Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 115)

• 45 352
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
Бърборанке, изпревариха те 😏 🤭

# 406
  • София
Cry

Бърборанке, изпревариха те 😏 🤭

Да целуват. Сега им е паднало. Защото аз, за разлика от Ханде ханъм, няма да се отделя от него и за миг. Grinning

# 407
Интервю за Дивинити
https://mobile.twitter.com/zaynsbursin/status/1505573789949693956

На 30сек :
- Много си хубав. Говориш ли испански?
- Мъничко. Joy (казва го със страшен акцент, умрях от смях Joy)
- Можеш ли да поздравиш тъща ми? Joy
- Кристина, ще се радвам да се запознаем. Имаш невероятен син.

На финала
Ау, какъв е хубав, прекрасен, как добре му стои костюма. Joy

Не мога с тези испанци, всичките са големи веселяци, мен даже леко ме дразнят, но мисля, че са му баш в кръвната група на Керем. Само да научи малко езика, че на тях английският им е мн зле. Joy

На 30 секунди репортерът му казва "Брей, ама много си хубав" и Керем как гледа неразбиращо "Ко каза, ко" Joy после като пита дали говори испански, този въпрос го разбра. Явно знае само основните фрази. Пък и като говорят бързо, дори да знаеш думите, трудно се разбира, аз съм така по английски. Joy

Последна редакция: нд, 20 мар 2022, 20:10 от mikipoli

# 408
  • София
Едит:
Мики, благодаря за шера - и аз се посмях с този журналист и коментарите му. Grinning

Керем определено създаде фурор в Малага. Simple Smile

От интервюто за “La opinion de Malaga”. Има и още снимки, но тази ми допада най-много и само нея споделям. (Съжалявам, нямам испанска клавиатура, за да поствя ударения. Испаноговорящите ще ме разберат. Wink)

От заведението, в което е бил днес.

И майка му, която е коментирала поста му със снимките с Антонио Бандерас:
“Небето е лимитът. Няма да се уморя да го повтарям.”

# 409
Благодаря за милите пожелания , дружки Heart Heart Eyes
Така ми се ще в този ден пълен с празници да чуем и нещо хубаво за Хан Кер , но и успехът на Керем стига .
Темата е за Керем , но Ханде със сигурност е най любимата ни партньорка в най - успешния му сериал .
Не се отказвайте да пишете тук , някой и да се е поразсърдил , ще му мине Stuck Out Tongue Winking Eye , в тези трудни дни за света , аз специално в няколкото теми , в които пиша намирам утеха , разбиране и приятелки Heart
Лека вечер , отивам да се наслаждавам на един друг харизматичен мъж Smile в Присъда .

# 410
  • София
И от Мелис:
“Гордея се с теб. Ние всички израснахме с ‘Маската на Зоро’ като наш любим филм.”

Фили, като спомена “Присъда” се замислих - пожелавам му следващо успешно екранно партньорство, но този път не с жена, а с мъж - броманс, както се казва. Ще е радост за окото, сетивата и капризния ми вкус да го гледам в един проект с актьори като Арас, Ураз, Каан и др. Направо ще е супер кеф. Ама сценарият да си го бива, нале. За чуждестранни акьори няма да обелвам и дума, че там списъкът ще е безкраен. Heart Eyes

# 411
Ах, че са палави испанките! 😀 Не знам как се е опазил Керемчик, добре, че е чичо му около него да всява респект и да разпръсва атаките на фенките! 😀 А тази актриса с бялата рокля я помислих за братовчедката. 🙂

# 412
  • София
Помните ли, когато Керем по време на предишното си посещение в Испания се наведе да вдигне чадъра на една дама, който беше паднал, докато тя чакаше за автограф и снимка с Керем. Тогава си помислих следното - сещам се за трима много земни човеци, които са успяли в това, което правят, но не са забравили откъде са тръгнали, затова се държат супер френдли с почитателите си - това са Кристиано Роналдо, Новак Джокович и Керем Бюрсин. Със сигурност има и други, но за тези тримата се сещам първо аз. А какво ме накара да дойда сега и да ви го споделя ли - случайно това видео ми излезе във фийда и се сетих:
https://www.instagram.com/reel/CaZv9Sog9Rj/?utm_medium=copy_link

