Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 115)

• 45 333
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
Bell Как може да е толкова магнетичен? Пристрастена съм, нали? Хубавото е, че не съм само аз. Днес в ИГ има прекрасни отзиви за посрещането му.Темата "Ханде" не се засяга. Човек не може да живее в миналото. Малага е сега, дали ще следва Барселона ще разберем, но Керем е прекрасен. Какво е в душата му, само той си знае, но това, което виждаме радва ежедневието ни. /и аз съм на линия...болна/.

# 301
  • София
Усмихнат, ведър, позитивен, харизматичен, обаятелен и още много. Цял ден няма да ми стигне да изброявам. Heart Eyes

Чудя се защо агенцията на Ханде не й организира подобни активности и посещения в чужди страни, срещи с фенове. Сигурна съм, че на нея също много ще й се радват. Не вярвам да е заради нивото й на английски. Могат да си позволят преводач, ако се налага. Според мен агенцията й си гледа само интереса в Турция и дотам. Пожелавам на Ханде да си смени агенцията с хора, които се интересуват повече от нея като човек, а не само като продукт, носещ им приходи. Wink

# 302
Инка, бързо оздравяване!

Керем се извинява на феновете, че ги е накарал да го чакат. ❤
https://mobile.twitter.com/EdaSerkanBolat_/status/1505172509364207617

Бърборанка, благодаря ,че се включваш повече днес, малко излиза все едно сами си говорим , но иначе пък щях да пусна километричен пост със снимки, редактиран 150 пъти Joy Днес съм без мъж и без деца, навън е студено, та ще ви досаждам, пък и повод си имаме! Един повод висок 1,80, с неопределен цвят на косата и неопределен цвят на очите, дори той не си ги знае. 😂

# 303
Всеки път се заричам, че и аз като Керем, ще си наложа "вето" за влизане в социалните мрежи, ама пусто сърце не трае.... Нашият народ има две много хубави поговорки "Казана дума-хвърлен камък" и "Лоша рана заздравява, лоша дума не се забравя". Камъкът не е хвърлен още, никой дума от тях самите не казва за раздяла. Отследват се, трият се, опитвайки се да имитират безразличие, но никой не се наема да изрече последното "Сбогом"...  Това говори за вътрешна неубеденост и несигурност, явно все още нещо тлее там... Не са казали дума лоша публично един за друг, което им прави чест. Със сигурност са наранени от евентуалната раздяла, но лошите думи дано са си ги спестили... Защото винаги има път назад, винаги има шанс за прошка... Стига те самите да си дадат опция за това. Не вярвам на разни писаници, че вече са в прегръдките на други партньори... Просто не са такъв типаж хора, които бързо превключват на друга настройка.  Дори и да има раздяла, смятам, че в момента и на двамата им трябва време да преодолеят чувствата си и пренастроят сетивата си... А на нас търпение, да дочакаме окончателното им решение...

# 304
Много ги харесвам тези твои гифки, Бро, най-вече заради прехода. Ако беше включила и повече снимки още по-хубаво щеше да е...

Мики, ще се включваме когато успеем, ти само не спирай да ни носиш Stuck Out Tongue Winking Eye

Ина, ти май и вчера беше в същото положение, дано не ти се налага още дълго да пазиш леглото.

# 305
Мики (друг път Поли, но както ми дойде), кажи че искаш да се вихриш. Ще те покрием на момента. Satisfied

Агенцията на Ханде наистина е под всякаква критика. И то не по отношение само на нея. Освен някой пост с новостите за актьорите, които менажира друго няма. Искам и аз да я смени.
Това искам, онова искам, но пък са само хубави неща. Satisfied

Истина, желая ти бързо оздравяване. Flowers Four Leaf Clover

mury9 Hands Plus1

# 306
  • София
Ст_ина Heart,
бързо оздравяване! Ето ти дневната доза лекарства, предписани от мен. Hug

Едит:
Марги, подбирам си добри по качество (доколкото е възможно) снимки с подобни характеристики - цветова гама, пози на Керем, изложение на снимката, за да станат тези мои гифки. Не е проблем да пробвам с избрани от теб, особено ако имаш идея за следващата тема. С радост ще помогна. Blue Heart

Мики, и аз днес съм по-свободна, а и имаме доста и хубави причини да пишем, така че с радост се включвам активно днес. А поводът… той е неповторим. Бюрсин. Керем Бюрсин. Heart Eyes
(Даже рима се получи, без да искам.)

