ТАТКОВЦИ “ Тема 3”

• 36 264
  • 537
  •   1
Отговори
# 135
А, щом тя след ценните съвети на сестра си (която ги е чела в интернет 😁) пак сама дойде при него, пък му позволи и да я докосва и целува.. Дава му шанс и още как, напредваме.
Дана не разбрах как и къде се напи и най вече - защо?
И Яна и Тошко ги искам заедно. Този нейният селски тарикат много ме дразни.

# 136
  • Галифрей
Браво на Филип,че скръцна с зъби! Вени няма добри чувства, тя е свикнала да получава това което иска. Това което е направила на Биби е доста гадно. Ако  има човешника  би трябволо  да се извини, а не да се опитва да манипулира баща си. Аз ако бях  Филип, щях да я залепя до Галя  за 24 часа да види тя 😂
И аз искам Тошко и Яна да се вземат пак, химията  и любовните сцени им се получават. Радвам се,че тя изтрита Здравко. Но аз няма да забравя как гадно го изпозлва  и се държи тъпо и селски.  Яна  има няколко черни точки.

# 137
Мисля, че Вени ще направи нещо на Христо - я пиърсинг, я нещо друго. Нали го заплаши, че не го очакват хубави дни. Подозирам, че Галя ще вдигне скандал в резултат на това и може Филип този път да застане на нейна страна.

Това девойче Вени е отвратително. Къде е майка и в цялата картинка? Не са я показвали все още. Вероятно е подобен типаж като дъщеря си.

# 138
  • Пловдив
А Зайко кво работи сега? Нещо забравиха за неволите с работата, с имота и с нямането на пари Rolling Eyes

# 139
Аз си мисля че цялостното поведение на Вени е изцяло от развода на Филип с майка й. Той поне на няколко пъти спомена че Вени тежко го е приела май. Поне така аз го мисля. Тая надежди че Христо може да я промени към по-добро.

# 140
  • Галифрей
За да се промени към по-добро трябва на нея да си случи нещо гадно. Карма. Ще трябва много да ме обеждават, за да я харесам 😀 Трябва да претърпи трансформация, ако беше сериала за нея щеше найстина да е интерестно. Иначе актрисата е талантлива,много добре се справя ❤

# 141
Алекс и Еми с тяхната връзка ще са ми като "Дързост и красота" докато разберем дали изобщо ще стане нещо между тях. Grinning

Оф, ако Еми и Алекс се загаджят чак на 100 епизод ще остарея дотогава. 😁

Утре ще става официално...
А до епизод 100 определено ще има една развръзка, която както самия Филип каза, определено не е това, което очакват зрителите.

Като човек, който е бил там като са снимали епизодите смело мога да кажа, че ще е изненадващо поне за повечето хора и тепърва започва интересното при Алекс и Еми.

# 142
Дана не разбрах как и къде се напи и най вече - защо?

Дана явно на младини и тя си е правила нещо на носа и крие снимка на истинския нос. Grinning

# 143
Предупреждение за спойлер !!!!

Скрит текст:

Еми и Алекс точно ще се нещо от сорта на съберат (даже Алекс и Макс ще изберат пръстен за Еми) и тогава Валерия ще се върне и ще се наложи да остане да спи у Алекс.

# 144
Еми и Алекс са ми много неубедителни като двойка, може да е и от актьорите. Но така и не разбрах как плейбоят Алекс толкова се влюби в невзрачната си колежка, която само използваше и унижаваше.
Чак ми е смешно, но повечето пъти думите на Дана към децата ѝ са като записвани от моите тиради 😃
Зайката и Чучката с все недостатъците си, проявяват най- много здрав разум.
Децата продължават много да ми харесват.

# 145
Довечера ще ходя на постановката  "Петък вечер" с участието на четиримата татковци. Ще дам отзиви!

# 146
Може би Вени ще направинещо гадно или на Галя  или Христо и тогава Филип и Галя ще се скарат,най-вероятно ще се майме от него ивече няма да има фалшивата им връзка. ТОДОР покани Яна вкъщи  тя сигурно ще заживее у тях

# 147
  • Велики Преслав
И какво сега, един път ми спряха ЕргенЯ заради Бойко Борисов, днес няма Татковци заради КирчУ. Много се издразних.

# 148
И какво сега, един път ми спряха ЕргенЯ заради Бойко Борисов, днес няма Татковци заради КирчУ. Много се издразних.
Епизодите в playtube са напред, гледайте го там.

# 149
Епизодът от снощи даваха ли го?

Общи условия

Активация на акаунт