ПАРИЖ - 16

• 45 999
  • 782
  •   1
Отговори
# 720
  • Русе
Доста нетолерантно и не на място изказване. Разочароващо.
Всички се въртим на една планета все пак - и бели, и жълти, и абаносови, и нормални, и прости.
It's A Small World after all - се пее в една атракция в Дисниленд ...
Съжалявам, ако съм оставила някого с впечатление за нетолерантност. Повдигнах въпроса, защото много хора, които не са се сблъсквали с различни етноси на едно място се притесняват от непознатото и културната бариера е голяма.
Благодаря!
Нещо не мога да се ориентирам с тези карти Pass Navigo.
Ако пристигнеш в петък можеш ли да си вземеш до следващия четвъртък  или важат само от петък до неделя?Моля за малко разяснения.
Ако имате предвид Навиго седмични карти - важат от понеделник 0.00 до неделя 24.00. независимо кога ще я купите важи до неделя вечерта. Имайте предвид, че от петък може да се купи за следващата седмица и може да Ви попитат, ако я купувате на гише.

# 721
  • На планетата Земя
Еlan, нямах предвид теб. Ценя мненията ти и начина, по който обективно и стойностно отговаряш на всякакви въпроси. Благодаря ти!

# 722
  • Варна
Доста нетолерантно и не на място изказване. Разочароващо.
Всички се въртим на една планета все пак - и бели, и жълти, и абаносови, и нормални, и прости.
It's A Small World after all - се пее в една атракция в Дисниленд ...

абсолютно ама твърде мешано - ЗАЩО в САЩ хората с черен цвят на кожата да се наричат аФроамериканци след като в самата АФРИКА , особено в северна хората с бял цвят на кожата  са огромно количество примерно перси , сирийци , абе десетки нации. Не мога да се радвам когато в един бг. футболен почти селски отбор 3-4 от 25 човека са българи без значение кви са останалите : черни , бели , жълти , абаносови  ...........Да не говорим колко от грубо да кажем не местни хора се изхранват и издържат от местните . А как се чувстват германките от новогодишните събития в Кьолн , едва ли са се радвали когато разни  жълти, и абаносови ................, и т.н. хора им пребъркват деколтетата и гащите или ги пребъркват в метрото. Темата е твърде тежка и мн.добре я разбирам след като над 20 г. съм работил навън сред  бели, и жълти, и абаносови, и нормални, и прости и тук говорим за туризъм , а не за расизъм , миграция  бели, и жълти, и абаносови, и нормални, и прости. и тем подобни

# 723
Здравейте,
Уиз и раян са пуснали полети за лятото, но датите се разминават с нашите. Дали това са актуалните дни от седмицата или пролетта ще актуализират полетите си?

# 724
  • Варна
те цените играят - Следя Уизз и летя с тях откакто са се появили. Няколко пъти подробно се обяснява във форума за УИЗЗ как се купуват най - изгодните билети от нискотарифни авиокомпаний. Ще си позволя да го обобщя и напиша пак , дано помогна. За да купиш изгоден билет трябва да имаш здрави нерви. Цените се движат почти синусоидално , ту се вдигат , ту падат. Набележете си ден и час на полетите в двете посоки и преровете разписанието за вашата дестинация и вижте най-ниската цена. Препоръчвам да се гледат поотделно билетите на датите ви за отиване и връщане за  най – ниска цена. Ако сте започнали да следите достатъчно рано-5-6 месеца преди полета, не се страхувайте да купувате поотделно билетите за отиване и връщане. Практиката показва ,че няма начин билетите за отиване и връщане в  един и същи ден да са на най - ниска цена .По този начин до Брюксел спестих 75 лева ,а до Париж почти 200. Търпение му е майката , издебнете съответната най-ниска цена за отиване и за връщане , въпреки че са в различни дни. Така сумарната цена ще ви дойде възможно най-ниска.  Има случай и когато  полета не е запълнен и най – ниските цени доста преди полета да станат ниски и си стоят такива до края , но напоследък това не се случва. Няма начин 2-3 месеца преди полета поне веднъж да не дойде най-ниската цена. Следете цените често ,защото има случай да се сменят и 2 пъти на ден и най -ниската цена на моите дати да стой  само ден. Направете си и сметка колко пъти ще пътувате в годината и имате ли изгода да си купите клубна карта. Няма случаи ,ако си набележа 6 месеца предварително най – ниска цена сетне да се появи по-ниска или пък най-ниската цена да не се появи поне още 2-3 пъти. Винаги плащам в ДСК защото е най-ниска цената на плащането и има ДСКклон на 100м. от мен .Ако има въпроси питайте на ЛС ,ако мога ще отговоря.

# 725
  • София
За разлика от peterky2002, аз в тези времена предпочитам да купя отиване и връщане на един билет или да използвам флекс, ако купувам по отделно двете посоки.

peterky2002, от коя година е този Ви опит?

# 726
Многократно в темата е писано, че всеки полет от Бове е осигурен с шатъл. Въпросът ми е за полети в 9 часа, ако трябва да тръгнем 4 часа по-рано от Париж (час и половина до летището и два часа там), как да се организираме при положение, че няма да спим до Порт Майо? Ще има ли метро и съответно, шатъл?

# 727
Има нощни автобуси, вижте маршрут в Google maps

# 728
  • Русе
Метрото тръгва в 5. Проверете вашата линия в колко тръгва от желаната спирка и в колко пристига на Порт Майо и съответно в колко тръгва шатъла. Не съм ползвала нощен автобус, но проверете и тях. В краен случай с Ивайло, ще Ви вземе от настаняването и ще Ви закара на летището.

# 729
Благодаря много!

# 730
  • Гражданин на света
Може би е коментирано, но не откривам къде. Февруари месец всички вкъщи сме рожденници и имам идея за отиване до париж с посещение на дисниленд. Моля за помощ много ли е студено и ако да, кога у най приятното време за отиване до там? Благодаря ви

# 731
  • Русе
Ами студено е. Зима. Но по-неприятното е, че се стъмва рано и деня е къс, т.е. по-малко време за разходка и разглеждане. Аз лично предпочитам лятото. Пак вали като пролетта и есента, но е топло и не е особен проблем, а и имаш повече от 12 часа за разходка.

# 732
  • Sofia
Не бих отишла февруари в Дисниленд. По това време на годината бих заложила на Дубай и аквапарк, например. Или друга топла дестинация, според бюджета.

# 733
Здравейте,за Галерията на Диор само от сайта ли може да се купят билети?Искам да я посетим на 28.12.

# 734
  • Варна
peterky2002, от коя година е този Ви опит?

даже сега имам и друго защото може да се ползват и други авиолинии в едната посока съм ползвал уизз в обратна изи джет , арабите , турците  или друга
и да с тези пандемии , войни , инфлации и прочее шантавости доста от подредените ми принципи тотално се объркват. Последното пътуване октомври ноември до края се натрупаха 2 дена закъснения ама то се натрупа от побърканоста не само нашата , но по целия свят

Общи условия

Активация на акаунт