Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 115)

• 45 338
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
Х:

Скрит текст:
Не съм сигурна вече за косата,
дано не му отрежа накрая и главата.
Че от толкова чикас на всяка крачка,
от играчка да не стане бързо плачка.
Нито пост да сложа, нито стори да ришерна,
от толкова следене, до други методи е време да прибегна.
Атасай не спират в сметките да го добавят,
едно и също като развалена плоча не спряха да повтарят.
Още сол в раната да слагат,
тези хора как спокойно нощем лягат?!
Двама вече не могат спокойно да се скарат,
да се разделят, сбогом да си кажат.
Все ви казвам, че всичко достоверно от мен първо ще излезе,
трети месец чакате, потърпете още малко време!
Слънце, това Х: в твоя пост Ханде ли било? Grinning Знаеш ли колко се мъчех да се сетя кода на кой емотикон е и защо не е излязъл както трябва Joy

Хайде и аз Joy
 К: Колко още да ни чакат,
по клавиатурите не спряха да си тракат.
Личният ни живот е интересен,
макар за разгадаване да не е никак лесен Laughing
Феновете все обещават да си траят,
но едновременно с това не спират да гадаят.
И да няма новини си ги създават -
с липсата на реални такива се оправдават.
Два дни на присъствието ми се радват,
с харизма уж ги омагьосвам,
и завладяващ тембър баламосвам.
С неудобните въпроси не прекаляват,
но да си ги зададат успяват...
Досадно донякъде е все едно и също,
но да ги отмина с широка усмивка за мен е присъщо.
Да съм в Малага е чест и признание,
а да радвам хората и да бъда един от тях мое призвание.
Нали приведен съм във външен вид приличен,
това показва, че имам стилист отличен.
Нямат какво да кажат за парфюма,
интерес представлява за феновете най-вече костюма.
На някакъв друг им приличал,
та се питат дали вече съм го обличал.
На собствения си вкус ли разчитам
или да се допитвам до любимата предпочитам.

На испанките не им липсва желание
да ми отделят специално внимание.
А аз... макар и да гледам игриво,
страхувам се да стъпя накриво. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 331

Април месец ще има филмов фестивал и в Барселона. Феновете коментират, че Керем може да присъства и там , вероятно заради този  пост, който ви бях пуснала и по-рано.

# 332
Марги, тя е. Satisfied Продиктувано от горните постове на Бро и Истина.

Х:

Ще ни чакат те, къде ще идат?
Две години с нас си лягат и си стават,
регистрации в бг-мама още си правят.
Остави ги нека да мърморят,
да се разочароват и да спорят.
И те не знаят за какво се борят?!
Мислех, че всичко скоро ще отмине,
временно ще ни се размине.
С триене и отследване не стана,
време си е вече за истинска промяна.
Чертата трябва да се тегли рязко,
да не остане нищо общо и да стане ясно,
че и ние сме нормални хора,
с чувства, емоции и нужда от опора.
Днес Испания добре си те посрещна,
хубаво, че не се издаде и не се отплесна.
Че каквато си лудетина игрива,
с тая усмивка щастлива,
да се чудя после, да се мая,
как да продължавам да се правя,
че всичко между нас приключило е безвъзвратно
и да се караме, след ден-два искам те обратно.

Лека нощ! Nature Sparkler

# 333
Здравейте ли да кажа, лека нощ ли в този ранен час! 🤗
Прекрасен Керем в любима страна! ❤️
Само тоз костУм, аз явно не разбирам от мода и стил, но не ми е любимият - просто не обичам сиво, пък и това кафяво коланче и черни обувки..., но нека му е против уроки! 🧿 🤞 Добре, че Керем каквото и да сложи е неустоим! 😍
💫 За Марго Роби + 1 👍 Тъкмо ще си спомнят старите времена! 😉
За всички развълнувани бг-мами за ХанКер-развъзката. Една оптимистична метеорологична прогноза от мен: другото ми име е Синя птичка! 🤪
Ето и прогнозата: ☀️🌪️🌀🏔️⚡⚡❄️⛄🌤️🌦️🌥️⛅🌤️☀️
Едит: добре, че е поста на Miraland, няма противоречие в душевния ми статус 😉, кафяви са обувките. 🤭 Явно съм с няколко диоптъра отгоре, трябва да си посетя офталмолога! 🤭

Последна редакция: нд, 20 мар 2022, 07:18 от Ели-mama

# 334
Добро утро и от мен! Много време не съм влизала, много съм изпуснала, но честно казано нямам време да чета.
Керем в Испания е великолепен. Много снимки видях, сигурна съм, че сте пуснали всички, така, че вероятно ще се повторя.

