Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 115)

• 45 340
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
Кате,
Скрит текст:
Джанер е интериорен дизайнер, в инстаграм има и линк към фирмата, където работи. Не знам дали е просто служител, може и да си е негова фирмата. Не знам правиш паралел между връзката на Гамзе и Джанер и Ханде и Керем. Нищо общо нямат. Joy Не съм най-големият фен на Йълдъръм фемили, даже скоро ще се отпиша от тях, но почувствах нужда да ги защитя. Joy Гамзе и Джанер са заедно от деца/ученици, буквално са израстнали заедно и са напаснали характерите си един към друг, дори без да го целят. Знам какво говоря, с мъжа си съм от 18 годишна. Joy Има даже такава теория, че затова браковете преди са били по-стабилни, защото са се женили много много млади , все още неизградени съвсем като характери. Без да го осъзнават младите семействат доизграждат характерите си заедно, напасват ги един към друг и след това тази връзка вече е неразрушима. Или пък просто жените са търпяли мъжете си , защото разводите са били забранени или  "какво ще кажат хората". Joy Но предпочитам да си вървям в предното изречение, защото съм го изживяла и го изживявам. Blush

Добро утро! Hug
Прекрасен първи пролетен ден ви пожелавам! Heart

# 346
mikipoli, благодаря ти за информацията за Джанер. Сигурно е ставало дума и преди за професията му. Ще го запомня вече. Grinning
Скрит текст:
Паралел не правя обаче, най-малкото щото едната връзка се разпадна. Говоря за модел на семеен живот, който Гамзе и Джанер демонстрират и който няма как да не влияе на Ханде при тяхната тясна връзка. Джанер ми се вижда домошар човек. Керем не го виждам такъв. В тази връзка мисля, че Ханде е имала очаквания, които ... не се покриват с това, което е Керем. А за напасването на характерите си права, съгласна съм. Не е проста работа, хеле на по 30 и повече години.

# 347
Да дочакате заедно внуци и правнуци, Мики Heart

Двама души колкото и щастливи да изглеждат и подходящи един за друг, истината е, че само любовта никога не е достатъчна. Взаимни компромиси, напасване на характерите и въпреки всички различия да съумяват да гледат в една посока. Иначе няма как да оцелее връзката им...

Аз харесвам само най-малкия член на семейство Йълдъръм. Blush В другите двама има нещо, което не ми допада и предпочитам да ги подминавам.

# 348
  • София
Керем на фестивала в Малага. Красиви усмивки, харизматичен и обичан. Но на мен нещо ми нагарча.

Дали зад тези усмивки, които пуска Керем, не се крие тъга. Колко неудобно и неспокойно му стана с въпроса за "любовта". Изглежда наистина...направил е нещо нередно с Ханде. За да го изтрие тя толкова категорично. Не е важно, кой пръв е започнал, по-важното е, защо е започнало това изтриване. Защо бащата на Ханде също го отследва?
Ето каква беше реакцията му, когато го попитаха за неговият личен живот. Наведе глава и се припоти.

Аз ще си позволя да наруша идилията, която е обхванала форума, рискувайки да бъда нападната.  Защото всички са взели страната на Керем. От постовете се прозира, пристрастност. Вината изцяло се прехвърля върху Ханде. Тя му пречи в кариерното развитие с нейното "турско" възпитание.
Чудесно! Ето тя се отдръпна. Сега е времето Керем да се изстреля във висините и да жъне успех след успех. Ханде няма да му е пречка. Искрено му го пожелавам. Той и без това го каза, че не е готов за личен живот.
Но се питам, когато се прибере у дома, след цялата тази еуфория и остане насаме, между четирите стени, дали отново ще бъде толкова усмихнат и  щастлив. Дали няма да си спомня, защо и откъде тръгна цялата тази любов към него. Защото в живота на всеки човек нещата вървят паралелно. Не може едното без другото. А аз съм сигурна, че дълбоко в неговата душа ще бъде пусто. Цялата тази известност Керем я получи благодарение на СЧК. Този сериал, който се излъчва в повече от 100 държави ги изстреля и двамата на върха на популярността. Целият екип плюс Ханде...направиха тази серия толкова известна. Милионите фенове бяха тези, които ги задържаха на върха и то защото обичаха еднакво и двамата. Дали сериалът щеше да пожъне този успех, ако партньорка на Керем не беше Ханде? Двамата бяха тези, които направиха всичко това толкова магично. Не поотделно, а съвместно. Магията на любовта.
От момента на приключването на сериала Керем обира лаврите сам в Италия, Испания и отново в Испания. Ханде я няма. Но един проект е успешен благодарение на двамата. Красиви, харизматични и много обичани. Затова ще го питат къде е Ханде. Ако другите актьори имаха чичо организатор и те биха били поканени.

А това мнение, на тази латино фенка е това, което и аз си мисля. Не ангажирам никого. Виждам настроението в темата и знам, че ще бъда атакувана. Но това не е важно. Искам да се чуе и противоположното мнение. Знам, че няма да ви се хареса. Но това е, което не ми дава мира. Не ме прави щастлива. Дали ще бъдат заедно или всеки ще продължи по пътя си, това няма как да изтрие всичките тези прекрасни спомени, които точно двамата ни накараха да преживеем. А дали й Керем ще ги забрави?

