Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 115)

• 45 368
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Един неотразим Керем.

Не мога да не го кача.
Мама Чийдем и татко Памир продължават да следват Ханде в Инстаграма.

Пише, че когато Керем и Серенай са се разделили, майка му веднага е спряла да я следва. Ако имаше раздяла между Ханде и Керем, майката, която е много активна в социалните медии, щеше да спре да следва Ханде.
Направих си труда да проверя дали Ханде следва нейният баща. Няколко пъти разгледах профила й и не го видях. Ханде не следва баща си. Интересно защо.

# 481
  • София
Линде, моля ти се! Как Ханде да не следва баща си в Инстаграм, следва го и още как. Ето скрийншот от преди няколко минути:

Другото няма да го коментирам, защото меко казано се изморих. Simple Smile

# 482
  • София
Сори БРО но аз не можах да го видя.
Съжалявам, че това те уморява.  Не се уморявай. Почивай си, не е нужно да коментираш всичко. Всеки си пише, каквото намери за необходимо. Не мога да угодя на всички.

И още Керем.

# 483
Майката на Керем и майката Серенай си приказваха бая сладко в инстаграма като роднини ама всеки може да си вярва в каквото иска стига я чекнахте тази Серенай оставете я в миналото на Керем както аз го направих. Голям зор,че се разделиха нормално за някои наистина?
Много е грозно наистина! Осъзнайте се вече това са две различни връзки плаша се като ви чета такива наистина напомняте ми на всичко което се опитвам да стоя далеч от него стига наистина...
И как Ханде няма да следва баща си нали той я създал заедно с покойната и вече майка?

# 484
  • София
Една ядосана Еда...

# 485
Линде, съвсем спокойно питам и искам ти да си спокойна, когато ми отговаряш, ако изобщо решиш да го направиш. С цялата си сериозност задавам този въпрос.

Какво трябва да стане, за да приемем, че Ханде и Керем не са заедно? Българският национален отбор да стане европейски шампион? Метеорит да падне? Украйна да спечели срещу Русия?

Питам, защото спирането на лайкове не беше достатъчно. За мен също не беше.
Липсата на информация не бе достатъчна. Имаше слънчево затъмнение в Турция, затова така. За мен също не беше достатъчно.
Ханде отследва Керем - показателен ход, който говори на къде клонят везните. (аз вече свикнах, но за други все още не беше достатъчно това, за да приемат раздялата.)
Керем отследва Ханде и пак има надежда във вашите очи и мечти.

Ако имало раздяла, майката ще отследва Ханде… мислите ли, че Ханде е на преден план в дневния ред на майката на Керем, че да ни дреме кого следва? Жената следва който си иска. Може синът й и бившата снаха да не се харесват, но тя да си е окей с момичето. Има и такива примери. Може да гласят и някоя друга от дамите, които жената следва, за бъдеща снаха, това защо го изключваме?

Та, да се върна на въпроса си - държите лично Керем или Ханде да ни го съобщят, като ни се обадят по жицата или е крайно време да свикнем с мисълта, че Ханде и Керем не са заедно?

Не се заяждам, нито искам да си говорим неща от типа на - като не ти харесва - не коментирай. Не става въпрос за това. Нещата са очеизвадни от половин месец, окончателно, но ние си боксуваме на едно място. Знам, че за някои е по-трудно, но под вола няма теле!

# 486
Мда , разбирам, че за някои е трудно да приемат раздялата , но какво да се прави - живот , Сега чакаме нови проекти и за двамата . Дано новите партньори ни допаднат .Що се отнася до раздялата им , все си миля .че след време ще се разбере поне мъничко , какво се е случило .

# 487
  • София
Налбантова нека аз да си реша, какво да приемам в живота и какво не. Не е нужно да ми влияе някой. Какво да пиша също си решавам аз. Няма нужда от рецензенти. Всеки да си пише, каквото си харесва. И ако иска да го приема, ако иска да не го приема. Не се сърдя на никого. Затова не се сърдете и вие. Форума е отворен за всякакви коментари. 

# 488
  • Кърджали
Честно казано,.това заедно ли са, не са ли и по-точно търсенето на признаци как все още са (при все че вече и звездите ако погледнеш небето изписват "разделиха се") става вече досадно, най-меко казано.
Големи хора сме се събрали уж. Трябва да сме наясно,че света не почва и свършва с тяхната любов..
Другото Налбантова го написа доста добре

Иначе, много се радва популярността на Керем в Испания. Дано успее да използва тази популярност като трамплин да сбъдне мечтите си.

# 489
Линде, не ме бъркай с царя, който ни казваше да му вЕрваме. Вярвай в каквото искаш, не пропагандирам.
Зададох въпрос, обикновен, нормален въпрос. Не съм питала колко е хипотенузата на правоъгълен триъгълник, нали?
Интересно ми е какво трябва да се случи, за да повярвате в реалното, а не в друго?

На мен също не ми е било приятно, когато осъзнах раздялата. Визуално бяха страхотни заедно, но никой мен не ме пита какво ми харесва, нито го интересува моето мнение.

