ТАТКОВЦИ “ Тема 3”

• 34 795
  • 537
  •   1
Отговори
# 225
  • Галифрей
Млади са, Павката е 93, Филип ми е набона94, Христо Пъдев е 84, стоян дойчев 87 или 88 не съм сигурна, стефани ивайло е 91
Не Филип е 93 знам го защото майките ни са приятелки. ( светът е малък)  Филип и Павел са ми набори. Незнам,защо на Филипчо го пишат 94.
Amber знам, но  мина много време 😂

# 226
Млади са, Павката е 93, Филип ми е набона94, Христо Пъдев е 84, стоян дойчев 87 или 88 не съм сигурна, стефани ивайло е 91
Не Филип е 93 знам го защото майките ни са приятелки. ( светът е малък)  Филип и Павел са ми набори. Незнам,защо на Филипчо го пишат 94.
Amber знам, но  мина много време 😂
Предполагам, защото е роден декември и навършва годините си на финала на годината. Иначе светът е малък , да, на мен майка му също ми е близка, с него сме само на "Здравей" Relieved

# 227
В ники станоев шоуто той каза млади сте всички, вие сте 93 и 94 набор и момчетата нищо не казаха, на няколко места преди б1х чула, че е 94 и затова мислех, че сме в една го

# 228
Ах , Филипе за какво се пъниш, Галя едва ли ще подаде документи за развод. Grinning Grinning Иначе готин разговор с Чучи. Добре изглеждаха двамата.

# 229
В ники станоев шоуто той каза млади сте всички, вие сте 93 и 94 набор и момчетата нищо не казаха, на няколко места преди б1х чула, че е 94 и затова мислех, че сме в една го

Като даваха интервюта с него казваше, че е на 27 преди рождения си ден, така че би трябвало да е 94

# 230
  • Пловдив
И ква беше тая тъпотия с Кораба и Силвето Кацарова? Rolling Eyes Яна уж не го щеше, а не отиде на вечерята...ужасни са, особено майка и.

# 231
Яна е ужасна. Сега пак ще започне с колебанията и ще разиграва Тошко.

Убеждавам се, че всичко се корени в нея и нейната несигурност, а не толкова в майка ѝ и Здравко.

# 232
Макси е прекрасен!Много ме кефи ролята му!

# 233
Дана: "Боряна Владимирова, не си осиновена, но ако продължиш да ме ядосваш ще те дам за осиновяване" Grinning

# 234
Дана е топ от всички жени. Спор няма. Като почне да заплашва с имена и фамилии почвам още повече да се смея. 😆.
Яна пък ми е най-странна. Аз пък не ги искам с Здравко. Не ги харесвам. Майка й също. Това с изненадата. Без коментар.
Макс е такова сладурче.
Браво пък и на Филип. Постави ултиматум на Галя най-сетне да реши какво да прави. Така се прави, не че е хубаво, но последните епизоди Галя така увъртва нещата че това беше разбираемо.
Хах, и това със Слави в кантората. 😆😆

# 235
Много е сладичък Макс и много му липсва мама. Много ми стана мило, а в същото време и тъжно като каза: "Нали мама е жена, която те обича и гушка?"

# 236
Чух, че днес в преди обед ще гостуват Христо и Вени от Татковци, които станали двойка и в живота.

# 237
Яна:🦆 Кратко, точно и ясно

# 238
Чух, че днес в преди обед ще гостуват Христо и Вени от Татковци, които станали двойка и в живота.

Уф,кои бяха тези?
Дечицата всичките са сладки!Много добра игра от тяхна страна!

# 239
Яна:🦆 Кратко, точно и ясно
Не разбрах?

Общи условия

Активация на акаунт