Тази поза направо ми бърка в мръснишкото подсъзнание.😛

И още
С Карлос Бардем, брата на Хавиер

Що се отнася до личната тема аз и друг път съм казвала - всичко там е окончателно приключило. Керем не е човек, който ще играе ПР игрички. Не, в никакъв случай.

Рускините са големи фантазьорки. Това определено не е вярно. Момичетата, които са присъствали там бяха написали, че въобще не са засягали лични теми
Хубав ден ви желая! 🍀

Последна редакция: нд, 20 мар 2022, 07:01 от Miraland

# 335
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Hug

Gift Heart

# 336
Bell Днес бил денят на щастието. Бъдете щастливи, мили момичета, но не само днес. Прегръдки. Hug  Revolving Hearts
Bell Е, не може без мама от Америка.
Stuck Out Tongue Winking Eye Американско-канадски размисли...
И какви ги свършиха тез моите "убавци"?
Инстаграма си преглеждам - ти в Малага,
тя по тъч линията ни избяга.
Ама ти пък хич недей да се отчайвай, маме.
Разни русокоски в теб се натискат,
аз обаче не ги зная
и започвам  аз да ги проучвам.
Ей, континенти прекосих, ,
изненада  с Бамби да ти нагласим.
Кой бе маме, кой от вас жестоко лука сгази?
Ама и на теб усмивко, да ти кажа.
Пробва се докато може. Времето лети.
После спомени остават.
Ох, пристига Тео. Изоставям инстаграма.
После ще се чуем, за да те прегърна виртуално.

И нещо от снощи. Керем е бил на театралната постановка с участието на Антонио Бандерас. От нощес вече го следва.  Имало е много звезди на постановката. Едно отписване, заменя друго. Животът продължава.

Последна редакция: нд, 20 мар 2022, 16:48 от st_ina

# 337
Ще си напиша мнението по един друг въпрос, защото не знам кога ще мога да влезна пак

Агенциите са тези, които изпълняват желанията на клиентите си. За да стоиш в една агенция, това означава, че:
1. Срокът на договора все още не е изтекъл
2. При предсрочно прекратяване трябва да платиш голяма неустойка
3. Харесва ти как работи агенцията и нямаш никакво намерение да я напускаш

За Керем
Той прави всичко възможно да успее в международен план. Международни фестивали, срещи, разговори и подготовка на проекти. Това, че не се говори за тези проекти не означава, че ги няма. Това е продължителен процес. Той дори спомена, че ще ходи Америка, за да разговаря с американските си мениджъри, значи и там нещо се подготвя и се има предвид. Керем със сигурност няма намерение да се застопори изцяло в турската действителност. Отново е казал, че с удоволствие би живял в Испания и намеква за някаква работа там. Човекът иска да се развива, а не да стои на едно място снимайки се в разни сапунерки, където да плямпа за съществуването на вечната любов.

Всичко зависи от желанието дали искаш да се развиваш, да създаваш контакти или да си стоиш на топлото уредено местенце

# 338
Днес настъпва и астрономическата пролет

Слънце, нямаш умора. Усмихна ме и бързам да ти отговоря Satisfied

К: На феновете скоро няма да им пука,
все тая ще им бъде дали някой от двама ни е сгазил лука...
Раздялата ни тежко я изживяват,
но в крайна сметка проумяват,
че нито една човешка емоция не ни е чужда,
да живеем пълноценно и ние имаме нужда.
Дали се караме, сърдим и обичаме,
не сме длъжни да потвърждаваме или отричаме.
Надявам се ще се откажат да търсят причини и обяснение
за нашите на пръв поглед нелогични действия и поведение.
Ти само си признай, че искаш ме обратно,
няма нужда да те следвам в Инстаграм, за да те лайкна многократно.
Ако по-малко упорстваме
отношенията си ще изгладим,
неприятностите в миналото ще оставим. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 339
Добро утро момичета ! Честита първа астрономическа пролет. Една слънчева неделя.
Благодаря момичета за клиповете, снимките и информацията за Керем относно посещението му в Малага.
Керем е чудесен, красив, усмихнат. Дано този негова усмивка е свързана и с Ханде.
Ще е страхотно докато е там Ханде да хване полета за там и му направи изненада. Далеч от папараци да се насладят на любовта са  .
И силно се надявам скоро да получим добри новини от двамата, че любовта им е жива .

