ПАРИЖ - 16

• 46 077
  • 782
  •   1
Отговори
# 195
Мога да кажа, че първа седмица на септември ми хареса, не беше горещо, дъжд не валя.
Туристи има естествено.

# 196
elan, благодаря!
Flowers Hibiscus
Всичко, което пишете, ми е полезно, защото не съм посещавала Париж и тепърва се информирам. Отчитам го като грешка, че все отлагах.
От къде купувате самолетни билети най-често, тези полети от Бoве в 6 часа доста ме объркват, не мога да си представя, как да стигна в летището в 4?
Ще следя активно темата и срам не срам, много питам по принцип Simple Smile
Хубав ден!

# 197
И аз съм планирала за края но септември.  Но ние си имаме повод така че има няма туристи, вали не вали това е.. но мисля че това с времето е много относително. Аз винаги като наближава поредното пътуване или почивка започвам да следя прогнозите и все се притеснявам. Но до сега все сме си изкарвали добре въпреки че не сме имали идеалното време.

# 198
  • Русе
От къде купувате самолетни билети най-често, тези полети от Бoве в 6 часа доста ме объркват, не мога да си представя, как да стигна в летището в 4?
Аз имам кобрандирана карта уиз-дск и затова пътувам основно с тях. Но където е най-изгодно от там купувам. Покрай пандемията избягвам посредници заради отменените полети. О
От Порт майо до летището няма драма - има шатъл за всеки полет - следете часовете на тръгване на сайта на летището. До портмайо е по-особено. Има различни варианти. по нагоре в темата някой беше дал координатите на Иво - от фейс групата на българи в Париж. Има и още един мъж - Богомил, пок там може да се намерят кооординати. може и да се тръгне по-рано, като се ползва последния влак/метро до Порт Майо и да се пристигне на летището по-рано. За нощните автобуси да кажат по-запозватите. Аз лично пътувам до Бове със споделено пътуване на Бла -Бла. Само няма да се притеснявате.

# 199
Най-доброто време за посещение на Париж е от юни до август и септември до октомври. И лятото, и есента имат своите плюсове и минуси . От юни до август времето в Париж е почти '' парфе '' (перфектно). Средните максимални стойности са над 22 градуса и има дълги слънчеви дни.

# 200
Здравейте, има ли някакъв шанс да паднат изискванията за серитификати на летището за лятото? Как мислите?

# 201
Здравейте, има ли някакъв шанс да паднат изискванията за серитификати на летището за лятото? Как мислите?
Да

# 202
То и сега не е задължителен. Който няма сертификат, може да влезе с ПСР или антигенен тест. Не мисля, че е кой знае какво усилие.

# 203
Доста се притеснявам да резервирам билети за Дисни и за Айфеловата кула, тъй като ми се е случвало Раянеър да ми отменят полет. На два пъти... Вие как се справяте с този стрес?

# 204
Не го мисля.

# 205
Доста се притеснявам да резервирам билети за Дисни и за Айфеловата кула, тъй като ми се е случвало Раянеър да ми отменят полет. На два пъти... Вие как се справяте с този стрес?
Дисни предлагат анулиране на билетите до 3 дни предварително, след което можете да си закупите нови, за новите дати. Юни месец ще сме там 3 семейства. Уиз вече ни промениха датите на полетите, та сменяхме хотели и дати за Дисниленд, но ние си търсим хотели с безплатно анулиране, за да не стане фал.
За Айфеловата кула не мога да отговоря.

# 206
  • София
Някъде по- напред една дама публикува сайт, на който билетите за забележителности са с възможна анулация до 12ч. преди събитието!

# 207
[/quote
Бяхме в Париж в началото на Май и никъде не ни искаха сертификат- нито на летището, нито в ресторанти, забележителности и т.н.

# 208
  • Русе
[/quote
Бяхме в Париж в началото на Май и никъде не ни искаха сертификат- нито на летището, нито в ресторанти, забележителности и т.н.
Може да не са ги искали, което ме означава, че не трябва да ги имате. А ако ви ги поискат?
Аз лично се съмнявам да паднат. Може и да греша, но последните промени са от съвсем скоро и няма промяна от относно влизане в страната.

# 209
Здравейте, откъде се купуват карнеите с 10 пътувания? На метростанцията имаше автомати и гише. На гишето обяснихме, че искаме карнета с 10 пътувания, дадоха ни просто 10 билета, като общо струваха 16.90. Сега се чудя дали просто ме сме си купили 10 билета,които няма да можем да ползваме после. Или това са някакви билети, които важат и за друг транспорт освен метро?

Общи условия

Активация на акаунт