Агенцията първо да си го качи на сайта и в социалните мрежи, така би било най-професионално и етично. Ако Гюнфер си разбира от работата, това трябва да е правилният начин. Не чрез посредници. Защото там напоследък всеки пише и всеки прекопира. Да си актуализира сайта също и по възможност да създаде такъв индивидуален за Керем, Акън и другите, които менажира и са събрали в последните години голяма популярност. Да се съберат проектите, рекламите, миналите и бъдещи изяви на едно място.
Бро, приемам го и аз за нещо нормално. Затова снощи не четох старателно коментарите, а днес се върнах да ги прочета. Преспала, на трезва глава. Приела съм повечето по някакъв начин близки, едни повече, други по-малко. По форумски начин. Трети са персона нон грата. Препирните ви и моите с вас по някой път ми влияят, дори и да не съм била в случая в окото на бурята. Повечето неща в темата ми минават за 2 часа и не ги взимам присърце, някои пък остават. Кое остава при мен се знае, не го крия и не искам да го правя.

Хубаво ти е аватарчето. Но и аз не мога да скрия пристрастието си към Керем, харесвах много повече стария ти аватар с него. Особено сцената с Али Смит, която беше подбрала, и усмивката на Керем… бяха един път! 

)
Не е приятна работа.