Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 115)

• 45 793
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
Тук май единодушно стигнахме до заключението, че няма такова изявление от Гюнфер. Някои писаха, че се отнасяло за 2020 година. Нейсе.

Агенцията първо да си го качи на сайта и в социалните мрежи, така би било най-професионално и етично. Ако Гюнфер си разбира от работата, това трябва да е правилният начин. Не чрез посредници. Защото там напоследък всеки пише и всеки прекопира. Да си актуализира сайта също и по възможност да създаде такъв индивидуален за Керем, Акън и другите, които менажира и са събрали в последните години голяма популярност. Да се съберат проектите, рекламите, миналите и бъдещи изяви на едно място.

Бро, приемам го и аз за нещо нормално. Затова снощи не четох старателно коментарите, а днес се върнах да ги прочета. Преспала, на трезва глава. Приела съм повечето по някакъв начин близки, едни повече, други по-малко. По форумски начин. Трети са персона нон грата. Препирните ви и моите с вас по някой път ми влияят, дори и да не съм била в случая в окото на бурята. Повечето неща в темата ми минават за 2 часа и не ги взимам присърце, някои пък остават. Кое остава при мен се знае, не го крия и не искам да го правя. Simple Smile

Последна редакция: вт, 22 мар 2022, 11:18 от midnight__sun

# 511
Тук Керем прилична на някоя холивудска звезда, която се разхожда из Бевърли Хилс с бодигардовете си 😂😂😃

# 512
  • София
Да ви кажа моята си болка - мен ме мъчи фактът, че голяма част от вас са си сменили аватарите с Керем, с Керем и Ханде, с Еда и Серкан. Защо така?? Cry Grinning

Шегата настрана - всеки има право да си слага какъвто аватар си поиска, табики. Ама на мен ми е толкова приятно да виждам Керем по аватарите ви, че веднага ми прави впечатление, когато липсва. За мен е все едно заедно ли са в реала, не ми пречи да си остана с тях на аватар. Няма значение, че и сериалът е приключил. Моят си аватар някак си ме представя в темата. Ако го сменя, все едно няма да съм аз. С аватарите на Миднайт, Марги, Сиси, Налбантова, Миси, Ниника, Ст_ина, Сани и на още няколко момичета съм така. При Мики бях свикнала със стария, лилавия, с танца. Сега не смея да свиквам с този, че да не го смени. Пу-пу! На Магия аватарчето сега е топ, много му се радвам. Предишното ми нейно любимо беше с Черешка. Heart Eyes

Последна редакция: вт, 22 мар 2022, 10:56 от Бърборанка с розови очила

# 513
  • Кърджали
БРО, аз по принцип отдавна исках да си сменя аватара- с нещо, което да има някакво значение за мен.
Сегашният гиф е от определена сцена на Присъда (да, в момента съм леко  прекалено пристрастена). Но самият момент за мен е като означаващ  подкрепа, защита, присъствие ( който следи сериала се сеща). От как попаднах точно на този гиф беше все едно намерих някакво липсващо парченце от мен ... Едва ли скоро ще го сменя. Даже нещо наподобяващо това ми е на екрана на телефона.
.

# 514
  • София
Разбирам, Алекс. Това не е упрек към теб или другите. Wink Хубаво ти е аватарчето. Но и аз не мога да скрия пристрастието си към Керем, харесвах много повече стария ти аватар с него. Особено сцената с Али Смит, която беше подбрала, и усмивката на Керем… бяха един път! Heart Eyes

# 515
  • Кърджали
Не съм го приела за упрек.в никакъв случай ( не съм си и помисляла дори да го приема така)
Гифчето с огъня и усмивката и аз си го харесвах много.
Но на това попаднах точно в момент, в който имах голяма нужда точно от това, което ми напомня гифчето и ми легна на сърце.

# 516
  • София
“Керем Бюрсин получи любов и подкрепа не само от феновете си в Испания, ами и от журналисти и издания (печатни и дигитални) по цял свят.”

“Обзор на всички печатни и дигитални издания в Испания, Турция и други държави, които отразиха присъствието на Керем Бюрсин на филмовия фестивал в Малага. Интересът към Керем от страна на фенове и журналисти беше огромен.”

Линкове:
https://www.instagram.com/p/CbZd5WfP-E8/?utm_medium=copy_link

https://www.instagram.com/p/CbZmDLcIXr8/?utm_medium=copy_link

“Най-милата снимка на известна личност със свой почитател, която сме виждали.”

# 517
Здравейте момичета, и аз съм от тези, които седят повече на балкона. Отчитам си го, но времето ме притиска. Бях много разочарована от раздялата на Керем и Ханде. Но това е живота. Казвам раздяла защото съм убедена, че са се разделили. Не знам причината, но го приемам за нормално. Явно не са си паснали. Всеки е имал по някаква връзка и за добро или лошо тя се проваля. После намира човека с който щастливо или не прекарва живото си. Живеехме за щастлива развръзка, видяхме  тяхната любов, но явно любовта не е достатъчна. Причината само те си знаят. Кой е виновен, не се знае, знае се, че има раздяля. Аз не съм убедена, че те някога ще са съберат. Мисля че и двамата са доста наранени и дори и приятели няма да бъдат. Някой от вас беше писал /цитирам по памет/       
 " Само сърцето определя и движи ходовете на съдбата, с кого ще се срещнеш - решава съдбата, какво ще е мястото му - определяш ти". Така че съдбата ги срещна, но те не са в сърцата си.Но ще се радвам да продължим да пишем в групата, кой по-често, кой като мен по-рядко, но трябва да съществуваме. Станахме като семейство, споделяме радост и болка. Обичайте и бъдете обичани, всеки го заслужава!

