Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 115)

• 45 345
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
Фили, честит рожден ден! Да си жива и здрава! Heart И да ви пуснат скоро vk. Joy

Керем навсякъде винаги е казвал , че зад успеха на SCK стои целият екип  и успехът е дело на всички тях, а не на един или двама човека! Бърборанка вече написа какво каза на червения килим няма да се повтарям. Защо Ханде не била на визити в чужди държави , ами защото не са били уредени от мениджъра й или пък защото  е имала други ангажименти, които е сметнала за по - важни. Wink Със сигурност Керем няма общо с това и не виждам причина да му се търси отговорност Joy , въпроси от сорта "Къде е Ханде?" не съм видяла да са му задавани.

# 361
+1 БлагаВест
"Но се питам, когато се прибере у дома, след цялата тази еуфория и остане насаме, между четирите стени, дали отново ще бъде толкова усмихнат и  щастлив. Дали няма да си спомня, защо и откъде тръгна цялата тази любов към него. Защото в живота на всеки човек нещата вървят паралелно. Не може едното без другото. А аз съм сигурна, че дълбоко в неговата душа ще бъде пусто. Цялата тази известност Керем я получи благодарение на СЧК. Този сериал, който се излъчва в повече от 100 държави ги изстреля и двамата на върха на популярността. Целият екип плюс Ханде...направиха тази серия толкова известна. Милионите фенове бяха тези, които ги задържаха на върха и то защото обичаха еднакво и двамата. Дали сериалът щеше да пожъне този успех, ако партньорка на Керем не беше Ханде? Двамата бяха тези, които направиха всичко това толкова магично. Не поотделно, а съвместно. Магията на любовта.
От момента на приключването на сериала Керем обира лаврите сам в Италия, Испания и отново в Испания. Ханде я няма. Но един проект е успешен благодарение на двамата. Красиви, харизматични и много обичани. Затова ще го питат къде е Ханде. Ако другите актьори имаха чичо организатор и те биха били поканени."

Момичета, направих си труда и изгледах всички достъпни филми на Керем от "В очакване на слънцето"....до "Почукай на вратата ми", да Керем е добър актьор но не е уау, както често се коментира има още много до актьорството от висшия пилотаж.Допитах се и до съпруга ми, той е режисьор да не гледам нещо, което ми убягва. Становището му ме втрещи - "мускули, добра игра с мимиките и толкова, това сега се харесва".
 В едно от първите му интервюта как е накарал Ханде да работи с него ... отговорът му беше, горе - долу следния: Казах и, че това е проект за който няма да съжалява... / и  понеже тя е с нулево его/ това е от мен Той ще обере лаврите, а негативите са за нея. Ще я слагат с тоз и онзи, ще я наричат златотърсачка, инфлуенсърка и т.н. какво ли не.
Питам Ви, това ли е мъжкаря по който въздишахме?
Честит Рожден Ден Фили!
Щастлив да е деня Ви!

# 362
Може да сте я пуснали ама...

# 363
  • София
Бях си обещала да мълча, за да не влизам в конфронтации с никоя от вас, защото нямам нужда от това, нито време, нито желание, нито искам да убеждавам някого в нещо, нито мен да убеждават. Но… Но не мога да мълча, когато чета подобни изказвания. Няма да ви цитирам, нито ще се обръщам персонално към някого, коментарът ми е към всички, а който иска, да го чете:

Керем е талантлив и изглежда добре. Заради него пиша в тази тема. Дойдох заради сериала, но останах заради Керем. Съвсем нормално е в темата за него да има повече негови фенове. Също така, понеже не спираме да повтаряме колко сме толерантни в тази тема, в нея се зачитат всякакви мнения - настроенията са такива, каквито са пишещите. Всеки има право и си споделя мислите. И това, че има 10 еднакви мнения и 2 различни, не е повод за поредния спор. Или греша? Само че не ми е приятно да нападаме Керем в собствената му тема, защото по-любима ни е Ханде, а тя вече не е жената до него. На мен по-любим ми е Керем, но не търся повод да нападам Ханде. Гледам на нещата обективно, а понеже темата за тях и връзката им вече не ми е интересна, най-честно ви казвам - спирам да я обсъждам. Гледам напред. Съветвам ви и вие да го направите - ако Керем не ви е интересен и нямате какво хубаво да напишете за него, не разбирам защо си губите времето да четете и пишете в тази тема. Не, не ви гоня. Но някои от вас имам чувството, че са тук само заради Ханкер. А Ханкер вече са минало. В момента обсъждаме Керем и постиженията му като актьор. Това е на дневен ред. Не виждам защо постоянно трябва да се намесва Ханде. Керем не е казал или направил нещо, с което да я обиди. Причините за раздялата не ги знаем и е крайно време да спрем да гадаем. Не ме кефи това с отписването, но те така са решили. Както казах - гледам напред. А колко добър актьор е Керем - субективно е. Всеки си има мнение. И това, че един режисьор смята Керем за посредствен актьор, не означава, че други ще смятат същото. Учим се, докато сме живи. Керем таланта по рождение си го има и го развива. Нямам намерение да защитавам актьора Керем. Не смятам, че той има нужда от това. Всеки има право да го харесва или да не го харесва. Но смятам за доста излишно да се пише лошо за Керем в темата за него. Тези теми не са ли създадени за друго? Или съм се объркала нещо? Темите са за любими актьори и сериали, следователно в тях пишат феновете на съответните актьори и сериали. Затова се питам - ако не харесваш Керем, какво правиш в темата му? Wink

