Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 115)

• 45 801
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
Добър вечер Simple Smile
Сега ... аз виждам, че има хора, които вярват, имат надежда. И други, които преимуществено се основават на логиката, която свързва факти (на отписвания, триенета, липса на съвместни срещи и появи...). Аз самата съм от втората група. И знам едно - логиката не може да пребори една вяра или надежда. Тцъ... От такава позиция най-добре е да се следва правилото на Дейл Карнеги: "Спечеленият спор е избегнатият спор." Hug

# 496
Покрай дрязгите на едни, други минават между капките. Набраха инерция покрай вас и почват да се взимат насериозно, мислейки, че са им забравени простотиите.
Някои сигурно са, аз обаче не съм!

В темата има един човек, който открай време по някакво мое усещане ми е много симпатичен. Azisiq, голяма си сладурана по свой си начин, чистосърдечна. Четейки коментарите ти на фона на нашите, направо ти се изумявам. Flowers Hibiscus

Последна редакция: вт, 22 мар 2022, 01:23 от midnight__sun

# 497
Никой не ме е питал, ама и аз да си кажа, защото се чувствам като една от тези, които не пишат често.
Темата, че се промени е напълно нормално - няма проекти, сериали, реклами и се чудим какво да обсъждаме. Обаче съм забелязала една тенденция на пълно вманиачаване (на всички, не на някой конкретен). Първо беше "заедно ли са?", после стана "ама защо не се показват", премина в "разделени ли са?" и завърши с "защо са разделиха?". Знам, че е напълно нормално като Керем е публична личност ,и то толкова известна, да се коментира личния му живот, на мен също ми е интересно, но със сигурност не задълбавам толкова. А тук тенденцията е на живот и смърт или иначе казано - двете крайности, което поражда спорове и дразги ежедневно. Някои са убедени, че те се крият, други ги разубеждават, решава се, че се дава тон на темата и ето - дразгата е готова. Това убива настроението и желанието за писане.
Мен това дебнене на знаци, лайкове и коментари ме изморява и ми е смешно, та дори и детско. Не ми е интересно да обсъждам колко пъти Керем и лайкнал снимката на Ханде или обратно. Смятам, че има по - важни неща, които могат да се обсъждат, а остават някъде из въздуха и не получават вниманието, което заслужават.
Посещението на Керем в Малага е big deal, според мен. Срещна толкова много хора, изживя толкова много емоции, представи се толкова добре.. а всичко това тук беше отразено с по един - два кратки коментара (не от всички, разбира се, имаше и такива, които искрено се вълнуваха, например БРО) и после отново се премина на редовното обсъждане на крият ли се, не се ли, ще го чака ли на летището, няма ли.. и всичко започва отначало - дразги, завоалирани подмятания, понякога директни обръщения. Казваме "ама не се обиждай", обаче то точно така става и на тия, които не пишат активно или искат да следят Керем, а не ХанКер вече, им дотяга да четат едно и също. Ами, аз май съм една от тях.
Не съм тук заради Ханде, няма и да остана заради нея. Доведе ме сериалът и Керем, който съм гледала и преди това. Той е това, което ме задържа тук. Да, много ми харесваха като двойка, исках да са заедно, но всичко това е минало, а аз не обичам да ровя в минали неща и събития. Неведнъж съм казвала, че Керем ми "легнал" трайно на сърце и оставам тук заради него и избягвам да се включвам в теми, свързани с Ханде и ХанКер. Понякога има какво да кажа и го казвам, но през повечето време предпочитам да замълча, от колкото да съм активна само колкото да взимам участие в дискусии. А и моето мнение обикновено се подминава, защото масово не се харесва.
Та, така..  гледам си баткото и бебето и си мълча, може да не пиша редовно, но не спирам да ви чета. 💜

# 498
Никога не съм писала пост, който евентуално ще се хареса или не на аудиторията... Дори си спомням един, който беше достатъчно остър... Странно беше, че за него получих най-много харесвания. Всъщност, различните гледни точки замислят, спомагат ситуацията да се разгледа от друг зрителен ъгъл и няма защо да се сърдим, че някой имал противоположно мнение В момента ситуацията е такава - статична... И в отношенията на Ханде и Керем, и в работата им. Обществена тайна е, че каквото ни предложат, това коментираме. Фокусът се измести отдавна, едва сега Малага лекичко тръгна да обръща обектива в друга посока... Когато двамата започнат динамично да присъстват в нови проекти и филми, а не статично да се лайкват или не в мрежата,  тогава със сигурност ще има и за какво друго да се говори.. Засега въртяхме в "пералнята" и препирахме по няколко пъти една и съща порция дрехи, центрофугирахме, изстисквахме я по няколко пъти на ден.. Но и в това има нещо позитивно... Иначе темата можеше и да замре съвсем... Колкото и грубо да звучи - в крайна сметка, и ние работим с "матряла", който ни се поднася, нали така!? ... Затова очакваме в скоро време от тях нови проекти, динамични делници и прекрасни усмивки, с които да зареждат и да е правят света по-смислен, по-щастлив и по-красив.. ❤️

# 499
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

# 500
Добро утро! Много харесвам хора като Керем Бюрсин, които знаят какво искат и как да го постигнат, имат трезв поглед върху заобикалящият ги свят и излъчват позитивна енергия и доброта. На такива аз казвам светли души. Това са хора, целунати от Бог. Желая му да бъде щастлив точно така, както той си го представя. Хубав ден! Усмихвайте се на света, за да ви се усмихне и той! 🌺

# 501
Магия, не че искам да си ги "мерим", но току що изброих , че в последните 4 дни за посещението на Керем в Малага съм написала точно 30 поста! А ти ? Имаше много маТриал , който е имал желание да се включи се е включил по темата. За да спре да се обсъжда една тема трябва да започне да се обсъжда нещо друго. Наистина очаквах много по -голяма активност в събота и неделя, имахме събитие , достойно да свали хората от балкона, но не би!
По темата за Ханде и Керем репликирам, когато сметна за нужно, което не е особено често. Joy

# 502
Микии, мисля, че казах, че е имало момичета, които активно са писали, не се обиждай веднага 😀
Аз нямам физическа възможност да се включвам постоянно

# 503
  • София
Привет! Heart Eyes Дойде пролет, емоциите и страстите бушуват! Stuck Out Tongue Winking Eye

Стори от Керем, 21.03.2022 от Малага Heart Eyes
Благодари на Антонио Гонзало, на всички, с които се е срещнал и на красивия, красивия град Малага!
И на всички, вкл. нас, които гледаме това видео! Heart
https://twitter.com/i/status/1506138546863841283

Последна редакция: вт, 22 мар 2022, 09:06 от Dilemi

# 504
Микии, мисля, че казах, че е имало момичета, които активно са писали, не се обиждай веднага 😀
Аз нямам физическа възможност да се включвам постоянно

Не се обиждам, викам да те предизвикам и да те  задържа малко долу, че ако никой не ти репликира, пак ще отлетиш. Joy Знаеш, че си ми на сърце. Stuck Out Tongue Winking Eye

Снощи щях да коментирам на Бърборанка по темата, че много обидчиви са станали всички та тръгват да напускат темата при всеки спор.  Не знам за другите, но Марги със сигурност не е обидена на никого, просто цветята не могат да виреят в токсична среда, явно така е усетила въздуха към момента. Joy Аз пък съм си плевел/бодил и не ми пречи. Joy

П.с. докато пишеш активно в темата е нещо като наркотик, няма отказване. Но , когато спреш ,  по една или друга причина, след това много трудно почваш отново, защото знаеш, че пак ще се пристрастиш , докато те е нямало се е заформила някаква общност и се чувстваш като натрапник. Joy

Последна редакция: вт, 22 мар 2022, 09:16 от mikipoli

# 505

Хипотетично - Ханде си хване друг, след година роди от него. Какво се случва с вашата вяра? Керем е бащата, но за пред медиите ще пишат другия?

