ТАТКОВЦИ “ Тема 3”

• 34 808
  • 537
  •   1
Отговори
# 210
С глас и сълзи се смея със Зайката. 🤣
Чудя се и на Слави, и на Филип за какво им е Галя,толкова е депресираща и скучна.

# 211
А, де и аз се чудя това. 😆

# 212
  • Галифрей
Незнам да има напрежение. Ама нали си има Чучка, за какво му е тази дебела  ужасна лелка?
Само на мен ли, нещо напоследък  Слави ми се струва привлекатен? 😄❤ Христо  си е сладък и готин.
Иска ми се промени в образът му да показва по-добри страни.

За мен татковците са си готини и така актративни особено Тошето, като си свали ризата направо 🫠

# 213
Да попитам,че не ми е ясно-коя е майката на детето на Филип Буков?

Видях, че са Ви отговорили, но аз да кажа, че се казва Валерия (Вива), спали са заедно на някакъв круиз за няколко дни и после 6 години не са се виждали, само в първи епизод я имаше как оставя Макс и после няколко епизода само говори с Алекс по телефона.
Но....
СПОЙЛЕР!!!

Скрит текст:

Още няколко епизода само да минат, Макс да каже на Еми, че му е като майка, Алекс да предложи на Еми и майката на Макс (Валерия) ще се върне и даже ще остане у Алекс 😶😶😶

Последна редакция: вт, 28 юни 2022, 22:34 от poli221998

# 214
Готини са всички, всеки посвоему. Но хубавците са Тодор и Алекс. Слави също ми е симпатичен, особено ако беше тъмен, а Радко ако беше висок и се подстриже и обръсне. 😁
Иначе първите двама са интелигентни момчета, другите двама - селчовци, но забавни.
Определено има градация в играта на всички. Яна не забелва очи, смениха ѝ тоалетите и Галя не говори вече въпросително, както в първи сезон.
Аз още смятам, че няма да се разведат семейство Пицарови. 😃Моля, не ми казвайте как е в оригинала, нека си гадая. Хората се развеждат от раз когато са изстинали един към друг и цари безразличие в отношенията им. Тук нямаме такова нещо, с такава страст се карат...че очаквам да се награбят.😆
Здравко хем много ме дразни, че е досаден и психо, хем много ми харесва как играе актьора и ме разсмива постоянно с тъпотиите си.
Пп. Спойлера се скрива. ✌️

Последна редакция: ср, 29 юни 2022, 13:30 от Amber*

# 215
Готини са всички, всеки по своему. Но хубавците са Тодор и Алекс. Слави също ми е симпатичен, особено ако беше тъмен, а Радко ако беше висок и се подстриже и обръсне. 😁
Иначе първите двама са интелигентни момчета, другите двама - селчовци, но забавни.
Определено има градация в играта на всички. Яна не забелва очи, смениха ѝ тоалетите и Галя не говори вече въпросително, както в първи сезон.
Аз още смятам, че няма да се разведат семейство Пицарови. 😃Моля, не ми казвайте как е в оригинала, нека си гадая. Хората се развеждат от раз когато са изстинали един към друг и цари безразличие в отношенията им. Тук нямаме такова нещо, с такава страст се карат...че очаквам да се награбят.😆
Здравко хем много ме дразни, че е досаден и психо, хем много ми харесва как играе актьора и ме разсмива постоянно с тъпотиите си.
Пп. Спойлера се скрива. ✌️

Знам, но не знам защо не искаш да ми се появи опцията през телефона 😢
Сега ще се опитам да го направя като напиша самия код за спойлер през програмата да видим дали ще стане, защото бутона го няма

# 216
Да, да точно така, ръчно. На мобилната версия няма бутон.

# 217
може да се направи анкета за най привлекателен татко. Grinning

# 218
  • Галифрей
Така е всеки си има своят чар.Тошко и Алекс са най-привлекателните татковници  спор няма 😍 Алекс най- показва тяло и плочки. Трябва и Тошето да показват без тениска,и той има аполонско тяло.. ох на кака 😂

# 219
  • София
Така е всеки си има своят чар.Тошко и Алекс са най-привлекателните татковници  спор няма 😍 Алекс най- показва тяло и плочки. Трябва и Тошето да показват без тениска,и той има аполонско тяло.. ох на кака 😂
. 😁😁😁
Ама хайде сега кажете ми Зайка и Здравчето не са ли родени един за друг? 😁

# 220
Иван панайотов, който играе Здравко външно не е нещо особено, ролите му още от столичани в повече все с анякакви неприятни или натрапчиви, но актьора си е добър, някой каза, че го е гледал в театър и там се справял мн добре и то главен герой, да Тошето и Алекс са си най-симпатични, все пак са и най-млади 93 и 94 набор. Христо Пъдев също е хубав, в пътят на честта беше по-млад и още от там ми беше станал симпатичен, но добре се правят

# 221
93 и 94 ли са Филип и Павел??? 😲 За мен ми изглеждат много по-големи. Като цяло всички татковци до един от Христо до Боян изглеждат големи от към години. Поне за мен.

# 222
Дългокраката червенокоса фурия ми е любимка 😀!
Иска ми се да пускат  повече сцени с Дана,но за съжаление получаваме Галя и Зайката.
Зайката и Здр. са си лика прилика. Как търсеха " специалист" по поезия с ВИШО 🤣 .

# 223
Млади са, Павката е 93, Филип ми е набона94, Христо Пъдев е 84, стоян дойчев 87 или 88 не съм сигурна, стефани ивайло е 91

# 224
Диана, ми те Тошко чисто гол го показаха, не по плочки. Какво повече да му покажат Joy
И аз съм "за" анкетка в следващата тема.

Общи условия

Активация на акаунт