Приморско 2022 г. – море, весело лято и хубави емоции!

• 48 323
  • 495
  •   1
Отговори
# 225
Шефът Антонио, срещу Рибко е Стела Марис, май за там питате.
Ми вярно вече май са конкуренция на Рибко, ама то защото има някакви масички за сядане.
Вижте зад общината има нещо пак рибно , ама му забравих името. Просто пряката зад нея тръгвате надясно и ще го видите нещо с К буквата май беше и имаше хора там, че има места за сядане.
Аз взимах от Стела Марис, не съм обаче рибен фактор. Цацата ми хареса (то аз само това май ям) купих и филе от акула (добро беше) , ама мидите и калмарите ми се видяха с много панировка, леко жилави. Друго не съм опитвала. Като цена бяха май еднакви с Рибко.
Пиците в Снаки ми харесаха отново, дюнери не съм опитвала. Нямаше обаче много предложения с готвено и все едно и също беше май. Там съм фен на бисквитената тортичка, ама тази година не беше същата и цената е 4 лв., миналата беше 3лв. Пиците са по 3.50 триъгълни и кръгли. Същите на вкус са си. Тортичката беше с малко шоколадова заливка отгоре, иначе същата.
Сега не знам какви са цените, но до 4 юли бяха основно 5-6лв навсякъде, супи 3-4-5 лв всякакви и то по ресторантите, най-вече около общината не много на север и не в съвсем южната част. За мен Приморско изобщо не е малък, ако искаш да видиш всички улици и заведения от южния плаж до най-северната му точка , както и на широчина. Хубавото е, че улиците са добри и е приятно за разходка, а май от миналото лято са асфалтирали още улици и са широки, няма изкачване, равни и т.н.
Дори с детенце има къде да седнете и да ви е приятно, ама трябва да се разходите (препоръчвам северозапад)) по-точно около входовете на северния плаж. Вижте в Тумбака (тази година не съм го посещавала) но имаше преди хубави супи, то зависи от готвача, но има и игрушки близо , та ще ви е удобно, просто разгледайте. Над крайбрежната също има доста заведения...ми пробвайте, то толкова заведения и хотели аз не знам някъде да има , къде живеят местните ми е мираж направо.
Ще кача от телефона сега какво съм снимала за Вила Виктория и Анкора от менютата с цените до 4 юли. Снимах точно тях за темата, защото миналата година май доста ги коментирахте и има почиващи там доста си мисля около тези хотели.
Това е от Вила Виктория ресторантчето

Това от Анкора, ама само едната част, другата съвсем не ми се хвана в тъмното, то и това едвам се вижда

Това е градинката към северния плаж , която препоръчах и има сянка през деня, зависи откъде ще седнеш , но не са добри, миналата година бях снимала и уредите и т.н., но за ориентация...

Последна редакция: вт, 12 юли 2022, 09:57 от Анонимен

# 226
Минахме покрай Кума Лиса и срещу него - Неро. Супите са по около 3 лв, готвено - до към 8 лв. Имате ли отзиви за тях, може да ги пробваме на обяд.

# 227
Минахме покрай Кума Лиса и срещу него - Неро. Супите са по около 3 лв, готвено - до към 8 лв. Имате ли отзиви за тях, може да ги пробваме на обяд.
Ами опитайте и дайте отзив.
На мен ми е харесвало обедното меню на Мираж- сега свинско вретено 7 лв, имаше други готвени 6 лв, супите не обърнах внимание.
Почти навсякъде обедните предложения са изнесени като цени

# 228
  • В.Търново
Как са цените в заведението Анита?

# 229
Как са цените в заведението Анита?
Почти, като миналата година с лев-два разлика да има. Отново си е пълно и посетено, има обедно меню, има някакви промоции и т.н.

# 230
Аз бях миналата седмица в Приморско. Обядвахме няколко пъти в Неро. Има 4 или 5 вида основни ястия. За нас е добро на вкус. но се замислям, че за някой по-ящен може порциите да са малки. В Снаки има по-голям избор на готвени ястия. Под хотела на центъра, където правят дюнери, има и готвено.

