ТАТКОВЦИ “ Тема 3”

• 36 235
  • 537
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Уф...снощи го забравих...Къде да го гледам?

# 106
  • София
БТВ плюс

# 107
  • Велики Преслав
Мене скандала с креслото ми хареса много, особено, когато Галя му взе колата и го нарече нещастник. Там се смях много. Това със Дана и Вени, дали все си мисля, че ще протече, като размяна на реплики между двете, като Вени разбира се, ще я нагроби много и Дана ще търси отмъщение дълго време.

# 108
Тя заплаши и Христо, че ще му отмъсти, че я изпорти

# 109
Нямам търпение да видя как Дана и Вени се запознават в предвид неловката ситуация с носа на Боряна Владимирова. 😆

# 110
  • Пловдив
Филип Буков... Simple Smile

# 111
  • Велико Търново
Тя снимката си върви в комплект с коментара към нея... Joy

# 112
Чакай малко. Дана откъде познава Филип?? При положение че Галя не помня да е показвала дори на снимка Филип. Grinning Иначе Дана басма не цепи. Grinning

# 113
  • Пловдив
И аз тва се зачудих...

Ама и тая Еми ми писна да незнае кой обича Head Band

# 114
Дана си ми е любима, дано пък се харесат с Филип, защото Галя не го заслужава. Галя как реши да остави децата си без кола, голяма бяла птица

# 115
Еми винаги ми е била тъмна Индия.

# 116
  • Пловдив
Филип най-накрая разбра какво леке е щерка му...
Галя е ужасна.
Яна и тя да постави майка си на място, че не се трае.

# 117
Епизода много ми допадна.
Радвам се че най-после Филип разбра каква е дъщеря му. Днес той беше топ от всякъде. (Браво на Боян. Много добре изиграна сцена в училището). Не напразно Галя му говореше , но той не проумяваше, но явно му светна лампичката.
Дано Вени си вземе поука от случката, но очаквам изненади от нея в опит да съботира връзката на Филип с Галя.
НО голям гаф на сценаристите как така излезе че Филип и Дана се познават. Grinning
Галя и Слави с тяхното кресло край няма. Grinning
Малкия Макс е едно голямо сладурче.
Алекс и Еми да се вземат най-накрая че започва да ми омързва тяхната игра на котка и мишка.

# 118
От погледа, който Дана и Филип си хвърлиха останах с впечатление, че се познават отпреди. И освен това тя коментира, че му знае възпитателските методи. Може би ще стане по-натам ясно каква им е била връзката.

# 119
  • София
Венито може да е била в детската градина 😆.

Общи условия

Активация на акаунт