Приморско 2022 г. – море, весело лято и хубави емоции!

• 48 359
  • 495
  •   1
Отговори
# 180

fanfanito, би ли ми казала къде е този турски ресторант?
Допълних си поста по-нагоре и описах. Вървиш към автогарата от страната на Снаки, Джони кафенето дето беше и не се сещам другите... Веднага почти след бързото хранене се оглеждай и ще го видиш. На мястото на Ден и нощ е, собственика е същият ми казаха, но е решил да смени кухнята на турска и кани турски готвачи. Щях да се снимам с човека, ама..пусто съм много срамежлива и ...
Хотел Сани май е до Сънрайз (може и да бъркам) не е близо, ама щом сте млади не е толкова далече, пък и улиците са добри в Приморско. Ще ви хареса. За шумност няма такова чудо , като Приморски звуци или как там беше ресторанчето, ужас направо. Еми Стамболова май пеела там пишеше, ама един мъж извиваше глас, като минавах, но хубаво пееше. Препоръчвам ви поне едната вечер да отидете във Вълчан войвода. Не е точно чалга там, хубава е кухнята, бе ..аз го харесвам и поне една вечер съм там, може на пици и мекици да съм цялата почивка , ама едната вечер съм там. Иначе има много заведения за млади, на северния плаж мисля и през нощта има нещо работещи барове , но не съм ходила да гледам лично (стара съм вече) Приятно прекарване, ще ви хареса мисля))

# 181
Здравейте, предстои ни пътуваме в Приморско, Хотел Сани(Sany). От 1-8 Август. Искам да питам, има ли някой наблюдения и мнения за този хотел и с какви впечатления е останал. И Също пише, че е на 300 метра от южния плаж, но го прегледах на картата и ми се струва повече.
П. П
Прочетох темата до тук и събрах важна информация. Със сигурност ще посетим Турския ресторант. За първа година ще сме в Приморско. Млада двойка сме и търсим шумното😁

Ресторанта към хотела е добър /предишни години/, колкото за хотела, може би информация от теми за Приморско, пак от минали години!

# 182
Здравейте, моля да някакви коментари за хотел Перла Лъкшъри, днес ми е последния ден да реша дали да пусна капарото. Всякакви коментари ще ви бъдат полезни.

# 183
Здравейте!
Моля, за впечатления за семеен хотел "Анестес". Може би, хора които са били, ще споделят мнението си. Нека да е лято! Blush

# 184
Здравейте, моля да някакви коментари за хотел Перла Лъкшъри, днес ми е последния ден да реша дали да пусна капарото. Всякакви коментари ще ви бъдат полезни.
От трите Перли там, този е най-добър. Само съм минавала и гледала отвън. Басейна е хубав, има бар, близо до плажа, на снимките се виждат. Мисля са два корпуса, на мен този дето е към улица Бриз май беше ми се виждат по-добри, но не съм сигурна, така на мен ми се струва. Имат бар, който вечер е шумен понякога, предимно чужденци са там. За чадъри май имат на плажа, но не са много. На мен ми харесва хотела, като място и изглед отвън. Сега за цената дали си заслужава не знам. Гледам са доволни там хората поне външно, има и градинка отпред, приятно е. Мястото е близо и до центъра за разходка, не е в шумната част. Ми това мога да кажа, ама не съм фактор, не съм почивала, само зяпала.
Ако става въпрос за този хотел, защото към южния плаж има друг с подобно име май.

https://www.booking.com/hotel/bg/perla-luxury.bg.html?aid=318615 … =1&#hotelTmpl

# 185
  • В.Търново

fanfanito, би ли ми казала къде е този турски ресторант?
Допълних си поста по-нагоре и описах. Вървиш към автогарата от страната на Снаки, Джони кафенето дето беше и не се сещам другите... Веднага почти след бързото хранене се оглеждай и ще го видиш. На мястото на Ден и нощ е, собственика е същият ми казаха, но е решил да смени кухнята на турска и кани турски готвачи. Щях да се снимам с човека, ама..пусто съм много срамежлива и ...
Хотел Сани май е до Сънрайз (може и да бъркам) не е близо, ама щом сте млади не е толкова далече, пък и улиците са добри в Приморско. Ще ви хареса. За шумност няма такова чудо , като Приморски звуци или как там беше ресторанчето, ужас направо. Еми Стамболова май пеела там пишеше, ама един мъж извиваше глас, като минавах, но хубаво пееше. Препоръчвам ви поне едната вечер да отидете във Вълчан войвода. Не е точно чалга там, хубава е кухнята, бе ..аз го харесвам и поне една вечер съм там, може на пици и мекици да съм цялата почивка , ама едната вечер съм там. Иначе има много заведения за млади, на северния плаж мисля и през нощта има нещо работещи барове , но не съм ходила да гледам лично (стара съм вече) Приятно прекарване, ще ви хареса мисля))
И Снаки и Джони не ги знам къде се намират. Grinning
Човек, който все ходи по ол инклузиви не познава много имената на заведенията. Grinning
Благодаря все пак! Simple Smile

