ПАРИЖ - 16

• 46 077
  • 782
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
Точно това е карнетът. Важи за целия градски транспорт, включително и за влакчето, което се качва до Сакре Кьор. Точно от гишето се купува, в автоматите ги няма.

# 211
Здравейте момичета, продавам 2 двупосочни билета за шатъла Бове-Париж.
Купени са на 11.05, пътуването ни пропадна и няма да се ползват.
58 евро са двата общо, продавам ги за 100лв.

# 212
На официалния сайт на Айфеловата кула билети за изкачване по стълбите пише, че се продават само на място. Т.е. няма как да бъдат закупени предварително и онлайн.

# 213
Здравейте! От хотел Opera Lafayette доДисни , как може да се придвижа? С RER става ли?
Кой хотел бихте избрали в Париж- хотел Opera Lafayette, хотел Victoria или хотел Acadia Astotel?

# 214
  • Русе
Здравейте момичета, продавам 2 двупосочни билета за шатъла Бове-Париж.
Купени са на 11.05, пътуването ни пропадна и няма да се ползват.
58 евро са двата общо, продавам ги за 100лв.
Само за информация - билетите важат 12 месеца от датата на закупуване. Ако планувате пътуването по-нататък във времето може да си ги запазите или ако никой не ги купи сега, може да ги предложите сле време отново.

# 215
  • ВАРНА
Здравейте! От хотел Opera Lafayette доДисни , как може да се придвижа? С RER става ли?
Кой хотел бихте избрали в Париж- хотел Opera Lafayette, хотел Victoria или хотел Acadia Astotel?
До дисни с RER A.
От хотела с метро 7 до Opera. От там пеш до Auber. След това RER A посока Marne la Vallée Chessy

# 216
Скрит текст:
До дисни с RER A.
От хотела с метро 7 до Opera. От там пеш до Auber. След това RER A посока Marne la Vallée Chessy

Благодарности!

# 217
За тийнейджъри каква е цената на трансфера Бове-Париж (на 15г.)?

# 218
Здравейте, да попитам как стоят нещата с влизането в музеи на неваксинирани,трябва ли да си правят антигенни тестове на всеки на 24 часа,за да влязат в музеи и откъде мога да разбера за промени ако отпуснат мерките след месец например?

# 219
Не се искат тестове и сертификати за движение в страната, само за влизане /независимо че и нас не ни провериха/. Иначе следете сайта на МвнР за промени.

# 220
Бяхме в хотел Hotel caumartin opera paris. Изключително доволни сме - отношение, локация, чистота. Хотелът се намира на много комуникативно място, с удобна връзка за Дисниленд, на 100-200 метра има спирка на RER A. Има няколко метростанции наоколо и спирка на хоп-он хоп-оф автобусите. Препоръчвам!

# 221
Някой да е бил в Париж последните 2-3 седмици? Четох, че от 22 март окончателно премахват карнетите и не се продават в мрежата изобщо. В същото време тук чета отговори, че преди месец е имало все още. Та - може ли прясно инфо дали ги има? Чудим се как да си организираме транспорта, с 3 деца сме нашето семейство и дневни карти за целия транспорт ни излизат над 100 евро (за ден), което е абсурдно и ненужно, при условие, че ще ги ползваме в ден 1 и в ден 3. В ден 2 ще сме в Дисниленд и няма да ги ползваме. Карнетите ни бяха най-удобни за ден 1 и 3 и разходката из самия Париж.

# 222
https://www.ratp.fr/en/titres-et-tarifs/arret-carnet-ticket
Тук има информация че постепенно ще ги спират през годината, но не видях точна дата, от която няма да ги има изобщо.

# 223
Някой да е бил в Париж последните 2-3 седмици? Четох, че от 22 март окончателно премахват карнетите и не се продават в мрежата изобщо.
В момента сме тук,карнети се продават и ползват.Продават се и на автоматите ,където между другото е доста удобно.Щом "китаец" като мен се справи с тях,значи всеки може.Никой не проверява за сертификати на влизане,никъде не ги искат.Аз имам друг въпрос.Знае ли някой дали при смяна от Метро на RER(където важи един билет) има опция за излизане от станцията на метрото,за да се отиде до входа за RER.Не намирам никаква логика която Гугъл карти ми дава,да сляза от Метрото на Инвалидите и да изляза от него .После по улицата да отида до входа на RER,където е прекачването.Абсолютно съм сигурна,че това със стандартен билет не може да стане.Така,че или аз нещо не схващам или Гугъл лъже(а досега само ми е помагал) или по-скъпите билети се отчитат по друг начин.Транспортът ни от Буве и обратно е с Ивайло-много е удобно,препоръчвам.

Последна редакция: пн, 23 май 2022, 19:03 от polin1971

# 224
Здравейте закупих билети и резервирах хотел направих изненада за мъжа ми за рождения му ден и отиваме за 3 дни(знам че са малко,но сме с малко дете, а то ще  остане при баба си и дядо си, и ще ми е мъчно за тези 3дни а за повече не ми се и мисли...). Полета ни е на 06.06 урених и трансфер от летището до хотела,днес разпитах и за антигенни тестове и до тук всичко върви по план. Сега гледам новини говори се за ново затягане на мерките за маймунската шарка и се притеснявам да не въведът някакви мерки и всичко да пропадне Sad
Ако направя отмяна на пътуване и недай си боже въведът някакви мерки имате ли идея дали ще ми върнат парите и дали изобщо е възможно да предприемат мерки за маймунската шарка Sad
Извинявам се за дългия пост

Общи условия

Активация на акаунт