# 413

Неслихан е коментирала поста на Керем.
"Ние може да сме женена двойка с Антонио, а ти да бъдеш нашият непокорен син или нещо от сорта, какво ще кажеш?" 😂😂😂

Ах, Неслихан, тънко тънко си предлага услугите да играе и тя с Бандерас. 😂

# 414
  • София
Едит:
Снимките са на фотографа Карлос Алварес.

(Тази ми е най-любимата.
Ама че чаровник. Heart Eyes)

Мерак й е на Неслихан да е жената на Антонио Бандерас. Grinning А че Керем си го прие за син, това ни е известно вече. Башак пък си беше пожелала преди време да играе негова сестра, Нилпери и тя. Въобще… Керем има стабилен фен клуб дори сред колежките си. Joy Wink

Последна редакция: нд, 20 мар 2022, 21:04 от Бърборанка с розови очила

# 415
  • Плевен / София
"Някои носят щастие, където и да отидат. Други - когато и да си тръгнат." Оскар Уайлд

# 416
Под поста на тази снимка се казва ме Керем се прибира днес .
Дали Ханде ще го чака на летището?

# 417
Керем не се е прибрал днес. Вероятно ще лети утре. Имало е 2 полета до Истанбул, фенове са го чакали на летището до 9 сутринта до 17,30ч. След което са отишли във винарната , където беше днес и от там са им казали, че дава интервю в някакъв хотел. Когато са отишли там, той все още е бил вътре , 3 часа са чакали отвън, докато накрая не са разбрали , че преди 2 часа е бил изведен от задната врата... Доста разочароващо...

# 418
Bell Леля е взела нещата в свои ръце. Няма хър, няма мър. Всяко нещо си имa мярка. Строй се, преброй се.

Bell "Уникален, несравним, необикновен, голям като актьор и много повече като човек." И следва наздраве. /от страницата на lorenzo/

Bell Двупосочно щастие. Качвам я, защото ме усмихна.

Bell Не зная кога Kерем ще се прибера, но зная, че Ханде няма да го чака.

И един коментар под снимката с Антонио Бандерас - Мечтайте, поставяйте си цел, фокусирайте се върху целта,  постоянството и работата... И стига да не се откажете, получавате награда, скъпи Керем Бюрсин! Вие сте нарисували логото на продуцентската си компания докато сте в колежа, нали? Като актьор и продуцент сега сте на сцената с човека, на когото се възхищавате. Продължавай да сияеш, нека пътят ти е ясен винаги. Ние ти желаем късмет, и нека този късмет е винаги с теб. Вашето сърце е прекрасно.

# 419
  • София
Нещо много силно и разтърсващо.
Феновете в Туитър разпространяват едно писмо написано от тежко болно момиче от рак на име Реби, до Ханде и Керем. Молят всички да го туитват и се обръщат към двамата да го прочетат.

Ето и превода на писмото, адресирано до Ханде и Керем.
Цитат
Знаех, че този момент ще дойде, но сега ме боли толкова много. Досега морфинът вече не ми оставя много моменти на пълна течност, но наистина исках да ви поздравя. През последната година вие бяхте моето семейство и убежище, носейки облекчение, утеха и лекота в трудния ми живот. Доброто, което получих, ще го нося в себе си, където и да съм. Силно се надявам да има начин да го отвърнем и от друго измерение. Само една молитва за вас: обичайте се, уважавайте ме, опитайте се да разберете и помогнете на ближния си и ... грижете се, ако искате, за Ханде и Керем, двама човешки същества, които бяха архитекти на нашите души. За мен те бяха пример и вдъхновение за инициативи в полза на хора с по-малко късмет от мен.
В очите ми образът на тази ръка, че всичко може да върви добре за тях и може би между тях, както и за всеки от вас. Прегръщам ви един по един.

И една огромна молба към Керем и Ханде, да направят така, че да изпълнят последното желание на това влюбено в двамата момиче. Ето така се прави.Така постъпват истинските им фенове. Не им пожелават приятен път с други половинки. Борят се да бъдат щастливи заедно.

Последна редакция: нд, 20 мар 2022, 23:33 от БлагаВест

Общи условия

Активация на акаунт