# 231
В Хладното как са цените и храната, някой ходил ли е, миналата година там най ни хареса храната?

# 232
Здравейте,  може ли информация от цените на шезлонгите тази година на Перла?

# 233
  • В.Търново
В тази тема няколко пъти се коментираше. Там е на-скъпо. Над 30лв.

# 234
Шефът Антонио, срещу Рибко е Стела Марис, май за там питате.
Ми вярно вече май са конкуренция на Рибко, ама то защото има някакви масички за сядане.
Вижте зад общината има нещо пак рибно , ама му забравих името. Просто пряката зад нея тръгвате надясно и ще го видите нещо с К буквата май беше и имаше хора там, че има места за сядане.
Аз взимах от Стела Марис, не съм обаче рибен фактор. Цацата ми хареса (то аз само това май ям) купих и филе от акула (добро беше) , ама мидите и калмарите ми се видяха с много панировка, леко жилави. Друго не съм опитвала. Като цена бяха май еднакви с Рибко.
Пиците в Снаки ми харесаха отново, дюнери не съм опитвала. Нямаше обаче много предложения с готвено и все едно и също беше май. Там съм фен на бисквитената тортичка, ама тази година не беше същата и цената е 4 лв., миналата беше 3лв. Пиците са по 3.50 триъгълни и кръгли. Същите на вкус са си. Тортичката беше с малко шоколадова заливка отгоре, иначе същата.
Сега не знам какви са цените, но до 4 юли бяха основно 5-6лв навсякъде, супи 3-4-5 лв всякакви и то по ресторантите, най-вече около общината не много на север и не в съвсем южната част. За мен Приморско изобщо не е малък, ако искаш да видиш всички улици и заведения от южния плаж до най-северната му точка , както и на широчина. Хубавото е, че улиците са добри и е приятно за разходка, а май от миналото лято са асфалтирали още улици и са широки, няма изкачване, равни и т.н.
Дори с детенце има къде да седнете и да ви е приятно, ама трябва да се разходите (препоръчвам северозапад)) по-точно около входовете на северния плаж. Вижте в Тумбака (тази година не съм го посещавала) но имаше преди хубави супи, то зависи от готвача, но има и игрушки близо , та ще ви е удобно, просто разгледайте. Над крайбрежната също има доста заведения...ми пробвайте, то толкова заведения и хотели аз не знам някъде да има , къде живеят местните ми е мираж направо.
Ще кача от телефона сега какво съм снимала за Вила Виктория и Анкора от менютата с цените до 4 юли. Снимах точно тях за темата, защото миналата година май доста ги коментирахте и има почиващи там доста си мисля около тези хотели.
Това е от Вила Виктория ресторантчето

Това от Анкора, ама само едната част, другата съвсем не ми се хвана в тъмното, то и това едвам се вижда

Това е градинката към северния плаж , която препоръчах и има сянка през деня, зависи откъде ще седнеш , но не са добри, миналата година бях снимала и уредите и т.н., но за ориентация...

Рибното заведение се казва "Косатка", на улица "Ропотамо"...

Последна редакция: ср, 13 юли 2022, 15:32 от Znam

# 235
  • What are you laughing at?
Благодаря за отговорите на предишния ми въпрос. А сега само да попитам някой дали е ходил в Капри още ли го има и все така вкусно ли е там ако го има.  И цените как са Mask

# 236
  • Ямбол
През юни бях в Капри на главната, другото още не беше отворило. Да, вкусно е. Цените са сравними като на другите места с по-добра храна.

Вчера на южния беше пълно с медузи, големи и малки, даже една ме парна. Още ме боли. Днес ще видя как ще е на северния.

# 237
  • София
Ау, медузи. Много ме е шубе от тях. Лиляна, пиши как е на северния плаж. Дано там няма медузи.

# 238
  • Ямбол
Сега съм на северния, няма медузи, морето е спокойно, има известно количество щипалки, които са по към брега.

# 239
В Хладното как са цените и храната, някой ходил ли е, миналата година там най ни хареса храната?
Хладното си работеше в края на юни още. Беше пълно и май е пак със записване или по-раничко да отидеш. Не знам цените, че не ми се чакаше, вероятно са същите с малко увеличение.
Да, Косатка се казва капанчето за риба и картофки зад общината. Не помня вече, но май имаше и супи, може и да бъркам. Има си дървени маси и пейки на сянка. Беше посетено. Не съм опитвала.
Сетих се сега за друго посетено заведение, но не е точно ресторант. Случайно го видях тази година. Намира се почти срещу Вълчан войвода на улицата , но не към плажа да вървиш, а обратно (трудно ми е с обясненията)
Е..много народ имаше там вечерта. Правят скара някаква с риба и доста си дими (няма как да не го видите), отделно хубави пици ми се видяха, вкусно изглеждаше , ама пълно с хора беше, та се загледах какво пък толкова е това нещо. Който е наблизо с хотелите може и да го види или вечер за разходка да го пробвате. Не видях как се казва, ама се намира лесно, преди да стигнеш Вълчан войвода (ако си тръгнал за плажа) на самата улица май Иглика беше в дясно се намира. Пиците страхотно изглеждаха, а и рибите (аз нахална метнах едно око в чиниите на хората)
За хората, които питаха за паркинги, да подсетя и за платения до църквата. Беше празен почти целия в края на юни и началото на юли. Не гледах за цени, но места има със сигурност и не е малък за краен случай да знаете.
Там хвалех миналата година дюнерите и палачинките от караваната с дървените пейки. Тази пак се стараят и май са децата на собственика, ама дюнера не беше добре поне за мен. Иначе средния е 5лв , голям май беше 6 или 7 не помня и безплатна бира дават наливна за всеки голям дюнер пишеше. Палачинки не опитах там пак.
Да похваля отново пекарната Атила. Много любезни, най-ниски цени, най-вкусни тестени изделия. Гюзлеме само до обяд правят обаче да знаете (то май само там го правят) -цени от 3.50 със сирене, 4лв с кашкавал и сирене и т.н. , който желае да опита, мисля ще е доволен.

Последна редакция: чт, 14 юли 2022, 10:58 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт