ПАРИЖ - 16

• 46 164
  • 782
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Здравейте,

Имаме кратко пътуване до Париж на 10ти до 11ти септември. На 10ти (събота) ще имаме свободно време за разходка и ни се иска да се качим на Айфеловата кула. Гледахме билетите в официалният  им сайт, но за съжаление за точно тази дата нямат свободни. В сайта на  Триваго обаче намираме следната опция: билети до 2ри етаж с изкачванепо стълбите - 20 евро. Тъй като е първо посещение в града и знам, че има доста опашки, може ли да ме посъветвате дали има смисъл да купя билетите от Триваго сега? Дори с предварително закупени билети много ли се чака? Знаете ли друг сайт или място от където може а купим билети за кулата? 
За качване пеша и на място няма много хора.
Аз бих изчакала, като следя ежедневно официалния сайт за билети - сигурна съм, че ще има още билети за това време.

# 391
И аз така се бях притеснила за билетите. Проверявах и все нямаше и нямаше.  Оказа се, че пускат доста билети за качване по стълбите до втория етаж и то една-две седмици преди самата дата. Реално аз купих нашите билети два-три дни преди самата дата, имаше билети за всички часове през деня, в който исках. Моят съвет е да изчакате наближаването на датата и да купите от официалния сайт, а в крайна сметка може да купите и на място. Simple Smile

# 392
Привет дами! Предварително се извинявам за тъпия въпрос, но кога бихте ми препоръчали посещения на Дисни събота или неделя? Simple Smile Знам, че ще предизвикам усмивки и "удряне по челото" но Wizz промениха датите и съвпада с уикенда. Горещо благодаря

# 393
Все тая има си народ.Няма абсолютно никаква разлика!

# 394
  • На планетата Земя
За кои дати става дума?

# 395
За кои дати става дума?
10.09 - 11.09.2022

# 396
  • На планетата Земя
Тези дати ще са по-спокойни от летните уикенди, защото децата са вече на училище. Ако можете, изберете неделята (с надеждата, че повечето деца с родители ще напуснат по-рано парка, за да се прибират и приготвят за следващия ден). Но това само, ако можете да останете до затварянето на парка. В този час започва светлинното шоу, което не е за изпускане.

# 397
Здравейте,

Бихте ли споделили своите впечатления от хотели в Париж, от които сте останали доволни, тъй като ми предстои пътуване в началото на септември и не знам на кой да се спра. Търся си като цяло нещо бюджетно, но да е чисто, със самостоятелен санитарен възел, с безплатен Wi-Fi в стаите и с бърз достъп до метро станция.

Благодаря предварително!

Последна редакция: ср, 20 юли 2022, 16:31 от cvetomir1997

# 398
  • ВАРНА
Здравейте,

Бихте ли споделили своите впечатления от хотели в Париж, от които сте останали доволни, тъй като ми предстои пътуване в началото на септември и не знам на кой да се спра. Търся си като цяло нещо бюджетно, но да е чисто, със самостоятелен санитарен възел, с безпалтен Wi-Fi в стаите и с бърз достъп до метро станция.

Благодаря предварително!

В края на м.март бяхме в Ibis Alésia.
Местоположението е много добре  - спокоен квартал, транспорт (метро, рер, автобуси), хранителни магазини, ресторанти

# 399
Тези дати ще са по-спокойни от летните уикенди, защото децата са вече на училище. Ако можете, изберете неделята (с надеждата, че повечето деца с родители ще напуснат по-рано парка, за да се прибират и приготвят за следващия ден). Но това само, ако можете да останете до затварянето на парка. В този час започва светлинното шоу, което не е за изпускане.

Mileto Горещо благодаря
Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

Моля те, за още един съвет, тъй като не съм наясно. За един ден, колко парка може да се обиколят в Дисни - 1 или 2 ? Купувам билети и не мога да преценя
Благодаря още веднъж

# 400
  • На планетата Земя
Позволих си да проверя в историята, виждам, че сте с момиченце на 11-12 години. За един ден двата парка е много и ви съветвам да си вземете билет само за основния. Ако искате възможно най- много да видите за деня, бъдете на входа още при отварянето. За още Дисни въпроси си добре дошла в темата за Парка. 🥰

Последна редакция: чт, 21 юли 2022, 01:07 от Mileto

# 401
  • София
Ние избрахме бюджетен, чист хотел с добра локация. Доволни сме: Hotel Briand devient IPL.
За Дисниленд има отделна тема с много полезни насоки. А, съветите на Милето са просто безценни. Ако имате възможност отседнете за една вечер в Дисни хотел, което ще ви даде възможност да бъдете два дни в двата парка. На нас не ни стигнаха....

# 402
  • В офиса
А аз търся препоръка за хотел, или апартамент в приличен квартал с балкон и гледка (не е задължително към нещо известно, а просто хубава гледка)

Последна редакция: чт, 21 юли 2022, 07:39 от Тинкърбел

# 403
Вече сме  и с резервиран хотел. Избрах го в Букинг - Europe Hotel Paris Eiffel. Впечатления и препоръки нямам, по усет.
За АК - няма билети до върха, само до 2-ри етаж, а има повече от месец...Всеки ден дебна, ако не - ще купувам от скъпите, макар да не ми се ще...
Имам въпрос - впечатления от Галерия Диор? Много искам да я разгледам, но не знам дали да я вмесвам някъде  в 4-те препълнени дни, които имаме. Дали ще е интересна на дъщеря ми, 16 г?

# 404
Позволих си да проверя в историята, виждам, че сте с момиченце на 11-12 години. За един ден двата парка е много и ви съветвам да си вземете билет само за основния. Ако искате възможно най- много да видите за деня, бъдете на входа още при отварянето. За още Дисни въпроси си добре дошла в темата за Парка. 🥰
Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart

Благодаря ви Прекраснице! Не знаех за темата за Парка, веднага и я е ревизирам.
Прохладен ден!

Общи условия

Активация на акаунт