Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 115)

• 45 321
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Леля му е, да. Тъкмо го прочетох и аз. Че ми изглежда прекалено радостен да е обикновена фенка. Личи си, че я познава. Simple Smile

# 241
  • Dupnica
Чаровник е Керем, изглежда перфектно и с тази визия е уаууу!

С тази усмивка Ви пожелавам Лека нащ! Nature Sparkles

# 242
Керем на червения килим в Малага.

# 243
  • София
Вече има отзиви за началото на фестивала и представянето на участниците:
превод чичко Гугъл
https://www.vanitatis.elconfidencial.com/estilo/moda/2022-03-18/ … paign=BotoneraWeb

Филмовият фестивал в Малага на испански иска да отпразнува 25-ия си рожден ден със стил. Поради тази причина днес, 18 март, андалуският град се облича, за да изживее един от най-специалните фестивали за испанския кинематографичен свят. Най-накрая тя ще го направи, придружена от голяма публика в Спортния дворец на Мартин Карпена, след две години строги ограничения.
     Преди началото на гала-откриването, което ще бъде представено от Pepón Nieto и ще включва музикални изпълнения като Camela, звездите на аудиовизуалната индустрия ще дефилират по червения килим. Очакванията са големи и не е за по-малко, имената на ръста на Кайетана Гийен Куерво, Марта Нието, Милена Смит, Хавиер Бардем или разтупяващият сърцата от турските сапунени опери Керем Бюрсин; всички желаещи да накарат светкавиците да се влюбят в ефектната си визия.
...............

Главният герой на „Любовта е във въздуха“  наелектизира Малага и се превърна в актуална тема, облечен в класически сив костюм, придружен от тъмносиня риза с няколко разкопчани копчета и черни заострени обувки. Керем Бюрсин знае как да сложи публиката в джоба си и той позира с най-доброто си оръжие: усмивката си.

# 244
Мики, сори може и да не съм права, но някакси така го усетих.Blush

Ето как беше в Италия и сега в Испания.

Но в никакъв случай не казвам, че съм права.
Той така или иначе все си е сладур.

# 245
https://mobile.twitter.com/lovely16N/status/1504908930568409094
Първото "интервю" на Керем. Joy Ако мога така да го нарека. Това е от онази нелепа програма, където предния път им се беше развалил звука на микрофона. Joy

-Има ли възможност скоро да работиш в Испания?
- Не знам , бих се радвал, никога не се знае. Би било прекрасно да направим испанско-турска колаборация.
- Последният път когато беше в Испания, моя колежка ти показа снимка на нашата водеща. Не знам дали си спомняш за Сонсолес  (пак му показва снимката, колко нелепо )
- Да, да. Бих се радвал да се запознаем лично. Ще видим.
- Можеш ли да й оставиш някакво съобщение. Може би телефонния ти номер? (колко нелепо 2 Joy)

Последна редакция: пт, 18 мар 2022, 22:37 от mikipoli

# 246
  • София
                                   Това е съпругата на чичо му!

Последна редакция: пт, 18 мар 2022, 23:45 от БлагаВест

# 247
Чичо му го е посрещнал. Има снимки с него от фестивала. Явно той е и основателят на испанската агенция, която се появи непосредствено след посещението на Керем на Канарските острови.

Ало, Signal Turkey къде си? Satisfied

# 248
Сиси, ние не спорим кой е прав и кой крив , тепърва ще излизат още видеа и снимки и сама ще се убедиш, че лудата му страна си е там. Joy Никой не може да изгаси това пламъче , а и не виждам защо да е нужно. Всеки човек е отделна вселена от емоции и чувства. Някои са по-експресивни, други по - затворени, всеки си изживява болките и радостите различно.
Гледайте го с намален звук, че е много силен записа, а публиката си изпробва гласовите възможности. Joy
https://mobile.twitter.com/bursinera/status/1504892876349751303

# 249
  • София
                           И още красота.

Последна редакция: пт, 18 мар 2022, 22:50 от БлагаВест

# 250
https://mobile.twitter.com/JaviRiveraok/status/1504915487905312769
Някакъв репортер отново се прави на забавен: "Целият свят очакваше  появяването на този господин. Не знам какво има той, което го нямам аз." Joy
Но по - забавното е коментарите на феновете в отговор на въпроса му:
- Да изброяваме ли?
- Не задавай въпроси, чиито отговори не си готов да чуеш. Joy
- Ако започна да изброявам, няма да ми стигне деня. Joy

Едит: Вторник 22:30 интервю с Керем.

Какво пият? Бира в чаши за вино? Joy

Едит 2 :

Последна редакция: пт, 18 мар 2022, 23:26 от mikipoli

# 251
  • София
Суси Карамело, актриса и продуцент, следва Ханде и Керем  в Instagram💎
Тя също има своя собствена програма „Rojo Caramelo“🙃

Керем Бюрсин е в Испания! Известният актьор позира на червения килим на откриването на фестивала,
на който той също присъства вечерта, и привлече голямо внимание на феновете си.

https://twitter.com/TurkishTvClub/status/1504934353385803785?cxt … WksC-_cT0zOIpAAAA

Последна редакция: сб, 19 мар 2022, 00:10 от Dilemi

# 252
midnight__sun

Ало, Signal Turkey къде си? Stuck Out Tongue Winking Eye

Лош сигнал. Няма връзка с този номер. Абонатът е изключил GSM си. Signal Turkey  не може да се свърже. 

# 253
Истина, имах предвид за този Signal Turkey.

С тази усмивка бързо да му предлагат и на него рекламен договор. Grin

А по отношение на другия сигнал, дано не е тотално изчезнал. Simple Smile

Лека нощ! Nature Sparkler

# 254
  • София
Лека нощ и от мен! Nature Stars

Общи условия

Активация на акаунт