Последна редакция: сб, 19 мар 2022, 15:47 от Бърборанка с розови очила

# 307
Слънчице, много снимки с фенове излязоха, но не знам дали има смисъл всичките да ги качваме. Thinking

Заглавието на тези снимки е "да, мечтите се сбъдват"

А сега един въпрос,,който ме мъчи от 2г. Какво мислите, че представлява подписа на Керем?? Според мен е малко k и голямо B , интересно ми е само аз ли го виждам така? Joy

# 308
Bell Вярвам в интелигентността и на двамата. Няма да чуем лоши думи. Подсъзнателно взимам страна. И причината за това е една - не ми се искаше Ханде да трие коментарите под личните им снимки и след това снимките. Писах го, пиша го и сега "човек трябва да има здрави топки, за да направи всичко от раз". Това лутане и за кой ли път Дилара и сие не са ми ок. Но пък човек променя мнението си. Висш пилотаж си е да опознаваш хората по това, което пишат и казват, без личен контакт. Езикът на тялото пък е друга бира.
Bell Но днес съм на испанска вълна. Очаквам изненади от Испания.
Скрит текст:
И нещо, което ще споделя в скрит текст. Не искам да обидя феновете на Джан Яман, нито да сравнявам. Гледайки поведението на двамата в различни страни, разбираш какво е стил и класа. Поздравления за Керем, а Джан има какво да учи. Не ми е работа, ама малко хейт.

Ще попазя леглото още. Но вървя към оправяне. Поне свалих високата температура. Благодаря ви. Hug

Последна редакция: сб, 19 мар 2022, 17:57 от st_ina

# 309
  • София
Май е точно това - малко К и голямо Б със заврънтулки. Ама Керем пишел много грозно! Хахаха… Нищо. Това да му е кусурът. Joy

Едит:
Не грозно, ами нечетливо.

# 310
Леле, ама то на това събитие има повече журналисти и фотографи, отколкото гости. Joy
Клипът е без звук.

https://mobile.twitter.com/ardillabb/status/1505073885380808706

Керем може да е малко луд, но и феновете не сме много нормални. Много сладко видео. Joy
https://mobile.twitter.com/HanKer_Addict/status/1505182212110565376

# 311
Бро, нямам нито идеи, нито представа аз ли ще правя темата. Предпочитам да имам нещо готово на разположение ако се наложи, пък  ако друг реши да пусне, или се случи да ме няма и не влезе в употреба това, което подготовя - няма проблем, но да си нахвърляме това-онова отсега. Stuck Out Tongue Winking Eye

mury9, така ги усещам нещата и аз.

И нещо повече, идвах да заместя Линдето Innocent
Не ги харесвам тези демонстрации в мрежите, но внезапно получих факсове. Не ми се смейте много Satisfied Възможно ли е Керем да й се води по акъла просто за да не изглежда Ханде нелепо. Предполагам доста кал се излива и в момента по нея, че е лигава, повърхностна и т.н. А той вместо да стои безучастно и да се крие зад нея, застана до нея.

Последна редакция: нд, 20 мар 2022, 09:00 от Margarita N.

# 312
Убавецът ни той .... Stuck Out Tongue Winking Eye Heart Eyes

Днес цял ден да имаме гости ..... и изтървам купона Joy отиди ми Испанията .... Wink

st_ina, бързо възстановяване Hug Flowers Four Leaf Clover
П.С. Ако разберете нещо за награждаването утре вечер в Дубай, драснете 2 реда, че нямам грам свободно време да проверявам Wink

# 313
  • София
С добро качество. Blue Heart

# 314
Нов пост от Atasay. Sparkling Heart

И тя чете какво ново има покрай синковеца. Satisfied

Последна редакция: сб, 19 мар 2022, 17:49 от midnight__sun

Общи условия

Активация на акаунт