Не очаквам отговор, защото го знам 🙃

Това ми напомня за истерията около Туба и Мурат преди години в същия този форум. Когато Туба роди близначките имаше болни мозъци, които говореха, че бащата е Мурат, а още по болни от тях, че едната близначка е на Онур, а другата на Мурат. Сетих се за това, защото тогава дъщеря ми беше малка и аз се запитах как би се чувствала тя един ден, ако за нейния баща така се пише и тя го види. Дано момичетата на Туба не се сблъскат никога с тези отвратителни писаници по техен адрес преди години.
Така, че няма да се учудя, ако припишат на Керем чуждо бащинство

# 506
Колкото и да има уж толерантност, инстинктивно всеки заема нечия страна, макар и уж завоалирано, така че според мен дразгите са почти неизбежни, аз пиша все по-рядко, защото всеки мой пост, в който кажа нещо не особено ласкаво за Х. се приема като заяждане, а най-странното е, че обиждането на патрона на темата се опита да бъде замазано под това, че всеки имал право на мнение, явно всеки, но не и този, който не смята Х за нещо уау. А пък, ако кажа, че за мен и на външен вид не е нещо особено, сигурно ще бъда замеряна с камъни, но има актриси, които ми допадат много повече като външност и ми се ще да видя Керем с някоя от тях (Бурджу Йозберк, Джемре Бейсел, Мелиса Аслъ Памук, Демет Йоздемир).

# 507
Добро утро! Coffee

А защо е токсична средата ? Не е заради Ханде и Керем, те не са ни проблема. Satisfied Проблемът е между потребителите и той идва от нас самите. Тонът в темата предразполага останалите дали да се включат. Ако съм нов потребител, четейки в момента няма да го направя. А ако съм стар потребител, агитациите да сляза от балкона няма да ги взема под внимание.

Мики, не знам дали в отказалите се от темата включваш и мен? Satisfied Изобщо не искам да бъде поставяна под съмнение активността ми в темата. Мисля, че съм един от първенците в това отношение. Trophy Stuck Out Tongue Closed Eyes Ако мога да си сметна времето прекарано в бг-мама, ще се осъзная, че съм загубила много време да влагам нерви и емоции в изгубени каузи, а съм можела да върша по-приятни неща.

Ако не съм отразила Керем в Малага подобаващо, то не е заради Керем. А по съфорумски причини.

Имах един пост преди дни в старата тема, че заради писането и репликирането ни, някои се настройват негативно към актьорите. В нашата тема, в случая повече срещу Ханде и по-малко към Керем. Пример е писаното над мен.

Последна редакция: вт, 22 мар 2022, 10:07 от midnight__sun

# 508
Има хора, които казват, че докато не видят лично изявление от тях нямало да повярват. Аз искам да попитам защо им е лично изявление след като пак няма да повярват и тогава ще ги нарекат лъжци. Угодия няма да има за някои
За съжаление социалните мрежи днес са показател за нашия живот и в частност на богатите и известните. Особено Инстаграм. От там може да разберем кой с кого се е събрал, кой за кого се е сгодил, оженил, кой с кого се е разделил, развел, какво дете му се е родило, даже да покажеш на живо раждането...
Керем и Ханде направиха своето изявление именно в Инстаграм, то е очеизвадно. Агенцията на Керем в лицето на Гюнфер изпрати съобщение до медиите, за да опровергае слуховете за това, че той има връзка с жени, които му се приписваха в последните седмици. И в това заявление много тънко беше подчертано, че в живота му няма никой. Фен акаунта Актуел публикува въпросното изявление след което го изтри, но на другия ден отново го публикува и тогава то си остана, защото Актуел се е консултирала с Гюнфер и тя е потвърдила, че е съвсем ново. Започнаха да обиждат Актуел и да я наричат лъжкиня. Само да кажа, че и Керем, и Гюнфер следват Актуел в Инстаграма и понякога харесват публикациите. Така, че Актуел няма да публикува нещо невярно при положение че е следвана от Гюнфер и Керем.
Друго - Всъщност нито Ханде, нито Керем са длъжни да правят лични изявления. Те да не са кралски особи, че да се отчитат за личния живот пред поданиците си. Лични изявления прави баба Бети за поредната сватба на някоя от внучките й или за раждането на поредното й правнуче. К и Х не са нито Уилям и Кейт, нито Меган и Хари или някоя друга европейска кралска особа.

# 509
  • София
Привет и от мен! Animal Bee

Рязко сменям темата - съгласна съм с тези от вас, които писаха, че ние сами задаваме тона в темата. И в буквален, и в преносен смисъл. Днес съм на вълна “ръцете на Керем”. Знаете колко много им се впечатлявам и колко много ги харесвам. Та… на който са му залипсвали ръцете на Серкан Болат / Керем Бюрсин, връщам малко лентата назад:

Прочетох всички коментари от моя последен от снощи насам и не искам да се повтарям, пишейки нещо, написано от вас. Виждам обаче, че сте ме разбрали правилно, което ме радва. Може да пропусна накоя, но това са нещата, които ми изскачат в ума сега и искам да споделя:

Магия Purple Heart, с теб може да сме били на различно мнение невъднъж и два пъти, но така, както сме били на различно, сме били и на еднакво. И с повечето от вас съм така. Понякога съм съгласна с едно нещо, което пишете, с друго не съм. Това за мен са си съвсем нормални неща. И абсолютно не трябва да се тълкува като “днес ви харесвам, утре - не” или “днес съм с вас, утре съм против вас”. Толкова често споря с приятелките си, с колегите, със семейството. Но успяваме да водим интелигентен и градивен спор, затова обидени няма. Иска ми се и тук да бъде така, когато се стигне до разминавания в мненията. Simple Smile

Мики Yellow Heart, ясно ми е, че хората понякога имат нужда от почивка и не съм аз човекът, който да им казва “пиши” или “не пиши”. Затова оставих всеки сам да преценява за себе си. Самата аз не знам кога (и дали) ще се изморя и ще си взема отпуск от темата. Когато бях с Ковид, намалих писането, но редовно ви четях. Разбирам напълно и приемам правото на всяка от вас да пише или да не пише в темата. Друг е въпросът, че някои от вас наистина ми / ще ми липсват. Simple Smile

Vermilion Green Heart, според мен имаш пълното право да си напишеш различното мнение, както го правиш сега. Красотата е субективна. Така че в очите на един може да си красив, в очите на друг да не си. Не виждам нищо лошо в това да напишеш как ти усещаш нещата. Само че, за да бъда честна, много често мнението ти звучи като провокация към останалите и затова според мен напрежението се покачва. Може би, не целиш да се заяждаш, а това е твоят си маниер на писане. Пишеш отскоро и още не сме ти свикнали. Wink

Миднайт Blue Heart, права си за тона в темата. Но той няма как да бъде винаги позитивен и приятелски. Ще има спречквания, това ми е ясно. Дори сега да се разберем, след време пак ще стигнем до същата ситуация. Просто това си е част от живота и аз го приемам за нещо нормално. Днес някой не е на кеф, казал е нещо, друг се засегнал, ‘щото и на него не му е ден и хоп - станала препирнята. Зависи си до голяма степен и от характера на хората - на някои им е къс фитилът, но пък лесно им минава, други прекалено много задълбават и т.н. И тези неща съм ги приела. Затова вчера написах, че  казвам “здравей” на всички, които са решили да пишат в нашата луда тема и се надявам да останат. Темата си е луда като всички нас. Всяка от на си има нейната лудост и това съм го приела. Не ми пречи. Wink

За да завърша поста красиво и позитивно, споделям тази лятна, свежа и гореща сцена от нашия сериал. Много ми се иска да е лято вече, да съм на море, да отпивам глътка коктейл на брега, загледана във вълните, които се разбиват, усмихната, безгрижна, размечтала се…

Последна редакция: вт, 22 мар 2022, 10:28 от Бърборанка с розови очила

Общи условия

Активация на акаунт