Желая пролетно настроение, нови дръзновени начинания и щастливи случвания на всички!💞
Фили, честит рожден ден!
Бъди здрава, много щастлива, обичана и успешна!🌸
На st_ina и usmivkata20 - бързо оздравяване.🍀
Аз, от 8-ми март съм се кротнала на диванчето... чета си ви редовно, радвам ви се и ... си ближа раните. Оо, не са от раздялата. По добре разделени и щастливи, отколкото нещастни заедно.
Изживявам разочараванието си...(не падайте, направо ме нападайте☺)...от Керем. Усещания...лични, различни и които трудно преглъщам. Не мисля, че Ханде и Керем се различават в мирогледа си. По скоро в момента имат различни приоритети. И загубено доверие. А ранената вяра не се възстановява. И в природата, и в отношенията, появили се пукнатина всички вътрешни и външни сили работят за разрастването и. Трудно се намира спойка, която да направи материала по-здрав и устойчив. Ако все още има тлеещи чувства, искрено им желая да намерят вълшебната спойка и ги видим щастливи и по-силни. Ако не...животът е пред тях...
Разните следвания и отследвания в соц мрежите винаги са ми били смешни и нелогични. Но ако в техният случай това е начин да запазиш лоялност, да не изпадаш в дребнавост и се предпазиш от грозни думи и нападки, ако не искаш да разтягаш до безкрайност агонията си, ако не искаш да лицемерничиш и подвеждаш феновете си, ги оправдавам.
Заредете се с усмивки за следващите им проекти!

И евала на Гюнфер и чичото, че извадиха Керем от дупката.

Приятна вечер!

Бъдете щастливи в деня на щастието и нека не променяме добрия тон в темата!
Темата , която е наша сцена за изява - поетеси, сценаристи ,режисьори, коментатори, анализатори, последователи и .... 

Шегувам се нали, няма незаменими в темата. Хубаво е да се знае. 

Има ли специален уебсайт за тези събития на Керем, където редовно се публикува, та дори и няколко дни предварително, къде и какви изяви има?

В крайна сметка идеята на темата наистина е да си правим харашото, а не да се нападаме и да си разваляме настроението. Ако някой се чувства неприятно, пишейки или четейки тази тема, няма смисъл да си го причинява, табики. Темата ще я има и след нас, както я е имало и преди нас. Кръговратът на живота, нале. Един си отива, друг идва на негово място и така нататък. Колелото си се върти.
Изчетох съвестно 62 поста. Бях решила да не пиша, но не се сдържах. Преди няколко месеца започнах с "Влюбих се в любовта им." Днес, това не е така. Тя не издържа проверката на времето. Не им се получи, на мен също. Не познах. И какво лошо има в раздялата? Само те си знаят причините, а ние разчитахме на опашка от тритон, око от жаба или крило от прилеп, за да познаем. Е, не познахме. Така и ще остане във въздуха. Днес всеки е поел по своя път. И няма лошо. Измъквайки се от тъмнината, слагат ръка пред очите си, за да не ги заслепи светлината и продължават напред. Виновни няма. Керем е поканен на фестивала в Малага, бе поканен и предния път. Каква вина има? Да, успехът е общ, но причините да бъде в Испания са други. И кой е виновен, че чичо му живее в Испания? И кой ни обещава, че има равни стартове в живота? Усетили са пулса на времето и се възползват от него. Ханде има други планове. Утре може да открие изложба в Лондон или Барселона и да се питаме къде е Керем ли? Не, не съм съгласна, че са скачени съдове. А защо не отиде в Италия? Верисимо са поканили Керем, така, както бяха поканили Джан и Демет в две поредни предавания. Ханде има агенция. Тя отговаря за PR й. Казват, че Гюнфер, която е живяла в Италия е помогнала за гостуването. Дали е така, никой не знае. При гостуването там Керем говори с огромна любов и уважение за Ханде и за целия екип. Не бих нападнала никого от тях. Но когато дори децата ти сбъркат, взимаш страна. На подсъзнателно ниво везните винаги клонят леко в дясно или ляво.
." Бъдете здрави