Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 115)

• 45 324
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
Лека нощ Heart Eyes
https://mobile.twitter.com/zaynsbursin/status/1504948509711216643

Едит: Интервю
https://mobile.twitter.com/zaynsbursin/status/1504946749106008071
- Какво те влюби в Испания? Би ли живял тук?
- О, да, влюбен съм в тази страна. Прекрасна страна. Вие сте късметлии. Обичам тази страна и хората й.
-Би ли живял тук?
- Определено. Не става въпрос за успеха, това е прекрасна страна, с удоволствие бих живял тук.  Дано да имам някакъв проект тук скоро  и  ще видим.

Един проект или няколко не знам, но нещата са задействани според мен, но да не слагаме каруцата пред коня не казва нищо за сега. 🤫🤫

Едит 2: Ново от Мелис
Отне му 3 години, за да я прегърне и целуне. Най-голямото погрешно схващане е, че децата с аутизъм не изпитват емпатия. (И аз така знам..уж)

Насълзиха ми се очите.

Бащата на Керем. Крушата не пада по - далеч от дървото. Joy

Редакция 150та на този пост! Явно няма да се спи тази вечер. Hug

Последна редакция: сб, 19 мар 2022, 02:15 от mikipoli

# 256
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви едни страхотен почивен ден, изпълнен с много положителни емоции и добро настроение Wink

Stuck Out Tongue Winking Eye

# 257
Добро утро момичета.
Приятни почивни дни.

# 258
Добро да е, неуморни момичета. 💞Всичко сте събрали на едно място,  на Мики специални благодарности за преводите.

Много слънчев човек, много ✨

# 259
Прави впечатление, че Керем е по-обран.. Страхотен стайлинг - костюм, прическа, допълнен от една страхотна усмивка..  И ако се зададе сватба, да знаете, че съм от страната на младоженеца... ❤️ Желателно е Ханде да е булката, ама каквото, такова...

# 260
  • София
Добро утро, момичета! Heart Eyes Спокоен и приятен съботен ден ви желая! Grinning

В Малага е топло Stuck Out Tongue Winking Eye

И нещо интересно Sunglasses

Посещавали ли сте музея на Мадам Тюсо в Истанбул?
Знаете ли, че при посещение ще срещнете восъчна фигура на Керем Бюрсин?

https://twitter.com/kerembrsnfans/status/1439510807885320193
Кой казва , че Керем не е известен преди SCK ! Ще сложат ли  2016 г. в музея на турските восъчни фигури (мадам Тюсо Истанбул) някой неизвестен. 😎😌 https://twitter.com/sarahww161

Скрит текст:

Има бюст, даже фигура, на Керем Бюрсин,  много преди Балджа /SCK, 2020г/да поръча бюст на Серкан Болат! Stuck Out Tongue Winking Eye

https://www.instagram.com/p/BNGpzkkDR02/?utm_medium=copy_link

Мики, и мен ме трогна много написаното от Мелис. Heart Eyes
Прекрасни са тези деца! Слънчеви и много, много специални! Heart

Последна редакция: сб, 19 мар 2022, 09:52 от Dilemi

# 261

Дилеми, тази подробност за восъчната фигура на Керем в музея на Мадам Тюсо в Истанбул е интересна. Той е сред първите актьори, за които е отредено място там. Всъщност освен за Керем знам само за фигурите на Берен Саат, Къванч Татлъту и Чаатай Улусой.

# 262
Момичета, нямате спирка! Благодаря за всичката информация, която сте събрали! 💜
Керем изглежда страхотно - спокоен в същото време весел и усмихнат. Точно такъв исках да го видя. За визията какво да кажа: спира дъха! Прическата е супер, много му отива наистина!
Аз съм била в музей на Мадам Тюсо, но в Берлин.. надявам се да имам възможност да посетя и този в Истанбул някой ден..

# 263
Бебеим и пак бебеим 🖤🤟
Заслужава всичко което му се случи дано още повече му се случи хубаво и все хубаво...🤩👌

# 264
Съобщава се, че Sen Çal Kapımı, ще се появи по HBO Max Brazil след продажбата му в близо 100 страни. Сериалът, който направи огромно влияние в света, ще стартира под името „Será Isso Amor?“ (Това любов ли е?) от 4 април.

# 265
„Será Isso Amor?“ (Това любов ли е?) - в унисон с последните събития Joy

# 266
  • Плевен / София
„Será Isso Amor?“ (Това любов ли е?) - в унисон с последните събития Joy
Защо не? Съвсем точно заглавие.Любов започнала от омраза и "Ненавиждам те Серкан Болат" .... любов ли е?
От много време
Скрит текст:
не съм ви предлагала кафе...мен ме успокоява...

# 267
  • София
Здравейте и от мен, момичета! Hug

Магия толкова хубаво го е написала, че нямам какво да добавя. Purple Heart

Дано Керем се активира малко, че го няма никакъв в социалните мрежи, научаваме всичко от чужди профили. И дано има поводи да го виждаме по-често, все така усмихнат. Heart Eyes

Желая ви шеметен ден! Nature Dizzy

# 268

Гости, разбира се, подходящо е заглавието. Hands V

Аз обаче не се сдържах и го отнесох към действителността Satisfied Нямаше да ги мисля, но ме преследва в последните дни едно усещане, че щом не приключиха цивилизовано, значи не са приключили още и се очаква продължение. Пък дали ще е за добро или обратното Scream Joy

Сори за отклонението, чакаме още от Керем. В големи дози Stuck Out Tongue Winking Eye

# 269
Bell Слънчев, харизматичен и смирен. Точно това видях в Керем - смирение. Благодарящ на тези, които го обичат. Без излишна суета и показност. С усмивка и лека стеснителност премина по червения килим, отдавайки заслужено внимание на всички.

Bell Няколко години разлика.  Времето изисква време... Сеул - Малага

Bell Прекрасен ден, момичета Hug . Продължавам да пазя леглото и ще следя новините.

Общи условия

Активация на акаунт