Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 115)

• 45 348
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
Поли, вярвам че е така при повечето. Имаме си моментни състояния, дискутираме, подразним се малко и продължаваме.

Няма да крия, че периодичното напомняне за тема на Ханде не е приятно. Темата е тръгнала за Керем, но едва ли някоя от нас може да си криви душата, че от две години темата се превърна в Керем и Ханде. За момента е и продължава по този начин. Дали ще остане така, докога ще е...не знам.

Дали пишат 100 или 5, за мен значение има. Активността в темата е показателна, както за Керем, така и за тези, които пишат в нея. Дали писането на тези потребители предразполага другите да се включат или да бият шута на темата и да се дистанцират.

Последна редакция: нд, 20 мар 2022, 16:50 от midnight__sun

# 376

На първото видео охраната казва да направят само 1 обща снимка с феновете, а Керем казва "мисля, че 1 по е 1 добре, селфи". Тогава охраната казва на феновете да се подредят на опашка. Heart Ето това е земен човек. Можеше да се размине с една обща снимка за 2 секунди, но той сам каза, че иска да се снима с всеки един поотделно!

П.с не е охраната, а чичо му казва това за общата снимка, от втори поглед го видях в цял ръст Joy

# 377
Прекрасен Керем

Честит рожден ден Phillipine бъди жива, здрава и много щастлива заобиколена от любими хора.

Красива Ханде

Мъжкари

# 378
# 379
Здравейте,  знаети ли кои ще са следващите изяви на Керем - интервюта, тв шоута, награждавания?
С други думи - къде и кога можем да го видим на живо?

# 380
  • Sofia
Здравейте! В тази тема четях всеки коментар до преди десетина дни и след това започнах само да я скролвам, търсейки нещо ново и така попаднах на събитието в Малага. От два дни чета и гледам клипчета и се радвам за Керем, защото го следя още от "В очакване на слънцето". На мен Керем ми е любимец, а има една приказка: Когато обичаш някого му прощаваш всичко, дори недостатъците, а когато не го обичаш, не му признаваш нищо, дори достойнствата!

Много се изписа за връзката на Керем и Ханде и сега много за раздялата им. Не казвам, че нямаме право да коментираме, а че нямаме право да ги нападаме след като всичко е ЕЖК (една жена (журналист) каза). Въобще нямаме право да ги обиждаме, както смятаме, че те нямат право да ни обиждат нас. Те си свършиха прекрасно работата в сериала, създадоха магия, която дълго ще се помни и да направи ги мнооого известни, НООО това не е от супер качествата им като артисти (просто сюжета на серияла не изисква разгръщане на актьорски качества), те просто омагьосаха хората с химията помежду си. И не смятам, че е само тяхна заслугата за успеха на сериала, а само че те са лицето на сериала!

За мен ролята на Али в "Bu Şehir Arkandan Gelecek" е много по-силна и показва таланта му на актьор. Серкан Болат не е благодатна роля за изява на качества и съответно за оценка на качествата на един актьор. А и аз в нито едно интервю или събитие не съм видяла иили чула, че Керем се мисли за актьор, който е научил всичко или е най-големият. А и никой в темата не го величае, а просто го обичаме, харесваме, възхищаваме му се, но и си казваме когато нещо не ни е харесало.

Ще цитирам пост 361 на Yassy_N - "Допитах се и до съпруга ми, той е режисьор да не гледам нещо, което ми убягва. Становището му ме втрещи - "мускули, добра игра с мимиките и толкова, това сега се харесва".
 В едно от първите му интервюта как е накарал Ханде да работи с него ... отговорът му беше, горе - долу следния: Казах и, че това е проект за който няма да съжалява... / и  понеже тя е с нулево его/ това е от мен Той ще обере лаврите, а негативите са за нея. Ще я слагат с тоз и онзи, ще я наричат златотърсачка, инфлуенсърка и т.н. какво ли не."

И да Yassy_N, видях че си разбрала, че за теб става въпрос, но за мен това не е лично мнение, а е нападане и то без основание. Защото дори когато съм скролвала коментарите в тази тема не съм видяла някой да напада Ханде, така както си го описала, ако се отнася за други социални мрежи, то трябваше да го напишеш. А за мнението на съпругът ти, който е режисьор мога да кажа само, че всеки има право на мнение, но и той не е нито Франсис Форд Копола или Мартин Скорсезе или..., а и незнам какъв точно откъс си му показала да гледа.

И така да си дойдем на думата светът не е черно-бял, той е пъстър и затова е прекрасен. Харесвам Еда и Серкан, харесвам и Ханде и Керем, доставя ми удоволствие да ги гледам излъчващи любов и щастие. Смятам, че всеки от тях преминавайки през този етап от живота си е надградил себе си в много отношения и сега ги чакаме с нови проекти и изяви да продължат напред.

Желая ви слънчев и прекрасен ден и да не забравяме, че всички сме хора, дори и нашите любимци и нека не им слагаме етикети като на стока!!!

# 381
Здравейте,  знаети ли кои ще са следващите изяви на Керем - интервюта, тв шоута, награждавания?
С други думи - къде и кога можем да го видим на живо?

Говори се, че ще участва на филмовия фестивал в Барселона др месец  , но не е потвърдена новина. Винаги се разбира за визитите му в последния момент,  4-5 дни по-рано.

# 382
Тези дни Керем е на гребена на вълната. Другият път може да е пак той, но може и да е Ханде. Яснота какво да правя, къде и какво за кого да пиша нямам. Но не се и съмнявайте, че ако има нещо покрай Ханде няма да го донеса. На който му харесва хубаво, на който не, пак хубаво. За мен не е проблем. Simple Smile

# 383
Не знам защо, но небрежен ми харесва повече, отколкото в костюм. В ежедневни дрехи, без един тон лак на косата. Joy По дрехите посрещат, по ума изпращат. Wink

# 384
Коя му е рошила перчема на Керем 🤔

# 385
Коя му е рошила перчема на Керем 🤔

Аз бях че от много време не съм му се любувала като бял човек 🤟😂

Стайла ми напомня първия епизод на БШАГ косата е еднакво рошава и страшно секси

# 386
Фили, честит рожден ден!

P.S На болните бързо оздравяване!

# 387
Става,  щом не си е търкал темето докато чете бг мама чрез гугъл преводач 😈

Фили,  ЧРД! 🌺