Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 115)

• 45 318
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
Изглежда много щастлив и спокоен на снимките. Усмивката му заразява, чак аз се усмихвам.

# 211
Страхотен Керем! 😍😍😍😍

# 212
  • София
Страхотен Керем!  Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

https://twitter.com/acessobursinbr/status/1504884550249328644

Последна редакция: пт, 18 мар 2022, 20:33 от Dilemi

# 213
  • София
Изглежда подмладен и много по-привлекателен с новата визия! Харесва ми и прическата, и скъсената брада, и физическата му форма. Браво на Керем, изключително обаятелен мъж, дано го видим скоро в нов проект. Simple Smile

А усмивката му е един път. Заразява… Heart Eyes

Мисля, че този път Гюнфер не е с него. Явно агенцията му в Испания е организирала всичко, те го и посрещат на летището. Дано му предложат проект в Испания, много ще се радвам. А и малко да се разнообрази. Simple Smile

Последна редакция: пт, 18 мар 2022, 20:34 от Бърборанка с розови очила

# 214
# 215
  • София
Едит:
Страхотно впечатление обаче ми направи това, че все пак Керем се спря и даде автографи на няколко дечица. Браво! Сърцат е и затова го харесвам. Уважава феновете си. Също така, испански актьори дефилираха по червения килим, но, когато Керем слезе от колата си, присъстващите полудяха. Започнаха да крещят името му и съвсем забравиха за другите актьори. Grinning

Две неща:
1. Фенове коментират, че не било случайно това, че е облечен със същия костюм, с който беше, когато ги награждаваха с Ханде през ноември. Било намек. Ето, ако някой е забравил, за кое събитие става дума:

Само че според мен костюмите са различни. Този от ноември има райе, а този от днес май няма или поне не си личи на снимките, които видях. Иначе има прилика, да. Сиви са, съчетал ги е с черна риза.

2. На мен обаче ми направи лошо впечатление следното - не му дават да дава автографи, нито да взима подаръците на феновете. Хайде, за автографите разбирам - да не се бави по този начин. Но подаръците?! Хората с такова желание са ги подготвили за него, отделили са време и средства. За мен би било разочароващо. Не знам на какво се дължи това решение, но е доста тъпо по мое мнение. Wink

Последна редакция: пт, 18 мар 2022, 20:51 от Бърборанка с розови очила

# 216
  • София
Фенове коментират, че не било случайно това, че е облечен със същия костюм, с който беше, когато ги награждаваха с Ханде през ноември. Било намек.

Последна редакция: пт, 18 мар 2022, 21:01 от Dilemi

# 217
Bell Съвсем съвестно гледах пристигането на гостите /ще ми се наложи да пазя леглото и стаята/ и без да съм пристрастна, но Керем бе чакан с огромен интерес. Едва  "долази" до входа. Прекрасен, слънчев и харизматичен. Постара се да обърне внимание на всеки, доколкото можа. Испанските му колеги го отминаваха, но се усмихваха съвсем добронамерено. Опитах се да следя коментарите. Много малко, ама много малко /около 10 - поне това видях, изписаха името на Ханде и плачеща иконка/. Най ме разсме една мома, която след зададен въпрос къде е Ханде, отговори, че е бременна и си е у дома, защото не може да пътува. Та хора разни, свят различен.
Bell Среща с кълбото /кристалното, но може и да е от температурата/, Керем "може би" ще замине за Америка от Испания. Но...очаквам проект в Испания. И тогава БРО, Налбантова и си е да му мислят. С Икаруса не стана нищо, но литваме за Испания. Харесвам много тази страна.
Bell Ей така, за протокола - Ханде дали гледа? Ако гледа, нека поразмисли.
Bell Много ми хареса фотографката на събитието. Екзотична и красива.

За даването и приемането на подаръци - това е от съображения за сигурност. Абсолютно правилно решение.
С този костюм според мен, бе във Верисимо.

Последна редакция: пт, 18 мар 2022, 21:04 от st_ina

# 218
  • София
Приличат си, но не е същият. Wink

Не е скъсил съвсем перчема, но определено така е по-добре фризурата. Харесва ми!

Последна редакция: пт, 18 мар 2022, 21:00 от Бърборанка с розови очила

# 219
  • София
Керемчик е с костюмчето, което лично Ханде му беше избрала за награждаването. Така поне той каза тогава.  И ризката е същата. И коланчето е същото...   Да му напомня за Бамби.  

# 220
  • София
Линде, не е същият костюм - вече даже излезе информация кой на кой дизайнер е. Подобни са, в сиво, но не са еднакви. Wink

# 221
# 222
Другото, което се коментира е аутфитът на Ханде от днес. Бил в испански стил Wink

Gift Heart

# 223
  • София
Как пък от тази снимка видяха толкова добре дънките на Ханде, че да определят модел и марка. Grinning

Някои от вас се бяха притеснили по едно време, че Керем оплешивявал. Спомням си, че много се смях на тези коментари и затова съм ги запомнила. Не се притеснявайте, момчето си има коса в излишък. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 224
Стана ми смешно с всичките хипотези. Smile
Аз бях от тези, които се бяха притеснили за на Керем перчема. Animal Hear No Evil Animal Speak No Evil Animal See No Evil

Общи условия

Активация на акаунт