ПАРИЖ - 16

• 46 130
  • 782
  •   1
Отговори
# 270
  • ВАРНА
Кой е най-добрият час за качване до върха на Айфеловата кула? Зная, че трябва да купя билет за привечер, но според вас за колко часа да запазя час? Хотелът ни е на 30 мин. пътуване с метро, така че трябва да се съобразя и с това.

19ч мисля, че е ок

Къде се намира хотелът?

# 271
Здравейте, на 06.06 пътуваме за Париж, освен антигенен тест, прочетох че ще ми трябва онлайн регистрация каква е тази регистрация и изобщо необходима ли ще ми е ? Благодаря на отзовалите се Simple Smile

# 272
прасунчо, това е хотела
Hotel Clément- 6 rue Clement, 6th arr.
на 0,9км.от Лувъра

# 273
  • Берлин
И ние се върнахме, 10 дни с мама - разкошно. Видяхме всичко, което искахме. Имахме достатъчно време да сложим капелите и да се вживеем.
Благодаря на всички, които помогнаха със съвети и препоръки.
Качванено на Сакре Кьор е 7€ - по повод пост по-горе. Ползвахме карнет - много удобно и без ограничения.
Хотелът ни беше перфектен - супер локация на по 5 минути пеш от 3 метростанции и Сакре Кьор. Aparthotel Adagio Paris Monmartre. Студио, с балконче, малък оборудван кухненски бокс с посуда и съдомиялна, хубава градина за сутрешно кафе, пушене или чаша вино, пълен комплект магазини, барове, пекарни, ресторанти и тн. Трансфер от и до Шарл де Гол - connecto transfers - супер доволна съм. Имахме билети само за Айфеловата кула (директно от сайта), корабче по Сена и резервация за La Cremaillere 1900.
Беше вълшебно

# 274
Някой може ли да препоръча място за обяд в Монмартър, което да не е твърде туристическо?

# 275
Здравейте, от днес сме в Париж времето е супер. Wizzair искаха сертификати, иначе тук никъде не искат и никой никъде не ходи с маски. Някой ходил ли е в аквариума? Да сподели впечатления Simple Smile

# 276
  • ВАРНА
Здравейте, от днес сме в Париж времето е супер. Wizzair искаха сертификати, иначе тук никъде не искат и никой никъде не ходи с маски. Някой ходил ли е в аквариума? Да сподели впечатления Simple Smile
С дъщеря ми (12г) ходихме в аквариума до Айфеловата кула. Освен едни медузи, друго не ни впечатли.

# 277
Не знам дали е дискутирано - при попълване на PLF мога ли аз да напиша за цялото семейство (5 човека) или трябва за всеки по отделно?

# 278
  • Берлин
Може
Има опция да се добавят членове на семейството. Аз така пътувах

# 279
Здравейте. Имам въпрос към посетилите Музей Орсе - виждам, че е забранено използването на селфи стик. При проверката на багажа ще бъде ли проблем да имам селфи стик в чантата, нямам намерение да го използвам в музея, но ще си го нося за следващите посетени обекти за деня?

# 280
  • Берлин
Моят стоеше в раницата. Не съм го вадила, не са ми правили забележка

# 281
Papurche хареса ли ви ресторанта?

# 282
  • Берлин
Честно, не съм особено впечатлена. На поне бяхме на нормална маса, а не на традиционните 50см в диаметър и г@з до г@з. Избрах градината, да да е по-тихо и там не е чааак толкова туристическо. Основното беше вкусно (патешко конфи с картофи със сипена), десертите и салатата -средна хубост, шприц аперолът беше твърде разреден за моя вкус. Нищо уау и не бих го препоръчала горещо.
За бързо хапване в Монмартър обаче, със сто ръце препоръчвам пекарната Pain Pain - солени и сладки вкусотии...ммм

# 283
Здравейте, в понеделник пътуваме за Париж, освен антигенни тестове ще ми бъде ли необходим plf формуляр и ако да каква е процедурата?
БЛАГОДАРЯ на отзовалите се!
Хубав ден Simple Smile

# 284
  • Пловдив
PLF формулярът отпадна преди известно време , за теста - не знам, не следя изискванията , тъй като сме ваксинирани.

Общи условия

Активация на акаунт