Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 115)

• 45 329
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Мики, пише: “Скоро ще се видим в Барселона.” Малко е многозначително, но аз го разбирам, че скоро ще посети Барселона (въпросният Карлос), където ще се види с фенове и т.н. А не че Керем ще ходи в Барселона. Но кой знае. Ще разберем. Wink

Blue Heart

# 286
Бро, това изобщо нямаше да се сетя да го търся. Satisfied
Но пък Ханде е последвала въпросната Нида още от септември месец. Много преди Атасай да ги последва тях двете. Познават се от по-рано, но предвид факта, че живее и работи в Лондон, в средите близки до хора като Атасай, познанството им не ми изглежда да е продиктувано непременно от Ханде. Малко след дъжд качулка го пиша, но е проверено. Satisfied

Последна редакция: сб, 19 мар 2022, 14:01 от midnight__sun

# 287
  • София
Ох бе… Heart Eyes Nature Fire

(Напът съм да си сменя аватара.)

# 288
Мики, пише: “Скоро ще се видим в Барселона.” Малко е многозначително, но аз го разбирам, че скоро ще посети Барселона (въпросният Карлос), където ще се види с фенове и т.н. А не че Керем ще ходи в Барселона. Но кой знае. Ще разберем. Wink

Blue Heart

Точно , и аз го тълкувам по два начина, затова писах , че не ми е ясно дали Карлос казва на последователите си , че ще ходи скоро в Барселона или двамата с Керем са си чукнали среща там. Joy
При предното му гостуване Керем беше казал, че му се иска да обиколи из Испания, беше изброил няколко града, може пък сега да направи тази екскурзийка, докато работи , разбира се . Stuck Out Tongue Winking Eye

# 289
  • София
Аз се чудя кога ще замине за Щатите? Беше планувано за този месец. Така поне каза в последното си интервю. От една страна, там може да е активен, ако работи и да научаваме неща за престоя му. От друга, може съвсем да изчезне, ако реши да се вижда с близки и приятели, и да си върши нещата междувременно, като не се занимава със социални мрежи и т.н. Особено ако с него няма агент. В Щатите надали истерията по него ще е толкова голяма и журналистите ще го следят на всяка крачка. Просто там има прекалено много известни личности. Керем ще е един от многото. Wink

# 290
За този месец ли е казал? Аз разбрах, че казал просто, че ще е скоро. Като "скоро" нали знаете, че е относително понятие. Joy
Относно това дали ще е активен в социалните мрежи, докато е там - след внимателно обмисляне около 0,001 секунди , гласувам за твърдо не. Joy Ние губим, той печели. Печели приятни спомени и спокойствие от досадни журналисти. Joy

# 291
Здравейте! От два дни се въздържам да не пиша, но не става.
 В деня, когато обсъждахте отписването на Керем от Ханде, няколко часа преди това гледах клип на една блогерка-рускиня живееща в Инстанбул. В блога има новини икономически, политически и от звездите в Турция. В края на януари за първи път от нея чух, че Х.Е. и К.Б. са се разделили- на този етап никъде нищо не се коментираше.
  Този ден позовавайки се на пресата блогерката съобщава- К.Б е със спортната журналистка, а Х.Е. с Атасай, като вече ги били хванали да се целуват.
 Та така. Истина, не истина журналистите пишат да изкарат пари.
И друго има, че понякога се плашат много пари да не излизат новини.
 Ядосана от всички това почвам да търся новини в интернет, но този път за Атасай. Попадам на снимките с приятелката му, които бяхте сложили, като доказателство ,че са в Дубай. Да от Дубай са ,но от 2020-баща му е откривал ресторант и са били поканени. Доста дълго търсих снимка на Ханде и Атасай-изкочи със статия , в която се описваха успехите му във фирмата и коментар за новата реклама на бренда. Г-н Атасай е бил толкова ангажиран, че чак е (превода на руски) режисирал клиповете за рекламата.
 Надеждата умира последна , но в случая  я няма.
Радвам се на Керем в Малага, той заслужава това внимание. Затваря се врата, за да се отвори нова.
Мурат на 3- тия месец се отписа от Ханде!
Керем на 3-тия месец се отписа от Ханде!
Ако в горе изложеното има истина, на Ханде й завиждам за бързата пренастройка.