Хипотетично - Ханде си хване друг, след година роди от него. Какво се случва с вашата вяра? Керем е бащата, но за пред медиите ще пишат другия?

Не очаквам отговор, защото го знам 🙃

# 490
Линде, не ме бъркай с царя, който ни казваше да му вЕрваме. Вярвай в каквото искаш, не пропагандирам.
Зададох въпрос, обикновен, нормален въпрос. Не съм питала колко е хипотенузата на правоъгълен триъгълник, нали?
Интересно ми е какво трябва да се случи, за да повярвате в реалното, а не в друго?

Хипотетично - Ханде си хване друг, след година роди от него. Какво се случва с вашата вяра? Керем е бащата, но за пред медиите ще пишат другия?

Не очаквам отговор, защото го знам 🙃
Нямам какво да добавя ти си Аз аз съм ТИ...

# 491
  • София
Налбантова Beers,
Скрит текст:
ти не разбра ли, че тук сме много толерантни, докато някой не напише нещо, което не се харесва на друг. Тогава се започва с “не чети, ако не ти харесва”, “не си длъжна да ми отговаряш” и “всеки има право на мнение”. Да, точно така е - ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА МНЕНИЕ. И когато си го напишеш тук на всеослушание, трябва да имаш топките да понесеш и чуждото такова. Аз не се натоварвам от различното мнение, това държа да е ясно. Нито се сърдя, нито приемам нещата лично и фатално. Може да се ядосвам понякога, особено когато нещо е против моите разбирания, но това за мен си е в реда на нещата. Това е част от всяка една комуникация. И да, отговарям, когато нещо не ми допада, защото съм такъв човек - не мълча, директна съм. Ясно ми е, че няма как да сме всички на едно мнение и е най-нормалното нещо като си обсъждаме и коментираме, да се разминаваме в мнението си. Само че защо постоянно трябва някой да се сърди, засяга и тръшка? Аз не целя да обидя някого, когато си напиша различното мнение. Това е диалог бе, хора! Защо някои от вас са толкова докачливи?! Не пиша с цел да се заям. Защо така го приемате? Какво, да си мълча ли, когато не съм съгласна с нещо? Еми няма да стане. Като имам какво да кажа, правя го. Смятам обаче, че досега винаги съм си изказвала мнението много възпитано и не помня да съм обиждала някоя от вас. Или вас ви обижда различното мнение?? Напоследък кръговратът на темата е: сърдим се, тръшкаме се, напускаме темата. Много чувствителни са всички, много драма, много нещо. Разбира се, не всички реагират така. Има и изключения. Но… схванахте ми мисълта. Ето това е уморително за мен. Този тип комуникация “кон с капаци”. Сега сигурно и аз ви натоварвам с това ми мнение, за което се извинявам, ама трябваше да си го кажа.

Това вече го слагам в открит текст - напоследък все по-често коментарите ми тук са харесвани от момичета, които преди пишеха доста активно, а сега липсват. Много ще се радвам, ако споделят в темата на какво се дължи това. Какво ви накара да спрете да се разписвате??

Струва ми се, че нещо в темата куца и ми се иска да го оправим. Но също така ми се струва, че комуникацията тук трябва да започне да се води по малко по-различен начин. Когато има различни мнения, да не приемаме непременно, че един напада друг. Вие в реалния живот само с хора на вашето мнение ли си говорите и така навътре ли го приемате, ако някой ви репликира? И толкова лесно ли се засягате? Натоварването идва оттам, че приемате нещата твърде лично. Аз може да се ядосвам, но не се натоварвам. Различни неща са за мен. Ядосването ескалира бързо, но трае кратко. И забравям след кратко време. Другото, натоварването, остава един лош вкус, трупа се и накрая затръшваш вратата след себе си. Това го помня и рядко отварям врати, които съм затръшнала. Аз не идвам тук с идеята да обидя някоя от вас, нито си мисля, че някоя от вас цели да засегне мен. Затова не се натоварвам по никакъв начин в темата. Simple Smile

А сега… вдигам бялото знаме с надежда да ме разберете правилно. Пожелавам лека нощ на всички и знаете - утрото е по-мъдро… Wink

# 492
Бърборанка, кои са тези момичета и защо не харесват и моите коментари?? 😭😂
На мен ми липсват druon , neorum, супер Катето, но те отдавна се изгубиха, пък и бяха тук , заради сериала, мисля , че безсилието на сценаристите им дойде вповече и спряха да влизат в темата.

# 493
  • София
Не знам дали е коректно да ги изписвам поименно, затова не го направих. Но хайде, от мен да мине, ще ти кажа само, че част от тях ги споменаваш по-долу. Wink
На мен ми липсват druon , neorum, супер Катето, но те отдавна се изгубиха, пък и бяха тук , заради сериала, мисля , че безсилието на сценаристите им дойде вповече и спряха да влизат в темата.

# 494
Не знам дали е коректно да ги изписвам поименно, затова не го направих. Но хайде, от мен да мине, ще ти кажа само, че част от тях ги споменаваш по-долу. Wink

😱 шок, шок, добре, че ги споменавам за добро 😂

Общи условия

Активация на акаунт