ТАТКОВЦИ “ Тема 3”

• 36 340
  • 537
  •   1
Отговори
# 195
  • Галифрей
Сцената където изля шешето беше гадна и унизителна 😕

# 196
Здравейте! За първи път се включвам в темата, но тая Галя нормална ли е. Да каже на мъжа, с когото живее, че се надява да не се разведе с мъжа си. 🫣🫣🫣

# 197
Не е нещо ново от Галя. Аз си мисля че търпението на Филип почва да се изчерпва, но това че е влюбен в Галя го спира да прави радикални неща.

Последна редакция: пн, 27 юни 2022, 22:13 от itshristina

# 198
Мда, и Галя най-добре да се върне при Слави. На Филип някоя готина, отракана мацка.
Прекрасна беше Яна като си танцуваше, хубаво нещо е свободата.
Малко ми досадиха с малката и тениските.
Алекс колко е сладък сега.

# 199
С Чучи или Дана. Grinning

# 200
Дана разбира се. 😁
Чучи на мен не ми е отракана, а откровено нахална и лепка.
Дана е 100%-ва дама, макар и малко хард.

# 201
Дана наистина ще пасне на Филип. И ще вкара в релси бясната му щерка.

Галя е луда. Откачена жена. Да си хванеш нов мъж и да му заявяваш, че не искаш да се развеждаш с предишния. Тази между тях няма да я бъде. Имам чувството, че Галя е с Филип защото иначе няма къде да отиде, а не че го обича.

# 202
То излезе че всякаш Филип и Дана се знаят което мен ме изненада, но както и да е. Споделям с вас че в налачото имаше химия с изненадите и телефоните обаждания, но от както Филип покани да живеят заедно с Галя химията я няма. (аз още чакам нещо голямо да се случи между тях защото си ги харесвам много). И днес Филип много добре й го каза, дали наистина е с него или е с него докато Слави не я извика при него.

Последна редакция: пн, 27 юни 2022, 23:05 от itshristina

# 203
Ще си кажа за пореден път мнението за Галка(от предният сезон, може да сте забравили😃). Абсолютна неадекватница ми е на мен. Първо-зарязва освен мъжа си, ами и трите си деца. Второ-с този готин и свободен мъж се държи като леля му. Трето-не спря да му пили против дъщеря му. Тя че не е свят не е, но подхода малко ѝ куца на Галя. Четвърто - как пък един път не го съблазни или предразположи този мъж. Дойде тръшне се на дивана и започва да се тюхка-я за Слави, я за Христо.. И пето-за капак сега му сподели, че не иска да се развежда.
Ама Филип е мърда. Как не стопля, че дъщеря му е манипулатор и безчувствена, така не разбира че Галя не го обича. И сега му каза "държа на теб" най-приятелски, не "обичам те" или "влюбена съм в теб" или "хубаво ми е с теб". Е от това по ясно здраве му кажи. Фильо да я гони. 😁
И кога ще дадат действително познават ли се Филип и Дана или ние тук си фантазираме?

# 204
Аз очаквах когато Дана отиваше към дома на Фил да си говорят официално , а те го обърнаха на ти всякаш се знаят от доста време. Grinning Преставям си Филип да иска съвет от Дана за "връзката си с Галя" Grinning

# 205
  • Галифрей
А така, точно!! Amber. 👏🏻 Галка е една противна, проста,дразнеща,кофти жена. Тя дори не може да се изразява правилно, не знае какво иска. Само уъх и се тръшка. Аз ако бях Филип щях да изхвърля с креслото, дебелият лелски противен за*ник на вънка. 😄
Освен да готви и да чисти друго не може.

# 206
Докато Филип лично не й каже,щом искаш Слави, тогава си върви, тя няма да си отиде, в началото даже му готяеше и чистеше без той да е съгласен, не ги дадоха да са близки, освен една две прегръдки и целувки. По телефона каква химия имаше, дори го бях харесала за нея. Май няма да е с Дана, мисля, че се маха от сериала към края

# 207
И все пак е интересно откъде се познават Дана и Филип. Загатнаха тази линия и я зарязаха... Надявам се да се върнат към нея. Дана ми е голям огън даже и за Филип Laughing

# 208
  • Пловдив
Зарязаха камара неща...
Не виждам аз Дана с Филип, ама карай Simple Smile

Последна редакция: вт, 28 юни 2022, 13:08 от mystic woman

# 209
Зарязаха камара неща...
Не виждам аз Дана с Филим, ама карай Simple Smile
✨Филим✨

Общи условия

Активация на акаунт