Благодаря ви за вниманието! Simple Smile

Последна редакция: нд, 20 мар 2022, 18:48 от Бърборанка с розови очила

# 364
Бях си обещала да мълча, за да не влизам в конфронтации с никоя от вас, защото нямам нужда от това, нито време, нито желание, нито искам да убеждавам някого в нещо, нито мен да убеждават. Но… Но не мога да мълча, когато чета подобни изказвания. Няма да ви цитирам, нито ще се обръщам персонално към някого, коментарът ми е към всички, а който иска, да го чете:

Керем е талантлив и изглежда добре. Заради него пиша в тази тема. Дойдох заради сериала, но останах заради Керем. Съвсем нормално е в темата за него да има повече негови фенове. Също така, понеже не спираме да повтаряме колко сме толерантни в тази тема, в нея се зачитат всякакви мнения - настроенията са такива, каквито са пишещите. Всеки има право и си споделя мислите. И това, че има 10 еднакви мнения и 2 различни, не е повод за поредния спор. Или греша? Само че не ми е приятно да нападаме Керем в собствената му тема, защото по-любима ни е Ханде, а тя вече не е жената до него. На мен по-любим ми е Керем, но не търся повод да нападам Ханде. Гледам на нещата обективно, а понеже темата за тях и връзката им вече не ми е интересна, най-честно ви казвам - спирам да я обсъждам. Гледам напред. Съветвам ви и вие да го направите - ако Керем не ви е интересен и нямате какво хубаво да напишете за него, не разбирам защо си губите времето да четете и пишете в тази тема. Не, не ви гоня. Но някои от вас имам чувството, че са тук, само заради Ханкер. А Ханкер вече са минало. В момента обсъждаме Керем и постиженията му като актьор. Това е на дневен ред. Не виждам защо постоянно трябва да се намесва Ханде. Керем не е казал или направил нещо, с което да я обиди. Причините са раздялата не ги знаем и е крайно време да спрем да гадаем. Не ме кефи това с отписването, но те така са решили. Както казах - гледам напред. А колко добър актьор е Керем - субективно е. Всеки си има мнение. И това, че един режисьор смята Керем за посредствен актьор, не означава, че други ще смятат същото. Учим се, докато сме живи. Керем таланта по рождение си го има и го развива. Нямам намерение да защитавам актьора Керем. Не смятам, че той има нужда от това. Всеки има право да го харесва или да не го харесва. Но смятам за доста излишно да се пише лошо за Керем в темата за него. Тези теми не са ли създадени за друго? Или съм се объркала нещо? Темите са за любими актьори и сериали, следователно в тях пишат феновете на съответните актьори и сериали. Затова се питам - ако не харесваш Керем, какво правиш в темата му? Wink

Благодаря ви за вниманието! Simple Smile

Това,че харесваме Керем и,че сме тук в тази тема заради него, означава ли,че не трябва да коментираме ,да  мислим,да разсъждаваме кое според нашето мнение е така,или по друг начин?
Едва ли прекаленото хвалебствие е полезно до такава степен!
Винаги съм смятала,че истината е някъде по средата!
В случая не съм на нито една от двете страни,просто коментирам,че заслугата за тази фенска любов е на двамата!

