа.... Stuck Out Tongue Winking Eye и добре, че си е взел телефона навреме, защото наред били снимките .... Joy  Другата седмица - изтриване на профилите Wink
П.С. Мен друго ме вълнува - На 20.03 някой от двамата ще присъства ли в Дубай на награждаването. (И двамата били поканени от организаторите)

# 197
Радвам се, че феновете са в настроение и се забавляват, но явно имат много ниско мнение за любимците си. Ако се окаже по някакво чудо, че цялата раздяла е била ПР , заради Дисни и разни други глупости, които се разпространяват от феновете, то аз няма да се радвам, а ще загубя уважението си към Ханде и Керем. Безвъзвратно. Wink

# 198
  • София
Подготовката тече в пълна сила. Червеният килим вече е положен. Очакваме нашето момче, кога и как ще се появи.

Прави впечатление, че точно вечерта преди заминаването си, Керем се отписва от Ханде. Каквато и да е причината аз ще си ги харесвам. Защото, ако е под въздействието на външни сили, не мога да ги виня. Има неща, на които и да искаш не можеш да се противопоставиш. Това може да ти донесе само невероятни загуби. А те двамата могат винаги да се съберат. И съм сигурна, че връзката им все още не е приключила.

Последна редакция: пт, 18 мар 2022, 14:43 от БлагаВест

# 199
  • София
Привет! Heart Eyes

# 200
Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart
https://twitter.com/i/status/1504806875874926619

Снимки, публикувани от агенцията на Керем, в Испания, Roar Management на стори

# 201
# 202
#KeremMalagaFest
51,9 хил. туита

Ново от летището в Малага

Гюнфер-Доброто утро, хубаво организира присъствието на Керем. А ID İletişim къде е? Има ли по-лоша ПР агенция при съседите. Smile

# 203
В групите за Ханде и Керем ке пише че те в действителност те са заедно ,НО далеч от социалните медии.  Явно и аз още се държа за тази вяра че всичко между тях не е приключило и ме всичко това с отписване от соц.мрежи  е заради соц.медии , жълтите папараци.
Защото въпреки всичко никой от двамата не е излязал с официално изявление по този въпрос.
Нищо чудно Ханде да е с Керем сега но да не я показват защо не?

# 204
Bell Испания, здравей! И потъва в мрак, но пък го чакаме на червения килим.

Дано си права, azisiq, но вече няма да гадая. Приела съм раздялата, но винаги има надежда. Каквото, такова.

Последна редакция: пт, 18 мар 2022, 18:49 от st_ina

# 205
# 206
Симпатяга

# 207
Bell Ами, не мога. Ще се запиша пак. Слънчевото момче на турското кино. Heart

Misc Mega Слагам линк, на който ще се предава пряко.

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=sC8ShiOjc88

Последна редакция: пт, 18 мар 2022, 19:06 от st_ina

# 208
  • София

Последна редакция: пт, 18 мар 2022, 19:33 от Dilemi

# 209

Общи условия

Активация на акаунт