# 518
Тук Керем прилична на някоя холивудска звезда, която се разхожда из Бевърли Хилс с бодигардовете си 😂😂😃

Много ми харесва цвета на якето на Керем и само си представям какъв ли нюанс са придобили от близо пъстрите му очи от отражението на това прекрасно зелено.
Много много добро представяне в Малага, браво!
Отделно - винаги е хубаво, когато човек осъществи някоя от мечтите си - в случая срещата с Бандерас.

# 519
Част от още едно интервю

Ще имате ли време за разглеждане на забележителности?
- О, за съжаление трябва да си тръгвам след уикенда, защото трябва да присъствам на някои работни планове, но е много вероятно да се върна скоро, може би защото ще имам срещи с Антонио Бандерас." 😳😳😳

# 520
  • София
“Куриозен факт - на червения килим на филмовия фестивал в Малага най-очакваната, обсъждана и снимана звезда не беше от испански произход, а Керем Бюрсин - главен герой в сериала “Любовта е във въздуха”, на когото феновете крещяха: “Турчинът, турчинът!”

(Който е гледал, със сигурност е забелязал, че в момента, в който Керем се появи, слизайки от колата, всички погледи бяха вперени в него. И на фенове, и на журналисти. Буквално зарязаха двама души - мъж и жена, които в този момент минаваха по червения килим, усмихваха се, здрависваха се с фенове. Дори мъжът се обърна да види кой пристига, усмихна се и продължи напред. Жената също забеляза, че вниманието вече не е към нея и тръгна подир мъжа. Не знам дали самият Керем е очаквал такава реакция, но беше звездата на вечерта. Спор няма. Такава еуфория предизвика след появата си, евала! Фенската любов в такива измерения не е без причина. Не всеки успява да я спечели. Много се радвам за Керем. Heart)

# 521
Предвид, че само фенки има е съвсем нормално да са луднали. Имаше и такива, които се изполъгаха една друга за мястото, където ще бъде Керем. Да отидеш с надежда, да пропътуваш км и накрая да те пратят за зелен хайвер. Satisfied Не е приятна работа.

Друго, много хубаво не е на хубаво. Писа се, че следим лайкове, харесвания, следвания. Правим го от край време. И вчера го правихме, но хайде ново е и нямаме проблем с това. Поне аз нямам. На хвалебствията за Керем в испанската преса искрено се радвам. Радвам се и на вниманието, което получава. Заслужава го, но да не стане като хвърляне на прах в очите и още някоя визита по фестивали, защото в момента е вървежен. Поотъркаха се в него тези дни. Разбрах и аз, че в Малага е имало фестивал. Искам действия, дали на чичото, Гюнфер, Бандерас или някой испански режисьор. Много се говори три дни, да видим какво ще направят по въпроса.

Всяко чудо за три дни казват, а дано не е така в неговият случай.

Последна редакция: вт, 22 мар 2022, 13:35 от midnight__sun

# 522
  • София
Съгласна съм, Миднайт. Аз също се надявам да не се просто възползват сега от известността му разни там организатори, журналисти и тем подобни, за да трупат трафик на негов гръб, да го канят по събития, за да им ги популяризира той. Надявам се мениджърите му да се размърдат и да си свършат работата - да му уредят участие в нов проект. Ще се радвам, ако проектът бъде интернационален, със силен каст и добър сценарий. Няма какво да си кривя душата - предпочитам да гледам Керем в испански сериал с Бандерас, отколкото в поредната турска сапунка. Simple Smile

Btw, по темата с аватарчетата - и Мира си я познавам по него, така съм свикнала с усмихнатите Керем и Ханде. А Габи Д си е махнала нейното. Не пише отдавна, но ми прави впечатление, когато ми хареса някой коментар. От скоро е без аватарче обаче, до скоро му се радвах, но веднага ми направи впечатление, като го махна. Grinning

# 523
Шест месеца почивка и ще се върна....

# 524
  • София
Едит:
Оу, не! Прочетох го. Дал е интервю по темата. Той има предвид 6 месеца, считано от сега. А аз си мислех, че има предвид 6 месеца, откакто приключи ПНВ. Cry Което означава, че няма да видим Керем в нов проект поне до август вкл. От септември нататък обещава да се върне с изненади. Плача! Sob

Ами те 6-те месеца изтичат сега, през март. Така че очаквам в началото на април информация за нов проект и дано скоро започне да го снима. Само не знам какво стана с плануваното му пътуване до Щатите?!

Последна редакция: вт, 22 мар 2022, 14:12 от Бърборанка с розови очила

Общи условия

Активация на акаунт