# 292
Керем ми се вижда популярен навсякъде другаде, но не и в Щатите. Там изостава сякаш.

zdragolova, спрете да ги четете тия блогъри. В написаното от вас излиза, че и двамата са с нови връзки, но само Ханде ви дразни. Хвани единия, удари другия.
Керем бил писал смс, Ханде била посочила вратата. Wink

Тъкмо минах 2 метра и се връщам отначало. Чакам следващи новини тип... един блогър каза. Satisfied

# 293
zdragolova , моят съвет , както към теб , така и към Линдето,  е да спрете да правите трафик на клипове на блогъри в ютуб. Вие ги наричате журналисти/хроникьори и не знам си какво още,  а те са просто хора, които печелят реални пари от ютуб, когато видеата им имат гледаемост! За да има едно видео гледаемост , то заглавието му трябва да привлича вниманието, а темата да е актуална , да има новина , а дали тя е истинска или фалшива, няма значение. Wink

# 294
Керем с фенове пред хотела Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: сб, 19 мар 2022, 14:41 от JuliaB

# 295
  • София
Нямам нищо против Ханде да има нов мъж до себе си, не очаквам да се тръшка за Керем цял живот. Просто, ако е въпросният Атасай, ще съм разочарована. Може да е млад, успял и интелигентен мъж, но визуално не ми се струва подходящ за Ханде. Едър е, пълен, а тя е една фина и нежна дама. Отделно от това ще тръгнат грозни слухове за нея, че е с него заради парите, че е изневерила едва ли не на Керем. Ще се повтори историята със Серенай. Керем накрая ще излезе рогоносецът на Турция. Hands Minus1

От друга страна, Керем и Елиф - защо не? Гърлата ми допада. Точно това определение й отива - гърла. Изглежда модерна и в никакъв случай не прилича на туркиня, по-скоро на американка. Визуално с Керем си отиват. Млада е. Успешна в това, което прави. Популярна. Хубава е според моя личен вкус. Има красиви сини очи, секси излъчване, разгледах й снимките в Инстаграм - има естествена красота определено, но изглежда по-направена от Ханде. Много са различни двете де. Но не мисля, че Елиф е лоша партия и трябва да я нападаме, само защото е заменила Ханде. Само че и тук ще тръгнат слухове, че има изневяра, че Керем е зарязал тази заради онази. Грозна история отново.

Аз все пак засега не вярвам на тези слухове. Нямаме достоверни факти, които да ги потвърждават. Затова лично аз ще го мисля, ако се окаже вярно. Wink

# 296
Бърборанка, не знам какво се моташ още, казах ти , че от новините за ХанКер се вадят много пари. Отваряй един ютуб канал и започвай с видеата, току виж Керем и Ханде гледат някое твое видео , та да научат нещо ново за себе си, което не знаят. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 297
  • София
Мики, ти се шегуваш, но аз съм меко казано втрещена. Разбирам, че това е бизнес за някои хора, разбирам, че от тези “новини” изкарват пари и така се издържат, но ми е много долно просто. Ако имаха информация, да я споделят, бих разбрала. Обаче да си измислят “новини”, само за да пишат и изкарат нещо от това, е мерзост. В крайна сметка всичко си има граници. Аз затова не чета блогъри и не вярвам на журналисти - самозванци. Доверявам се на фактите, не ровя и не се настройвам излишно. Simple Smile

# 298
Абсолютно, ако има нещо да се случи, то ще се случи. От януари не, тогава всички бяхме още в облаците , но от 18.02 нещата станаха ясни или поне посоката , към която вървят. Не става въпрос дали сме оптимисти или песимисти, а реалисти. Фактите показаха, че между тези двамцата сладури има проблем, какъв е точно той, какво го е породило и дали ще го решат , не е наша работа и не зависи от нас. Ние само можем да приемем техните решения.

А сега нека да се върнем на темата - Керем в Малага! 🕺🕺🕺

П.с. децата , току що ми писаха, че искали да останат още 1 вечер у баба си ,така че и довечера съм на линия , ако излезе нещо ново като интервю да се включа с превод в ефир. Joy Обаче предния път се сещате колко се забавиха излъчванията на интервютата, така и сега предполагам , че чак другата седмица ще имаме нещо по -дълго от 2 въпроса. Joy

Керем с  фенове

Искам и аз 😭
https://mobile.twitter.com/zaynsbursin/status/1505158708334112768

Последна редакция: сб, 19 мар 2022, 15:14 от mikipoli

# 299
  • София
Прекрасен е Керем, държанието му с феновете е достойно за адмирации. Наистина ги кара да се чувстват като негови познати - приятели. Земен и приветлив човек. Hands Clap

Мики, +1. Hands Plus1
“Не става въпрос дали сме оптимисти или песимисти, а реалисти. Фактите показаха, че между тези двамцата сладури има проблем, какъв е точно той, какво го е породило и дали ще го решат, не е наша работа и не зависи от нас. Ние само можем да приемем техните решения.”

Общи условия

Активация на акаунт