Emily
Цитат
He is not an angel, he is not from another world, he is not a chosen one, he is not supernatural, he is just a decent human who is also a man with virtues and defects.
Idealizing, idolizing, deifying a man hurts you and him, let's learn to love just to love and not for what they "give" you

Той не е ангел, не е от друг свят, не е избран, не е свръхестествен, той е просто достоен човек, който също е човек с добродетели и недостатъци.
Идеализирането, идолизирането, обожествяването на мъж наранява вас и него, нека се научим да обичаме само за да обичаме, а не за това, което ви "дават"

Последна редакция: нд, 20 мар 2022, 14:10 от БлагаВест

# 349
Линде, а защо Керем беше сам в изброените страни? След като успеха е на двамата, къде е Ханде в цялата картина? Аз си държа на моето  ПР връзка за популязиране на един проект и някъде там може би е имало нещо. Приказката свърши,  точно като идилията им.
За Ханде съм си казала мнението, красива, за талант има още много да учи.
Керем е човек, нищо не му е чуждо. Един живот пред камерите, друг когато ги изкючат. И не само при него, при всички известни.  А относно самотата , турците имат поговорка, че " самотата е присъща само на Бог".

# 350
Стори на Керем

# 351
Здравейте луди дружки Heart Eyes Hug
След като Керем още преди години е опитвал в Холивуд , защо да не опита и в Европа .А знаем ,че в Испания се прави класно кино . Просто съдбата му се е усмихнала в Турция ,макар по това време даже турският му да не е бил добър . С Ханде или без нея , момчето има високи цели Flowers Four Leaf Clover

Днес в  деня на щастието ,  ставам с една година по-мъдра и по-красива Grinning , дано стана и по-щастлива Smiley

# 352
Линде, някои мислим като теб или имаме близко до твоето мнение. Сътресенията в темата не са спирали. Има някой друг ден на затишие, но пък е хубаво нещата да се казват на момента. Всичко да е ясно и да няма скрито. Да не офейквам и да се чувствам после неудобно да влизам в темата и да пиша. Simple Smile

Срещам от време на време коментари за ПР из социалните мрежи. Тук в раздела също съм попадала. Това за Ханде и Керем добре говори ли? А за нас, че толкова време ги поддържаме и идеализираме? Че туитваме, харесваме, коментираме, защитаваме и носим всично ново около тях. Не ми се иска да го вярвам, защото не ми иска да сме направени на глупаци. Satisfied Не всички нали, само тези дето вярват.

Phillipine, Честит Рожден ден! Желая ти здраве и много късмет! Flowers Bouquet

С Антонио Бандерас.

Последна редакция: нд, 20 мар 2022, 12:48 от midnight__sun

# 353
  • София
Хайде, по ред на номерата и от мен:

1. Фили, честит празник! Бъди здрава, много щастлива и обичана. Birthday Heart

2. Честита пролет на всички ви! Нека тя донесе красиво пролетно настроение, много усмивки, слънчеви дни и радостни поводи. Flowers Cherry Blossom

3. Прекрасен Керем. Харесва ми колко е целеустремен. За мен турският пазар му е малък. Той си поставя по-високи цели и има защо. Пробвал е в Америка първо, не се е получило. Пробвал е в Турция, получило се е и там е изгряла неговата звезда. Само че сега блести ярко и той трябва да се възползва от това. Популярен е по цял свят, харесаха ми думите му: “Популярен съм благодарение на сериалите, в които участвам. Затова искам да благодаря на продукцията, на целия екип, който стои зад един проект, на колегите ми, защото без тях този успех нямаше да го има. Благодаря им, уважавам ги, обичам ги.” Керем умее да благодари и да се извинява, това са важни качества за мен. Международният успех го има. Сега е ред на международните проекти. Аз съм фен на европейското кино и му пожелавам да има възможността да участва в такъв проект. Американската мечта е ясна. Ако му е писано и това ще се случи. Но някак повече на сърце ми е Европа. Със сигурност за един успешен актьор е важно да не си поставя граници. Мисля, че Керем точно така разсъждава. Със сигурност не искам да се ограничава с турските сапунки, които за мен не са нещо особено. Няма какво да се лъжем. Може да са гледани и т.н., но не са мерило за актьорски талант и качествено кино. Пожелавам му по-смислени, по-сериозни и по-качествени проекти. Заслужава ги! Simple Smile

4. Ще последвам съвета на една от вас - когато не искаш да се говори на дадена тема, просто спираш да я коментираш. За мен “темата” е изчерпана. Wink

