Жълтеница

• 695
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте на всички! Бебчо е на 16 дни, а билирубина е все още висок... Сигурна съм, че го е смъкнал последната седмица, защото очичките и езика са видимо по-добре, но се притеснявам, че все още не е в норма😭. Моля, тези с опит и познания по темата се включат, защото наистина се притеснявам... Давам му кърма и АМ на всеки 2 часа и нещо, пишка си често, но не знам дали мога още нещо да направя щ
 Много благодаря предварително ❤️

# 1
Какъв цвят са изпражненията?
Има таблици в Интернет, погледни ги за ориентация, които показват измененията в тях спрямо възрастта.
Иначе, разбира се, питай педиатъра.

# 2
Моето бебе беше с жълтеница 6 м. Правиха му пълни изследвания, за да се изключат всички други причини и се оказа, че е кърмаческа жълтеница. Говори с педиатъра дали се налагат други изследвания.

# 3
Моето бебе беше с жълтеница 6 м. Правиха му пълни изследвания, за да се изключат всички други причини и се оказа, че е кърмаческа жълтеница. Говори с педиатъра дали се налагат други изследвания.

Привет! Много благодаря за споделеното. А високи ли бяха стойностите и това пречеше ли на поставянето на ваксини те?

Какъв цвят са изпражненията?
Има таблици в Интернет, погледни ги за ориентация, които показват измененията в тях спрямо възрастта.
Иначе, разбира се, питай педиатъра.

Привет! Цвят горчица са, предполагам от кърменето

# 4
По спомен - горчица беше идеалния вариант.
Притеснителни и спешен случай са сивкави, безцветни изпражнения заради нсрушена функция на жлъчката/панкреаса.

# 5
Здравейте на всички! Бебчо е на 16 дни, а билирубина е все още висок... Сигурна съм, че го е смъкнал последната седмица, защото очичките и езика са видимо по-добре, но се притеснявам, че все още не е в норма😭. Моля, тези с опит и познания по темата се включат, защото наистина се притеснявам... Давам му кърма и АМ на всеки 2 часа и нещо, пишка си често, но не знам дали мога още нещо да направя щ
 Много благодаря предварително ❤️
Жълтеница при кърмени бебета е диагноза на изключване.
Нужни са подробни тестове, вк и Кумбс тестове за да се заключи.
Напишете вашата кръвна група и резус, както и тези на детето... .

Общи условия

Активация на акаунт