ПАРИЖ - 16

• 46 177
  • 782
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте,за пръв път ще пътувам до Париж и въпроса ми е с дебитна карта на ДСК дали ще е удобно разплащане или пари в брой.

# 376
  • ВАРНА
Здравейте,за пръв път ще пътувам до Париж и въпроса ми е с дебитна карта на ДСК дали ще е удобно разплащане или пари в брой.
Най-добре консулт с банката по въпроса с таксите при плащане и теглене.
Аз съм клиент на дск с карта Visa. В Париж плащах почти навсякъде с карта. Нямах такса при плащанията. При теглене от банкомат мисля, че има такса, но не съм сигурна. Носех евро в брой от БГ.

# 377
  • Русе
Като допълнение към горното - Не би трябвало да има проблем с карта. Проверете превалутирането, на какъв курс ще е, ако картата е лева.  Носете си и кеш. На много места, като улична храна и магазинчета за сувенири не може да се плаща с карта или има минимална сума, над която може с карта - 8 или 10 евро, на различните места е различно.

# 378
  • Варна
Като допълнение към горното - Не би трябвало да има проблем с карта. Проверете превалутирането, на какъв курс ще е, ако картата е лева.  Носете си и кеш. На много места, като улична храна и магазинчета за сувенири не може да се плаща с карта или има минимална сума, над която може с карта - 8 или 10 евро, на различните места е различно.

ТОЧНО Simple Smile
Винаги носим ВИЗА И МАСТЕРКАРД след като на една бензиностанция в Австрия ми скимираха картата и от банката ми я спряха. Ако нямахме друга карта и кеш щеше да е проблем. Вижте и картата ви дали ще работи.Имал съм случай дето левова карта в Турция не работеше.

# 379
  • София
Здравейте,

Довечера трябва да кацнем в 21ч в Бове (дай Боже да излетим). Не съм купувала предварително билети за шатъла до Париж и искам да попитам по това време има ли отворени гишета или автомати, от където можем а си закупим. Благодаря.

# 380
Най-вероятно ще работят, може и да ги купите онлайн за минути докато ви качват на самолета, за да сте сигурни че ще летите

# 381
Здравейте,

Довечера трябва да кацнем в 21ч в Бове (дай Боже да излетим). Не съм купувала предварително билети за шатъла до Париж и искам да попитам по това време има ли отворени гишета или автомати, от където можем а си закупим. Благодаря.
Има да.Шатълите са съобразени с полетите,спокойно.

# 382
За всички полети на Бове са осигурени шатъли и продажба на билети.

# 383
Може ли да се купят предварително билети за автобуса Roissybus и ако "да", моля за линк.

# 384
  • София
За Бове има ли от къде от Порт Майо да си вземем билети или само електронно?

# 385
За Бове има ли от къде от Порт Майо да си вземем билети или само електронно?

Има гише Simple Smile

# 386
Здравейте,бихте ли препоръчали агенция за организирана екскурзия до Париж за двама пенсионери ( да разгледат забележителности,музеи , всичко да е с група,сами няма да се оправят). За септември късно ли се сещам ?. Благодаря!

# 387
  • На планетата Земя
Сещам се за Руал травел. Ето една оферта за края на септември.

https://rual-travel.com/trips/%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%B6%D0% … 0%B3%D0%B8%D1%8F/

# 388
Аз също оглеждах агенции, защото първоначално мислех да изпратя майка ми и дъщеря ми само, които иначе сами нямаше да се оправят сами. Също се бях спряла на Руал травел след проучване - положителни отзиви, хубави програми, полети с България Еър и т.н. Дъщеря ми се затръшка обаче, че тя не можело с туристически групи да ходи и в крайна сметка аз се “жертвах” да бъда екскурзовод и да организирам всичко. 🥰 По тази причина не мога да дам мнение от личен опит.

# 389
Здравейте,

Имаме кратко пътуване до Париж на 10ти до 11ти септември. На 10ти (събота) ще имаме свободно време за разходка и ни се иска да се качим на Айфеловата кула. Гледахме билетите в официалният  им сайт, но за съжаление за точно тази дата нямат свободни. В сайта на  Триваго обаче намираме следната опция: билети до 2ри етаж с изкачванепо стълбите - 20 евро. Тъй като е първо посещение в града и знам, че има доста опашки, може ли да ме посъветвате дали има смисъл да купя билетите от Триваго сега? Дори с предварително закупени билети много ли се чака? Знаете ли друг сайт или място от където може а купим билети за кулата? 

Общи условия

Активация на акаунт