Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 115)

• 45 303
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Едит:
Както написа един фен: “Керем и Ханде затвориха кръга - от непознати станаха приятели, от приятели - двойка и от двойка отново се превърнаха в непознати.”

Изненадана съм, честно казано, че я отследва. Не го очаквах от него. И двамата ме разочароваха с тези отследвания. Наистина не го очаквах от тях. Но… те си знаят най-добре. Аз отдавна се изморих да гадая какво се е случило / случва между тях и както писах преди време - изгубиха ме. Не ги мисля вече. Да са живи и здрави, приела съм раздялата им за факт и гледам напред. Дано бъдещето им донесе по-щастливи емоции и на нас, феновете, покрай тях. Чакаме следващите им проекти. Simple Smile

# 136
Да се надяваме скоро двамата да излязат и да съобщят какво става с тях в личен план . И ние да не гадаем повече.

# 137
Едит:
Както написа един фен: “Керем и Ханде затвориха кръга - от непознати станаха приятели, от приятели - двойка и от двойка отново се превърнаха в непознати.”

Или пък възможност да ги видим най-после индивидуално. Забравихме, че са отделни личности.

Обзело ме е някакво спокойствие. Все си мисля, че ще е за хубаво. Simple Smile
Да не са посмяли да се последват, иначе ще си махна всеки лайк, на всяка публикация, която съм им харесала. Smile

# 138
  • София
Миднайт, аз никога не съм ги приемала така. За мен те са бяха хем Ханде и Керем, хем Ханкер. Радвах се на индивидуалните им изяви и очаквах следващите им проекти с нетърпение. Отделно от това се радвах да ги виждам заедно и чаках момента, в който ще започнат да се държат като нормална двойка, без цялото това пазене, криене и внимаване. Не го дочаках, но здраве да е. Wink

Иначе да, винаги гледам позитивно на нещата - ще е за добро. Няма как иначе. Просто някои неща изискват време. И сега може да ти се струва лошо нещо, но след време да осъзнаеш, че е трябвало да стане така, за да е после много по-добре. Simple Smile

# 139
Не се изразих правилно, защото винаги съм успявала да ги разгранича, но много не успяха.

След отследването на Ханде масово избесняха всички, сега пък им е смешно.
Има нещо сбъркано в цялата работа. Animal Hear No Evil

# 140
Bell Вече не ги мисля. Всеки стъпи на своята пътека. Не, не ми харесва отписването, но пък никога няма да разберем мотивите на всеки един от тях. Смятам, че Керем изчака достатъчно. Накрая сложи точка. Когато не те искат, си длъжен да го преживееш. Не ми се иска да изтрие общите им снимки. Те са сериални, но пък никой не знае какви бесове бушуват в главата му. Ще се справят. И тя, и той. Утре е в Испания. Жалко е, че ние няма да сме там. Малага е чудесен град. Няма как да се скрие.Чакаме снимки. Ханде пък трябва да излезе от капсулата на времето, в която се е вкарала. И пак да го напиша - не, не вярвам на Дилара и компания.

https://www.youtube.com/watch?v=xq866Q7GUlc

Broken Heart "Иска ми се да не беше толкова трудно да те напусна..."

# 141
Започва да прилича на "схема". Нещо не ми е много достоверен целият този цирк. За един час 3 пъти отследвал-последвал-отследвал. Родата - същата работа. Като можеше с две думи да кажат, че не се е получило и край....
Всичко щеше да приключи и фенове и журналисти да ги оставят на мира.... Wink
на 98% съм на мнение, че са разделени окончателно, но тия 2% ми бъркат нещата .... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 142
Когато архивира снимката с кануто беше същата работа, просто човекът не е много на "ти" с технологиите. Joy Все пак преди 1 година научи , че можело  да пише коментари в туитър , а не само туит и ретуит. Joy Даже се бъзикаха с него , когато архивира снимката, че е ползвал упътване. Joy Та и сега предполагам нещо такова. Simple Smile
Миси, накара ме да се замисля, твоите 2% при мен ги изчислявам на 0,02% и затова не ми бъркат нещата. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 143
  • София
Миси, на мен не ми се вярва това цялото нещо с отследвал, последвал, отследвал. Според мен някои фенове вече са толкова отчаяни (искрено им съчувствам за което), че си измислят всякакви щуротии, за да си внушат, че нещо не е такова, каквото изглежда. За мен нещата са ясни. Wink

# 144

Здравейте!
Има си мнение на връзката Ханде§Керем, не ме оборвайте,  ПР  / актьори са взе пак/  и някъде там се появяват чувства. Приказката свърши и в реала , и в сериала. За едните хепиенд, за другите мълчание и гадаене по социални мрежи.  И все пак за мен истината е някъде там.
Нямам мнение с кого искам да ги гледам, отдавна не следя турските дизита  отблизо.