# 186
Русалке, не ме бива много в обяснения за местонахождения, ама ...да пробвам пак.
Знаеш ли общината къде е? Автогарата? Пред общината има един голям фонтан, на камерите на приморско се вижда едната е оттам. Значи заставаш пред общината все едно излизаш от входа от централния. Пресичаш градинката с фонтана и се озоваваш на главната улица май беше 3 март. Спираш. Имаш две посоки ляво и дясно. Избираш дясната и вървиш по тротоара. Ще минеш там едно заведение за кафе и коктейли, тези с въженцата минаваш сергии и продължаваш (това е към автогарата) Ще минеш и пиците, те се виждат и винаги има опашка, витрина и т.н. Продължаваш и пресичаш , като вървиш все от едната страна на тротоара, не пресичаш главната улица. Има още едно заведение подобно на Снаки веднага, после до него нещо друго имаше и май веднага е турският ресторант. Това е бившото Ден и нощ. За всеки случай питай от продавачите навън, ще те упътят , ако нещо се съмняваш. То вървиш все по този тротоар, нито свиваш, нито нищо, само посоката да докараш и това е.
И сега се сещам нещо, което ми направи впечатление. Няма никаква музика и озвучаване в турският ресторант. Тишина.

Последна редакция: вт, 05 юли 2022, 18:14 от Анонимен

# 187
От трите Перли там, този е най-добър. Само съм минавала и гледала отвън. Басейна е хубав, има бар, близо до плажа, на снимките се виждат. Мисля са два корпуса, на мен този дето е към улица Бриз май беше ми се виждат по-добри, но не съм сигурна, така на мен ми се струва. Имат бар, който вечер е шумен понякога, предимно чужденци са там. За чадъри май имат на плажа, но не са много. На мен ми харесва хотела, като място и изглед отвън. Сега за цената дали си заслужава не знам. Гледам са доволни там хората поне външно, има и градинка отпред, приятно е. Мястото е близо и до центъра за разходка, не е в шумната част. Ми това мога да кажа, ама не съм фактор, не съм почивала, само зяпала.
Ако става въпрос за този хотел, защото към южния плаж има друг с подобно име май.

https://www.booking.com/hotel/bg/perla-luxury.bg.html?aid=318615 … =1&#hotelTmpl

Много благодаря за коментара. Вече платих и ще напиша подробен коментар после.

# 188
  • В.Търново

fanfanito, благодаря!

# 189
  • София
fanfanito, мисля да искаш % отстъпка от турския ресторант (шегувам се). Според гугъл се казва "Бахче", ул. "Трети март" 68-74, за тези които не познават Приморско.

# 190
Здравейте, можете ли да ми кажете как стои въпроса с паркирането? Може ли да се спира навсякъде или трябва да търсим платен паркинг ( и ако да-ориентировъчни цени)?

# 191
  • Ямбол
Все още се намират места за свободно паркиране, но не къде да е. Към нашия хотел си имаме паркинг и не знам на други места как е. В двора на училището има възможност за паркиране, но дали ще има места, не е сигурно.

# 192
На теория може, на практика тегава работа.

# 193
  • Пловдив
Където си намерите, там паркирате. Ние отсядаме винаги в новия квартал и там винаги има много места. Към централната част не ходим с колата, близо е, и се разхождаме само.

# 194
Понеже се споменава заведения за риба, ще бъде от полза, тези хора които са почивали, да споделят информация
 По точно, къде според тях, рибата не е била замразена, а е прясна. С внимание ще очаквам отговор.
Всичко добро!

Последна редакция: ср, 06 юли 2022, 22:38 от Znam

Общи условия

Активация на акаунт