# 340
# 341
  • София
Привет! Heart Eyes Честита пролет, момичета!
Да ви се случват хубави неща, да сте здрави, весели и щастливи! Heart
Закачайте мартениците на цъфнали клонки, за здраве и късмет! Stuck Out Tongue Winking Eye
Поздравления за всички поетеси! Heart ExlHands Thumbsup

Последна редакция: нд, 20 мар 2022, 09:35 от Dilemi

# 342
Здравейте, момичета. Много благодаря за всичката информация от фестивала в Малага. Simple Smile
Аз се радвам, че Керем изглежда зареден за работа и е всеотдаен с феновете си. Няма снобария, естествен е, какъвто си го знаем до сега. Сигурна бях и че няма да отговаря на въпроси за личния си живот, все пак не той започна акцията по триене и отследване. 
Напъно съм съгласна с поста на Мираланд.
Скрит текст:
Агенциите са тези, които изпълняват желанията на клиентите си. За да стоиш в една агенция, това означава, че:
За Керем
Той прави всичко възможно да успее в международен план. Международни фестивали, срещи, разговори и подготовка на проекти. Това, че не се говори за тези проекти не означава, че ги няма. Това е продължителен процес. Той дори спомена, че ще ходи Америка, за да разговаря с американските си мениджъри, значи и там нещо се подготвя и се има предвид. Керем със сигурност няма намерение да се застопори изцяло в турската действителност. Отново е казал, че с удоволствие би живял в Испания и намеква за някаква работа там. Човекът иска да се развива, а не да стои на едно място снимайки се в разни сапунерки, където да плямпа за съществуването на вечната любов.
Всичко зависи от желанието дали искаш да се развиваш, да създаваш контакти или да си стоиш на топлото уредено местенце 
И точно тук виждам различията между него и Ханде, която явно си има модел на живот и той като че ли е моделът на сестра й. (Така и не разбрах Джанер работи ли нещо...). Ами ... Керем е неспокоен дух, не е Джанер.  Между другото, разбрах от друга тема какви са хонорарите на артистите в Дисни. В него има и за Ханде.
Цитат
Надявам се и тя да излезе бързо от сферата на огледалните снимки, щото ... не ми харесват и това е... Да се вглеждаш в огледалото пред себе си означава да се вглеждаш и в душата си, да търсиш и промяна в себе си. Има взаимодействие между оглеждащия се и образа в огледалото. В случая обаче  има вглеждане в мобилния телефон и огледално изображение на едно красиво тяло.
Спокоен ден и бъдете здрави! Hug

# 343
Ще си напиша мнението по един друг въпрос, защото не знам кога ще мога да влезна пак

За Керем

Така е! Вероятно визираш разликата в глобално и регионално ориентирания манталитет. Колкото и старомодно да звучи, понякога средата определя светогледа. Отделно, това да се заявиш пред "несвои", изисква смелост, която Керем неоспоримо притежава. Колкото и неприятно да звучи, той би могъл да бъде една подходяща "ракета-носител" за Ханде в професионално отношение като актриса.. Тя също пътува, но явно посоката на развитие е различна - арт, мода, изкуство... Всъщност, Керем "дълбае" в друга насока... Така, де.. Важното е, в крайна сметка, всеки по своему да е щастлив...❤️

# 344
Здравейте момичета! Flowers Hibiscus

Честита пролет и от мен!

Нека бъде в сърцата ни слънчево като времето днес, и да ни грее и топли през цялото време.
Нека в деня на щастието, си пожелаем едни чудесни мигове споделени с любимите хора!

"Най-голямото щастие е да бъдеш обичан заради самия себе си или по-точно, да си обичан въпреки себе си." Виктор Юго

Нека се заредим само с положителни емоции от усмивката на този слънчев и лъчезарен  чаровник.

Да упражняваш свободно таланта си – ето истинското щастие.” Аристотел

И нещо за настроение:
Тази снимка като я видях си казах:
" Я БГ- мама в Испания" Joy

На st_ina и usmivkata20, им пожелавам скорошно оздравяване. Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт