Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 115)

• 45 348
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
Момичета прекрасни, честита пролет!
Желая пролетно настроение, нови дръзновени начинания и щастливи случвания на всички!💞

Фили, честит рожден ден!
Бъди здрава, много щастлива, обичана и успешна!🌸

На st_ina и usmivkata20 - бързо оздравяване.🍀

Аз, от 8-ми март съм се кротнала на диванчето... чета си ви редовно, радвам ви се и ... си ближа раните. Оо, не са от раздялата. По добре разделени и щастливи, отколкото нещастни заедно.
Изживявам разочараванието си...(не падайте, направо ме нападайте☺)...от Керем. Усещания...лични, различни и които трудно преглъщам. Не мисля, че Ханде и Керем се различават в мирогледа си. По скоро в момента имат различни приоритети. И загубено доверие. А ранената вяра не се възстановява. И в природата, и в отношенията, появили се пукнатина всички вътрешни и външни сили работят за разрастването и. Трудно се намира спойка, която да направи материала по-здрав и устойчив. Ако все още има тлеещи чувства, искрено им желая да намерят вълшебната спойка и ги видим щастливи и по-силни. Ако не...животът е пред тях...
Разните следвания и отследвания в соц мрежите винаги са ми били смешни и нелогични. Но ако в техният случай това е начин да запазиш лоялност, да не изпадаш в дребнавост и се предпазиш от грозни думи и нападки, ако не искаш да разтягаш до безкрайност агонията си, ако не искаш да лицемерничиш и подвеждаш феновете си, ги оправдавам.

Заредете се с усмивки за следващите им проекти!

И евала на Гюнфер и чичото, че извадиха Керем от дупката.

Приятна вечер!

# 391
Клипче от срещата на Керем с Антонио Бандерас Hug
https://mobile.twitter.com/zaynsbursin/status/1505558473496530945

# 392
"Всеки върви по собствения си път. Ако вървиш с удоволствие, значи това е твоя път. Ако се чувстваш зле – по всяко време можеш да го изоставиш, без значение колко далеч си стигнал. И това ще бъде правилно." Карлос Кастанеда
Моя път в темата приключи... Спокойно отворете терасите... Велик е!

# 393
  • Dupnica
Здравейте момичета,

Flowers Four Leaf Clover Бъдете щастливи в деня на щастието и нека не променяме добрия тон в темата!
Green Heart Темата , която е наша сцена за изява - поетеси, сценаристи ,режисьори, коментатори, анализатори, последователи и .... Yellow Heart
Flowers Four Leaf Clover Домът ,в който влизаме за радост и за кратка почивка от ежедневните несгоди в този толкова драматичен свят последните две години. Sparkling Heart
Всички сме хора с различни виждания и интереси, привличани от  този или онзи, но нека не нападаме и не съдим никой.  Нека да бъдем щастливи с любимците ни и както и в други постове съм казвала съдбата ще реши!
Честит рожден ден, Фили! Birthday
На всички здраве и търпимост, ЩАСТИЕ  и   

С много широки усмивки!

# 394
Яси, не се заричай така, че няма да пишеш. Който има нужда от пауза нека си я вземе.
Ако знаете колко пъти съм го правила и си казвам няма да пиша, а после си мисля: "какво ще правят без мен тука, затъмнение ще настане". Stuck Out Tongue Closed Eyes Шегувам се нали, няма незаменими в темата. Хубаво е да се знае. Smile

Кате като ми харесаш пост и си мисля, че съм написала нещо наистина умно. Satisfied Nerd

# 395
Здравейте,  знаети ли кои ще са следващите изяви на Керем - интервюта, тв шоута, награждавания?
С други думи - къде и кога можем да го видим на живо?

Говори се, че ще участва на филмовия фестивал в Барселона др месец  , но не е потвърдена новина. Винаги се разбира за визитите му в последния момент,  4-5 дни по-рано.

Благодаря за информацията! Simple Smile Има ли специален уебсайт за тези събития на Керем, където редовно се публикува, та дори и няколко дни предварително, къде и какви изяви има?

# 396
  • София
Хваната в крачка:
https://www.instagram.com/reel/CbVNGWSoTjp/?utm_medium=copy_link => Joy

Heart

•••
Аз няма да убеждавам никого да пише или да не пише в темата. Който, както намери за добре. “Всеки сам си преценя.” Лафът на 2021-ва година е много подходящ тук. Grinning В крайна сметка идеята на темата наистина е да си правим харашото, а не да се нападаме и да си разваляме настроението. Ако някой се чувства неприятно, пишейки или четейки тази тема, няма смисъл да си го причинява, табики. Темата ще я има и след нас, както я е имало и преди нас. Кръговратът на живота, нале. Един си отива, друг идва на негово място и така нататък. Колелото си се върти. Wink

# 397
Bell Изчетох съвестно 62 поста. Бях решила да не пиша, но не се сдържах. Преди няколко месеца започнах с "Влюбих се в любовта им." Днес, това не е така. Тя не издържа проверката на времето. Не им се получи, на мен също. Не познах. И какво лошо има в раздялата? Само те си знаят причините, а ние разчитахме на опашка от тритон, око от жаба или крило от прилеп, за да познаем. Е, не познахме. Така и ще остане във въздуха. Днес всеки е поел по своя път. И няма лошо. Измъквайки се от тъмнината, слагат ръка пред очите си,  за да не ги заслепи светлината и продължават напред. Виновни няма. Керем е поканен на фестивала в Малага, бе поканен и предния път. Каква вина има? Да, успехът е общ, но причините да бъде в Испания са други. И кой е виновен, че чичо му живее в Испания? И кой ни обещава, че има равни стартове в живота? Усетили са пулса на времето и се възползват от него. Ханде има други планове. Утре може да открие изложба в Лондон или Барселона и да се питаме къде е Керем ли? Не, не съм съгласна, че са скачени съдове. А защо не отиде в Италия? Верисимо са поканили Керем, така, както бяха поканили Джан и Демет в две поредни предавания. Ханде има агенция. Тя отговаря за PR й. Казват, че Гюнфер, която е живяла в Италия е помогнала за гостуването. Дали е така, никой не знае. При гостуването там Керем говори с огромна любов и уважение за Ханде и за целия екип. Не бих нападнала никого от тях. Но когато дори децата ти сбъркат, взимаш страна. На подсъзнателно ниво везните винаги клонят леко в дясно или ляво.
Bell Относно темата на групата ще напиша нещо свързано с испанската тематика. Ако си фен на "Реал" - Мадрид и попаднеш в агитката на Бареселона /или обратно/ не ми се мисли какво ще стане. А ако пък преминеш от единия отбор в другия, никога няма да ти простят / Фиго, Михаел Лаудруп.../. Повярвайте ми, зная го и вярвам, че ме разбрахте.
Тук нещата не са така. Толкова толерантност има и към двамата. Благодаря на основателите на групата и на тези, които правят темите. Момичета, нека само не сме крайни. Утре може всичко да се промени, а ние да сведем виновно глави. Харесвам много Керем - талантлив, харизматичен,чаровен,  гражданин на света, а за Ханде - ами красотата ще спаси света. И да "Влюбих се в любовта им".
Bell Извинявам се за дългия пост. Все още не зная дали утре ще се появя с гръм и трясък на работа.

И аз така, но с препратка към групата "Обичам това място Revolving Hearts ." Бъдете здрави Hug . Пролетта настъпи  в 17, 33 часа.

Последна редакция: нд, 20 мар 2022, 18:54 от st_ina

# 398
  • София
Хектор не одобрява това:

А Бърборанка не одобрява това:

(Грешната блондинка просто. Grinning)

Ето тази му усмивка ми е любима. Съвършена, искрена, леко смутена, от сърце. Истинска. Heart Eyes

И да споделя, че тази усмивка ме подсети за тази снимка (просто усмивката е една и съща за мен):

Извод:
Керем е щастлив в момента, каквото и да му се случва. Както е бил щастлив тогава, докато са снимали фотосесията за Хелоу. Wink

И споделям любимите ми негови снимки от днес. Жалко, че не ги качи на постове в профила си, въпреки че има време. Simple Smile

Сексапилен и мъжествен.

Усмихнат и жизнерадостен.

# 399
🌹Фили, ЧРД! Да ти е слънчева, пълна с усмивки, късмет и успехи новата лична година! 🍀💐🌆
🎁
Скрит текст:

Честита пролет! 🥰😍

# 400
Де жа вю - освен спомен е добре да бъде и поука.
Навремето след феноменалния успех на "Ранобудна Птичка" в Испания и Италия Джан Яман също беше самостоятелно канен в тези държави. В Испания му връчиха някаква световно неизвестна награда на фондацията на Хавиер Бардем и се среща и снима с него.
До тук да виждате нещо познато?

Истината е, че в тези държави си има таргет зрители на турските ромкоми, тамошните телевизии съвсем логично правят ПР реверанс към фенките. Явно и на техните кинозвезди от световна величина не им убягва от вниманието кой за момента е на гребена на вълната.
Така, че - нищо лично бейби - така се правят нещата в света на шоуто.
В същото време партньорките са не по-малко популярни, но обират овациите отделно. Или заради политиката на разпространяващата телевизия, или заради собствените си мениджъри.
Убедена съм, че Ханде ще има също своите покани и дай боже срещи с горещата испанска публика.
Дано двамата да постигнат кариерите, които искат, а ние - да се наслаждавам на стойностна игра и проекти.

# 401
  • София
Едит:
Искам да напиша няколко реда към всички, които твърдят, че харесват Керем - радвайте се за него, за успеха му в момента, сега имаме материал и какво да коментираме, най-после се случва нещо хубаво, свързано с кариерата му. Не ми го побира ума - как може, вместо да се радвате на Керем в момента, да мислите отново за раздялата му с Ханде и да го нападате. Да чоплите на какво се дължи успеха му и тем подобни. Не го казвам с лошо, не се заяждам, просто се чудя - как може вместо да сме хепи, да си търсим поводи да не сме… Confused

Въобразявам се малко на журналист - хроникьор, за да споделя следните новости с вас:

1. Изключителна чест за Керем е актьор от калибъра на Антонио Бандерас да качи във всичките си социални профили снимка (пост) относно запознанството им. Hands Clap

2. Тази испанска актриса също е качила снимка с Керем. Не е единствената, разбира се. Wink

3. И Карлос Бардем, и Антонио Бандерас вече следват Керем. Wear Crown

4. Този digital creator е направил тази хубава снимка на Керем, като намеква на стори, че има още снимки и интервю. Hands Metal

А това е написал под снимката като текст към поста: “От деня, в който се срещнахме в Малага. Този човек притежава страхотна енергия и душа. Благодаря, братле!”

Всеки, който се докосне до Керем, е впечатлен. Знам, че Керем в момента е модерен и всеки използва това, за да се рекламира и популяризира. Но смятам, че са искрени в думите си относно това какъв човек е Керем. Всички споделят колко е земен, енергичен, позитивен, човечен и забавен. Blue Heart

5. А това е испански вестник, който има и онлайн издание. Главната снимка от Карусел пост относно откриването на фестивала в Малага е с Керем, а техните актьори са си ги оставили за пълнеж. Знаят какво продава. Sunglasses

Също така са взели интервю на Керем, което е качено на сайта им. Simple Smile

Днес съм доста активна и сигурно ви досадих, но ще ме изтърпите.

Последна редакция: нд, 20 мар 2022, 19:25 от Бърборанка с розови очила

# 402
И да разбуня допълнително духовете и аз... Откога се чудя и се мая какво, аджеба, е направил Керем, че чак толкова да  разсърди Ханде... Като го знаем колко е галантен, феминист, винаги готов да помогне, на хора и на кучета, защитаващ правата на момичетата и жените по света, как щастието струи от него, колко е весел и усмихнат... Как прощава и се извинява... Кое е чак толкова непростимо?! Не ми се вярва да е изневерил... Пък знам ли?!  Какво толкова е извадило от равновесие балансираната и целеустремена Ханде?! Не, не казвам, че трябва задължително да са заедно, но възможно ли е причината да е толкова прозаична и незначителна, но въпреки всичко да е Рубиконът, който не може да бъде преодолян... Някак си не съм склонна да вярвам, че Керем не се е опитал да поговорят човешки, и сигурно не веднъж, въпросът е дали е имал такава възможност... И накрая, след толкова време... и той се отказа, отписа се... Ами... живот, какво да правиш...

# 403
Бърборанка, на мен ми беше много приятно да прочета така новините систематизирано, въпреки че всичките без последната ги знаех. Stuck Out Tongue Winking Eye

За другата част от поста ти... и аз се чудя и се мая , но така е , явно не можем да приемаме успехите на другите. Вчера цял ми беше изключително приятно в темата, въпреки че си пишехме предимно двете, знаех че много от другите момичета четат и се радват с нас. А днес...не ми се влиза направо.

mury, отдавна се отказах да разсъждавам по тази тема. Ще бъде загуба на време, нерви и мозъчни клетки. Joy Опитаха. Не се получи. Край.

Инка, страхотен пост Hug

Последна редакция: нд, 20 мар 2022, 19:47 от mikipoli

# 404
Керем седи на пода и си прави педикюр  Хектор свит зад него, спи. Ханде изправена, с ръце на кръста и с гръб към френския прозорец, вдига октавите в определена последователност. Кучетата и съпричастни с нея лаят едно през друго.  Керем хвърля по някой поглед невъзмутимо.
Ханде все по нервна:
- Мразя те, Керем Бюрсин...
- Чувствата ни са взаимни, Ханде ханъм...
- Ммммм... тогава ще те отследвам... и ще изтрия всичките ни снимки... Млъкнете бе,кюпеци!
Керем спокоен става, взема Хектор в ръце.
- Закъсняла си, джанъм. Бг мамите отдавна ни разделиха... айде,  адиос отивам в Малага, а ти се успокой. Аз какво съм виновен, че билетите са свършили... ще ти пратя селфи...
-  Аааааа... остави ми поне Хектор...

Общи условия

Активация на акаунт