# 365
  • София
Усмивката, ние тук както хвалим, така и критикуваме Керем. Лично аз съм го критикувала за не едно и две неща. Но има разлика между градивна критика и прост хейт. И съм против Керем да бъде нападан заради това, че се е разделил с Ханде, и да му се търси вина, а оттам да му се намират всякакви кусури. И никой не отрича, че успехът на сериала се дължи на всички актьори и целия екип, самият Керем го каза в петък на червения килим. Но не Керем отговаря за визитите на колегите му в чужбина. Няма той да ги организира, я! Всички актьори си имат мениджъри, които да се погрижат за това. Смятам, че Керем е достатъчно уважителен човек, който отдава дължимото на всеки. Разбирам правото на мнение на всяка от вас, но да идваш и пишеш в темата на Керем, че не е мъжкар, не е добър актьор, ми е някак си неприемливо. Wink

# 366
Усмивката, ние тук както хвалим, така и критикуваме Керем. Лично аз съм го критикувала за не едно и две неща. Но има разлика между градивна критика и прост хейт. И съм против Керем да бъде нападан заради това, че се е разделил с Ханде, и да му се търси вина, а оттам да му се намират всякакви кусури. И никой не отрича, че успехът на сериала се дължи на всички актьори и целия екип, самият Керем го каза в петък на червения килим. Но не Керем отговаря за визитите на колегите му в чужбина. Няма той да ги организира, я! Всички актьори си имат мениджъри, които да се погрижат за това. Смятам, че Керем е достатъчно уважителен човек, който отдава дължимото на всеки. Разбирам правото на мнение на всяка от вас, но да идваш и пишеш в темата на Керем, че не е мъжкар, не е добър актьор, ми е някак си неприемливо. Wink

Със сигурност имаш някаква грешка!
В нито един мой пост не съм казала,че Керем не е мъжкар и не е добър актьор!
Но,няма да се извинявам ,че пиша в темата отскоро!

# 367
Моля, преди да си пускате коментарите, поне по един път си ги прочитайте. Да се разберете първо вие, а след това да могат и останалите. Wink

Бро, Усмивка не се отнася за вас. Simple Smile

# 368
Антонио Бандерас е написал постове за Керем в официалните си акаунти в инстаграм, туитър и фейсбук. Wink

Най- трудната част от успеха е да намериш някой, който да се радва за теб.

„Някои хора ще си тръгнат, но това не е краят на вашата история. Това е краят на тяхната част във вашата история. " - Фарааз Кази

# 369
Страхотен

Обожавам Антонио...👌😭

# 370
Чувствам, че имам две деца и от време на време трябва да избирам кое обичам повече.
Няма да стане тая работа. Simple Smile

# 371
Разтапям сеее

https://mobile.twitter.com/iremdklr/status/1505536138701848578

https://mobile.twitter.com/RanaElsayeed/status/1505538605716017157

Последна редакция: нд, 20 мар 2022, 15:36 от x BlackRose x

# 372
Слънчице, и аз се чувствам така, мислех, че при повечето от вас е така, но явно не. Жалко, защото и двете деца са прекрасни и заслужават само най-доброто в личен и професионален план. Heart

Едит: Ох, видеото с кучето е уникално. Heart

# 373
Извинявам се, че се намесвам. Аз съм в тази тема от скоро, има няма 5 месеца. Керем го открих когато започна пандемията 2020 и ни затвориха, а учениците излязоха в дистанционно обучение. Тогава реших да се завърна към някой сериал. Мисля, че по това време повтаряха Този град...Тогава изгледах и Кузгун. Харесаха ми и двамата Керем и Баръш. Но Керем ме впечатли, защото прочетох много интересни неща за него и като мисли и като виждания за живота и света. Привлече ме неговият космополитизъм. Аз съм такава. Харесва ми, че е живял по света и е израснал по света, опознал е много култури и традиции. Феминист е , въпреки, че аз не съм почитателка на тези идеи. Подкрепя ЛГТБ движението и BLM.
За страна като Турция това е кошмар, да подкрепяш подобни идеи, особено ЛГТБ.

Не знам кой кого е направил известен, но Керем още преди този сериал за вратата е участвал на международни фестивали и премиери. Фестивалът в Сеул, където печели награда. Да не говорим за Кан. Може и да не е минал по червения килим в Кан, но е участвал на фотолокала на пристанището, където се снимат всички известни актьори. Там е бил заради "Този град...". Присъствал е на партито на холивудските репортери за Златен глобус и на премиера в Холивуд. НА такива събития не може просто да отидеш ей така, там трябва да бъдеш поканен. Керем не е виновен, че другите актьори не ги канят или те самите не искат да отидат. Керем следва своите цели, а те са да се развива като актьор Извън Турция. Керем не е човек на огледалните селфита. Повечето му фенове всъщност не са му фенове. Те са фенове на личния му живот, а това е друго, това е жълто. Тези хора продължават да живеят в някакъв измислен свят и в теорията за конспирацията и лошата агенция.
Така, че той е постигнал успеха си сам, сам се е борил. Получавал е повече не отколкото да.

Радвам се че успял да се срещне с Антонио Бандерас. Той е любимият му актьор Коментирал е поста му с "до следващия път" 😁
А пък Антонио е репостнал сторито на Керем.

Извинявам се за дългия пост

# 374

Общи условия

Активация на акаунт