# 145
Bell Понеже в реала никога нищо не е 100%, та затова съм склонна да приема 99,99%. Да видим кой с кого ще снима. За Керем смятам, че няма да скочи скоро в ромком, а Ханде съм я гледала само във вратата и съм пас. Вече не очаквам да има такива заигравки по сетовете. Нищо няма да е същото. Но пък вярвам, че малкият ни спасителен остров ще го бъде.

“За нещастието и щастието знаят само стените. Стените имат уши, но нямат език…”

Broken Heart

# 146
В туитър също не я следва вече. Така, че мисля , че е редно да ги оставим и да спрем да ги шипваме като двойка извън общия им проект, разбира се. Не се надявайте на интервютата в Испания Керем да отговаря на разни лични въпроси, всички въпроси предварително се консултират. Wink

# 147
Аз също съм изненадана леко неприятно от Керем . Това ми говори ,че раздялата е била грозна . Дано не се лъжа , но интуицията ми почти никога не ме е повеждала . Напротив , когато не и се доверя ,съжалявам . Пред вид бързата раздяла веднага след забавлението с Мави , и отследването на бащата , си мисля ,че Керем бей нещо е ''сгазил '' лука . Или има замесена друга жена , или поне Ханде е заподозряла някого ( дори и безпочвено ) и се е разразил скандал , после раздяла .
Никога не съм ги възприемала като едно цяло , радвам се ,че открих Ханде . Тя трябва да се обучава , за предпочитане в Турция , защото не съм сигурна ,че е на ''ти '' с английския . За учене трябва поне средно ниво и повече . Ако се върнат към ромкомите ще съм разочарована , особено от Керем , но и от Ханде . Този Юсуф Чим  е симпатяга , но не мисля ,че е много успешен , той си е заседнал в летниците . Едва ли , обаче слуховете са верни .
Ще поживеем , ще видим .
Лека вечер , аз се готвя за Затворника , да не говорим ,че и там ни разочароваха - ГГ - жена след почти непоявяване последните наколно епизода напуска сериала , разбира се никой не казва защо , толкова бяха хубави с Онур заедно , направиха страхотна сесия в списание Маг преди  седмица - две .Пфу - яд ме е . ОБАЧЕ мисля ,че има вакантно място за красива жена до красивия прокурор ( е , преди мустците по ставаше ) .Асена е продуцентка , да покани Хандето , тъкмо има нужда от нов НЕкомедиен сериал .
Значи , ако питаха мен - изпащам Хандето при Онур , а Керем при Неслихан А. Smile

Последна редакция: чт, 17 мар 2022, 19:32 от Phillipine

# 148
  • София
И мен ме е яд за тази скандална и грозна раздяла, каквато я направиха те. И на двамата ме е яд. Защото Керем успя да се раздели цивилизовано със Серенай, без да се отследват, че дори и двамата пазят в профилите си обща рекламна снимка за бранда Мави. А нашите, след един толкова успешен проект, не успяха да запазят едни нормални отношения като бивши партньори в реала и сериала. Wink

Знам, че те си знаят и решават, но да бяха пуснали едно изявление, да бяха изтрили снимките от Малдивите и дотам. Никой не очаква да се лайкват. Хората щяха да поплачат малко за раздялата им, но поне щяха да си спестят тези месеци на разследвания и всякакви спекулации. Ама минало - свършено е вече. Няма какво да го чоплим повече. И все пак - яд ме е за тях. Grinning

Хайде да идва утре, да видим Керем в Испания и дано скоро ни зарадва с нов, хубав проект. Simple Smile

# 149
Тези двамата да не би толкова много да се ненавиждат,че даже не искат и да говорят за другия, феновете изявление ще чакат. Аборигените имат обичай, когато някой почине и името му вече не се споменава.
Иначе спор няма, бяха красива двойка. Добре, че нета пази спомени Close

Общи условия

Активация на акаунт