Усмихнат ден на всички! Kissing Heart

# 354
  • София
Phillipine, честит празник! Много щастие и късмет ти желая! Heart

# 355
Лелеее, 😳
Бандерас последва Керем в Инстаграм. Ще се размажа 😳😂

Не мога 😍

# 356
Фили, честит рожден ден и от мен, нека всичко което си пожелаеш, да ти идва с лекота при теб!

# 357
от Блага вест/понеже не се получи нещо с цитирането/
Аз ще си позволя да наруша идилията, която е обхванала форума, рискувайки да бъда нападната.  Защото всички са взели страната на Керем. От постовете се прозира, пристрастност. Вината изцяло се прехвърля върху Ханде. Тя му пречи в кариерното развитие с нейното "турско" възпитание.
Чудесно! Ето тя се отдръпна. Сега е времето Керем да се изстреля във висините и да жъне успех след успех. Ханде няма да му е пречка. Искрено му го пожелавам. Той и без това го каза, че не е готов за личен живот.
Но се питам, когато се прибере у дома, след цялата тази еуфория и остане насаме, между четирите стени, дали отново ще бъде толкова усмихнат и  щастлив. Дали няма да си спомня, защо и откъде тръгна цялата тази любов към него. Защото в живота на всеки човек нещата вървят паралелно. Не може едното без другото. А аз съм сигурна, че дълбоко в неговата душа ще бъде пусто. Цялата тази известност Керем я получи благодарение на СЧК. Този сериал, който се излъчва в повече от 100 държави ги изстреля и двамата на върха на популярността. Целият екип плюс Ханде...направиха тази серия толкова известна. Милионите фенове бяха тези, които ги задържаха на върха и то защото обичаха еднакво и двамата. Дали сериалът щеше да пожъне този успех, ако партньорка на Керем не беше Ханде? Двамата бяха тези, които направиха всичко това толкова магично. Не поотделно, а съвместно. Магията на любовта.
От момента на приключването на сериала Керем обира лаврите сам в Италия, Испания и отново в Испания. Ханде я няма. Но един проект е успешен благодарение на двамата. Красиви, харизматични и много обичани. Затова ще го питат къде е Ханде. Ако другите актьори имаха чичо организатор и те биха били поканени.

А това мнение, на тази латино фенка е това, което и аз си мисля. Не ангажирам никого. Виждам настроението в темата и знам, че ще бъда атакувана. Но това не е важно. Искам да се чуе и противоположното мнение. Знам, че няма да ви се хареса. Но това е, което не ми дава мира. Не ме прави щастлива. Дали ще бъдат заедно или всеки ще продължи по пътя си, това няма как да изтрие всичките тези прекрасни спомени, които точно двамата ни накараха да преживеем. А дали й Керем ще ги забрави?

Emily
Цитат
He is not an angel, he is not from another world, he is not a chosen one, he is not supernatural, he is just a decent human who is also a man with virtues and defects.
Idealizing, idolizing, deifying a man hurts you and him, let's learn to love just to love and not for what they "give" you

Той не е ангел, не е от друг свят, не е избран, не е свръхестествен, той е просто достоен човек, който също е човек с добродетели и недостатъци.
Идеализирането, идолизирането, обожествяването на мъж наранява вас и него, нека се научим да обичаме само за да обичаме, а не за това, което ви "дават"
[/quote]

Блага вест,силно съм съгласна!
Тази слава я заслужават и двамата с Ханде!
Бях гледала другите му филми,но нито един не ме влюби в него!Това направи СЧК и то,благодарение на химията между двамата!Не би могъл Керем да покаже този  си образ в пълния му блясък,ако не беше харизмата на Ханде!
Затова мисля,че славата и известността,която той получава в момента в Европа би трябвало да се подели между двамата,както беше при Баръш и Елчин от Любов под наем!
Дали пък това не е била причината за разрив при тях?След неговата предна визита в Испания?

# 358
Фили, Честит Рожден Ден! Kissing Heart Birthday
Желая ти много здраве, късмет и успехи ! Wink

Gift Heart

# 359
Здравейте момичета! Flowers Hibiscus

Честита пролет и от мен!

Нека бъде в сърцата ни слънчево като времето днес, и да ни грее и топли през цялото време.
Нека в деня на щастието, си пожелаем едни чудесни мигове споделени с любимите хора!

"Най-голямото щастие е да бъдеш обичан заради самия себе си или по-точно, да си обичан въпреки себе си." Виктор Юго

Нека се заредим само с положителни емоции от усмивката на този слънчев и лъчезарен  чаровник.

Да упражняваш свободно таланта си – ето истинското щастие.” Аристотел

И нещо за настроение:
Тази снимка като я видях си казах:
" Я БГ- мама в Испания" Joy

На st_ina и usmivkata20, им пожелавам скорошно оздравяване. Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

Благодаря,за пожеланието!!:hibiscus:

И нещо от друг любим филм-....
Не знам кой е авторът на стихотворението,но е толкова истински  красиво!!!
не ме обичай заради красотата ми която е празник за окото,заради очите и лицето ми,които ти носят радост!
Не ме обичай заради нищо,което е свързано с моята външност!
Не,дори не и заради моето вярно сърце!
Защото те всички могат да рухнат и да се разболеят,ако някога се разделим!
Обичай ме като жена!
Продължавай да ме обичаш,без да знаеш защо!
Така ще имаш винаги причина да ме обичаш всеотдайно до края!

Общи условия

Активация на акаунт